İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Ne Standı Açılabilir, Fikirleriniz Lütfen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorumO
Yeni Üye92 yazı
O
Yeni Üye55 yazı
10/01/2012 : 18:38:54#2
Web sitesi
Alıntı
M
Üye131 yazı
Gıda + hediyelik eşya standı nasıl olur sizce? Müşteri aperatif bir şeyler atıştırırken bir yandan da gözü hediyelik eşyalarda olur. Simit, poğaça vb unlu mamuller standlarının çok iyi iş yaptığını biliyorum. İki ayrı kategori birleştirilirse hem denenmemiş bir şey yapılmış hem de ilgi çekmiş olunabilir.
K
Üye211 yazı
11/01/2012 : 11:33:33#4
Web sitesi
Alıntı
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info
G
Yeni Üye87 yazı
11/01/2012 : 12:42:44#5
Web sitesi
Alıntı
Bildiğim kadarıyla standlarda anlaştığınız ürünün dışında satışın yapılmasına izin vermiyorlar. Bir arkadaşım meyve sabunu standı açtıktan sonra havlu, temizlik malzemeleri vs. ile standını genişletmek istedi ancak avm yönetimi buna izin vermedi. Eğer meyve sabunu standıyla ilgili bilgi almak istiyorsanız yardımcı olabilirim. İyi çalışmalar.
oguzhankocer23@gmail.com
oguzhankocer23@gmail.com
E
Üye117 yazı
çiğköftesiz avm zaten yoktur. bence hacışerif le görüş. helvanın üstüne dondurma koyup 2 liraya veriyorlar, millet kuyruğa giriyor. hem de yayıntı döküntüsü az olur.
N
Yeni Üye42 yazı
air swimers ucak balık görsellerine baktım hakikaten ilgi çekici.Arkadaşlar ben şekerleme standı üzerinde duruyorum.Çecrenizdeki AVM lerde bu standlardan varsa izlenimleriniz ne şekilde acaba paylaşırmısınız.
O
Yeni Üye92 yazı
çiğ köftesiz avm yok mudur? Peki öyle diyorsanız öyle olsun:)
T
Yeni Üye36 yazı
dondurmaya gir bence bu işin yazı kışı kalmadı
elk elektronik
O
Yeni Üye92 yazı
N
Yeni Üye42 yazı
tutkun50 dediğin gibi yazı kışı kalmadı.geçenlerde bi gözlemledim kimse hava soğuk demiyor alıyor dondurmayı.Bunu not alıyorum
N
Yeni Üye42 yazı
etrafınızda bulunan avm lerde çiğ köfte işi nasıl gidiyor acaba gözlemlerinizi yazarmısnız
C
Üye249 yazı
ŞUAN TÜM AVMLERDE STAND BAZINDA EN YÜKSEK SATIŞA SAHİP OLAN VE KARLILIĞI %100 OLAN TEK ÜRÜN BARDAKTA MISIRDIR ŞUANDA FAAL OLARAK ÇALIŞTIĞIMIZ 100 LERCE NOKTA VAR EĞER MISIR SATIŞI YAPMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ ÜRÜNLE İLGİLİ DESTEK VEREBİLİRİZ.
ENGİN_218@HOTMAİL.COM
ENGİN_218@HOTMAİL.COM
N
Yeni Üye42 yazı
teşekkürler cengooist,
bardakta mısır satışı iyi güzelde artık olmayan yer yok etrafımdaki avm lerde herhangi bir gıda standının yanında ek oalrak bu işi yapıyorlar zaten.
belki bu iş için geç kalınmış çünkü ne standı düşünsek muhakkak bir yapan var.
güzel fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
bardakta mısır satışı iyi güzelde artık olmayan yer yok etrafımdaki avm lerde herhangi bir gıda standının yanında ek oalrak bu işi yapıyorlar zaten.
belki bu iş için geç kalınmış çünkü ne standı düşünsek muhakkak bir yapan var.
güzel fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
N
Yeni Üye42 yazı
avm de çiğ köfte standı kafama yatmaya başladı etrafınızda bulunan avmlerde çiğ köfte standı olanların durumu nedir acaba işler mi dersiniz
N
Yeni Üye42 yazı
arkadaşlar çubukta patates hakkında yorumu olan var mı acaba
S
Yeni Üye15 yazı
Bence yapılmamıiş birşeyi en azından avm lerde yapılmamış birşeyi satmakta fayda var.Benim tavsiyem sosisli ve ıslak hamburger sat.Fiyatını da 1 tl gibi ufak bir rakam yaparsan çok satılacağını düşünmekteyim.
Serdar Çakır
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz