Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Kömürde Piliç Çevirme

Başlatanchef_denizTarih10/01/2012 22:39:42Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaslar ben 25 yasında genç bir girişimciyim. 10 yıllık geçmişi olan bir aşçıyım. ben ankaranın polatlı ilçesinde közde piliç çevirme işi yapıcam, aranızda bu işi yapan bilgisi olan varmı acaba detayları ögrenmek için mesela kömürlü makineler nasıl oluyor kömürü nasıl yakıyorsun vb. sorularım olacak. tesekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye109 yazı
SLMLAR DENIZ KARDES...SANA YARDIMCI OLMAK ISTERIM...
aykut gök

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye39 yazı
gaziantepin en meşhur közde piliç lokantası arkadaşım,yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Memur
Üye109 yazı

DENİZ KARDES NUMARAMI VERDIM HALA ARAMADIN...BEKLIYORUM TELINI
aykut gök

Yeni Üye4 yazı
nasa 27 kardes sen de birikimlerini izlenimlerini yazarmısın. ben dükkanı açmak üzereyim yani yer buldugum an acıcam aykut kardes arıcam seni

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye36 yazı
merhaba chef_deniz,
bende yutdisinda bu isi yapmak istiyorum.bana ozel den ulasabilirmisin?bilgi ve birikimlerinden faydalanmak isterim.
saygilar
ayrica msn den gorusmek istersen mustafagenc070@hotmail.com

Yerleşim Azerbaycan / GenceMeslek Ticaret
Yeni Üye39 yazı
özel imalat mangalı var,gaziantebe gelerek dükkanın büyüklüğüne ve şekline uygun sipariş vermen lazım,hemen hazır mangal alıp işe başlayacam diyemezsiniz.görüşmek isterseniz 0 505 487 74 10

Yeni Üye4 yazı
nasa 27 bence yanlıs bi pazarlama içindesin benim görüstügüm firmalar gelip dükkanı görüp ona göre makine üretiyorlar yani benim gitmem gerekmiyor. tesekkürler

Yeni Üye39 yazı
birşey pazarladığımız yok,mangal atölyemde yok,sadece bilgi paylaşımı,istediğin yere yaptırabilirsin.

Üye109 yazı
DENIZ KARDES NAPTIN DURUM NASIL
aykut gök

Yeni Üye4 yazı
kardeşim hala dükkan arayışındayım, uygun bi yer bulsam yerlesicem hemen bizim burda pek dükkan yok

Yeni Üye38 yazı
Merhaba arkadaslar bize peru baharatlari ile cevirme yapiyoruz biz memnunuz sorulari olan arkadaslara yardimci olmak isterim.selamlar hakan

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik