Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Öyle Bir Ürün Söyleyin Ki. . . !!!

BaşlatanoguzdogruuTarih10/01/2012 13:58:40Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye55 yazı
selam koniks.com uyeleri
bana öyle bir ürün söyleyın ki topdanı fiyatı biraz uygun gösterişli trend ürün olsun... prakendede bana 50 tl bıraksın böyle ürünler arıyorum satacağım yerler avm fuar stantları üniversıte ve özel okulların.. yıl sonu şenlıkleri bir ekip im var ve cok profesyonel ğirmeyi düşünüyorum bu işe elinde kafa ürün olan varsa ğel desin yarın yanındayım.. ilğilenenlerın dikkatıne... tek ürün kafa ürün.. :).. şimdiden teşekkür yazanların ellerine sağlık..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye87 yazı
Sevgili arkadaşım beni yanlış anlama ama böyle bir ürünü bilen birisi burada paylaşmaz, paylaşıyorsa ya elinde vardır satmak için paylaşıyordur ya da bilmediği hiç satmadığı bir ürünü hayali olarak söylüyordur. Tavsiyem piyasayı gözlemleyip kendi çıkarımlarını yapman, armut piş ağzıma düş biraz zor gibi bu zamanda... İyi çalışmalar diliyorum, umarım aradığını bulursun.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye255 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gaggosh23
Sevgili arkadaşım beni yanlış anlama ama böyle bir ürünü bilen birisi burada paylaşmaz, paylaşıyorsa ya elinde vardır satmak için paylaşıyordur ya da bilmediği hiç satmadığı bir ürünü hayali olarak söylüyordur. Tavsiyem piyasayı gözlemleyip kendi çıkarımlarını yapman, armut piş ağzıma düş biraz zor gibi bu zamanda... İyi çalışmalar diliyorum, umarım aradığını bulursun.

nokta
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye55 yazı
aldım cvpımı tahtakale yolu qörundu o zman

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yleti?imci
Üye173 yazı
:))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik