Gürcistanda iş kurmak,Gürcistan dan İTHALAT yapmak,üretim yapmak,şirket kurmak araştırma ve danışmanlık hizmeti almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirsiniz..
Eker Yapı
Erdem AK
0532 08 9 31
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - aker sayın virtue78 anladığım kadarıyla gürcistanda otomotiv ile ilgili bağlantılarınız var ben oto tamir ve otomatik şanzuman ustasıyım gürcistanda iş yeri açmayı çok istemişimdir ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle hep ertelemek zorunda kaldım acaba diyorum oralarda ortaklık yapabileceğim birileriyle kontak kurmama yardımcı olurmusunuz msn otoservis2009@windowslive.com |
Yazıyı gönderen - Tbilisi Meraba arkadasaim Bi suredir size gelen talepleri ve sizin yorumlarinizi takip etmekteyim ,Gurcistanda siz yoksaniz bu taleplere Gurcistanda kim fizibilite calismasi yapiyor kim arastirma yapiyor merak etmekteyim Benimle irtibata gecmesini saglarmisiniz ben Gurcistanda yaklasik 13 yildir Gsm,Tekstil,Turizm ve enerji sektorunde faliyet gossermekteyim Kemal ozdemirsuGsm 00 995 597 90 00 04 |
Yazıyı gönderen - varnali77 arkadaslar hodrı meydan gurcıstanda tarımsal sulamayla ılgılı ış yapabılırmıyız.ıs alabılacek kısı varsa o da kazansın bızde. ıletısm:enginberber76@mynet.com sulamacı tarım gıda ıns ltd stı |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - virtue78 Merhaba,Tbilisi bizim gürcistanda şirketimiz mevcuttur batum ilinde benim ortağım batumdadır..gerekli irtibatları görüşmeleri beraber yapıyoruz zaten..özelden sana ilgili kişiyle irtibat kurmanı sağlıyacak bilgileri gönderiyorum..
|
| Alıntı Yapılan Metin: | ||||
Yazıyı gönderen - iplikçi
Sn Virtuel, İletişim bilgileri için bekliyorum ..özelden gönderirsen sevinirim.Kontak kuracağım kişinin e-mail- tel bilgilerini bekliyorum ayrıca sizin de varsa hızlı iletişim kurabilieceğimiz adresiniz devamlı iletişim içinde olmak isterim.Benim de avrupada ortağı olduğum bir şirketim var. |
Yazıyı gönderen - virtue78 özelden bilgi yazılmıştır..syg[quote]Yazıyı gönderen - iplikçi [quote]Yazıyı gönderen - virtue78 Merhaba,Tbilisi bizim gürcistanda şirketimiz mevcuttur batum ilinde benim ortağım batumdadır..gerekli irtibatları görüşmeleri beraber yapıyoruz zaten..özelden sana ilgili kişiyle irtibat kurmanı sağlıyacak bilgileri gönderiyorum..[quote] |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - iplikçi
Sn Virtue, Mesajınız için teşekkür ederim.Verdiğiniz maile istinaden ortağınıza mail attım.Genel olarak konuyu kendisine açıkladım.Kendisinde cevap bekliyorum.Kendisini bizzat bildiriip konuyla ilgili cevap beklediğimi iletirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim. |