Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

G Ü R C İ S T A N

Başlatanvirtue78Tarih08/01/2012 19:16:02Yorum31

İlk mesaj
Üye162 yazı
Merhabalar,

Gürcistanda iş kurmak,Gürcistan dan İTHALAT yapmak,üretim yapmak,şirket kurmak araştırma ve danışmanlık hizmeti almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirsiniz..

Eker Yapı
Erdem AK
0532 08 9 31
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Üye162 yazı
GÜNCELDİR..
SYG

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye162 yazı
İLGİLENENLER İÇİN GÜNCELDİR...

Üye162 yazı

günceldir

Yeni Üye94 yazı
Erdem Bey,

5D Sinema Sistemleri ve Robot-Savaş Uçağı-Yarış Arabası, vb. Oyun Simülasyon ürünleri
Gürcistan'da üretilmekte veya satılmakta mıdır?

Orada bu ürünlerimizi satmak için sizinle nasıl bir işbirliği yapabiliriz?
Şimdiden teşekkür ederim.

Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:

Office Gsm: 0.532.158 82 00

Msn: toymax.ferhat@hotmail.com
Yahoo: toymax.ferhat@yahoo.com

G-Mail: toymax.ferhat@gmail.com
E-Mail: info@toymax.net

Web: http://www.toymax.net/

Facebook Grubumuz: http://tr-tr.facebook.com/groups/166805460088175/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Üye162 yazı
Sayın ToyMax,
Bahsettiğiniz ürünler Gürcistanda üretilmemektedir ,hatta ne kadar olduğuda tartışılabilir..
Ancak değişik bir konu bunun pazarlamasını yapabiliriz oradaki şirketlere önerebiliriz tabiki biraz bu konu teknolojik olduğu için bakışlarını bende merak ediyorum acıkcası ancak pazarlamakta fayda vardır..biz çevremize sunabiliriz projenizi..
Bu bahsesi geçen ürünler Batum ve Tiflis illerinde rağbet görebilir bunu kesinlikle araştırabiliriz olumlu yada olumsuz sonuca göre hareket edebiliriz..
erdemac@hotmail.com
ekeryapi@gmail.com
adreslerinden birine cihazların resimlerini,özelliklerini,kurulum gereksinimlerini,kimlere hitap ettiklerini(hangi yaş gurupları)ve diğer detayları atabilirseniz bende Gürcistana böyle bir projemiz var üstünde çalışılmak üzere öncelikle işadamlarına olmak şartıyla ilgilecek herkese sunabiliriz.
Saygılarımla,
Erdem AK

Yeni Üye94 yazı
E-Mail adreslerinize gerekli teknik ve mali bilgiler gönderilmiştir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:

Office Gsm: 0.532.158 82 00

Msn: toymax.ferhat@hotmail.com
Yahoo: toymax.ferhat@yahoo.com

G-Mail: toymax.ferhat@gmail.com
E-Mail: info@toymax.net

Web: http://www.toymax.net/

Facebook Grubumuz: http://tr-tr.facebook.com/groups/166805460088175/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
Selamlar İsmim Kemal AKKAN uluslar arası firmalarda depo şefliği yaptım ticaretlede uğrasan biriyim osmaniye Kadirli liyim biz buralarda 1.sınıf turp üreticisiyiz ayrıca yer fıstığıda üretiyoruz gürcistana turp ve yer fıstığı ihracatı yapmak isterim yardımcı olabilecek arkadaslar varsa irtibata gecsin 536 747 72 13
Afgan Kurdu

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye162 yazı
Sayın dollars ;
yazımın içinde mail adreslerim var detaylarını belirttiğim mail adreslerime gönderebilirsiniz..

Yeni Üye6 yazı
erdem bey otomotiv özellikle agır vasıta yedek parçaları konusunda üretim yapmaktayız ayrıca bağlantı parçaları üreten bir iş yerimiz var avrupa ve iran , ırak ortadoğu çalışıyoruz gürcistan bu konuda iş yapabilecegimiz bir yermi özellikle pasaport kalktıktan sonra düşünmeye başladım ama bir fırsat olmadı bilgilerinizi beklerim
saygılar
ali

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Üye162 yazı
ali bey selamlar gürcistanda araç fiyatları çok uygun ancak yedek parça bulunmamaktadır ağırlıkta türkiyeden gönderiliyor tedarikcileri biziz
siz ürünlerinizin detayını ve resimşlerini bana gönderebilirseniz mail olarak bir çalışma yapabiliriz..
saygılarımla

erdemac@hotmail.com yada ekeryapi@gmail.com

Üye162 yazı
günceldir

Yeni Üye4 yazı
gürcistana duşakabin satalım yardımcı olun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
sayın virtue78 anladığım kadarıyla gürcistanda otomotiv ile ilgili bağlantılarınız var ben oto tamir ve otomatik şanzuman ustasıyım gürcistanda iş yeri açmayı çok istemişimdir ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle hep ertelemek zorunda kaldım acaba diyorum oralarda ortaklık yapabileceğim birileriyle kontak kurmama yardımcı olurmusunuz msn otoservis2009@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Otomotiv
Üye217 yazı
bayan tekstil ürünleri satmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim0532 467 56 42

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye162 yazı
ürnleriniz markalı olmalı yani kaliteli ve şık ürünler olmalı..pazar malları ve piyasa malları orada çok insanlar bıkmış kaliteli ürün istiyorlar
varsa bu tarz ürünleriniz
erdemac@hotmail.com
yada
ekeryapi@gmail.com adreslerine resim ve fiyatlarını gönderebilirseniz gürcistana gönderebilirim

saygılarımla
erdem

Üye162 yazı
sayın aker bizim otomotiv bağlantılarımız yok ancak bulunmayacak bir iş değil..ancak araç tamir olayını çok zor tutturursunuz..orada bizim araçlardan hiç yok tüm araçlar lüks ve tifliste sanayi gibi bir yer var diğer illerde buna nasıl rağbet var bilmiyorum

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aker
sayın virtue78 anladığım kadarıyla gürcistanda otomotiv ile ilgili bağlantılarınız var ben oto tamir ve otomatik şanzuman ustasıyım gürcistanda iş yeri açmayı çok istemişimdir ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle hep ertelemek zorunda kaldım acaba diyorum oralarda ortaklık yapabileceğim birileriyle kontak kurmama yardımcı olurmusunuz msn otoservis2009@windowslive.com

Yeni Üye2 yazı
sayın vırtue78,
Bulunduğunuz bölgede özel üretim gelinlik veya normal gelinlik tüketim potansiyeli hakkında bilgi verebilirmisiniz. Oralara gelip bağlantı yapıp ürün satışı yapmak istiyoruz. Bölge hakkında tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.. bodycine@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Ymalat
Üye162 yazı
merhaba,
gelinlik olayına hiç hakim değilim ilgi alanımızada girmedi şimdiye kadar..araştırmak lazım ..
inşaat ürünleri demir ağır haddeler olsa seve seve ancak bu tarz bir durum için araştırmak lazım
saygılarımla

Üye162 yazı
merhaba,
gelinlik olayına hiç hakim değilim ilgi alanımızada girmedi şimdiye kadar..araştırmak lazım ..
inşaat ürünleri demir ağır haddeler olsa seve seve ancak bu tarz bir durum için araştırmak lazım
saygılarımla

Yeni Üye88 yazı
Meraba arkadasaim
Bi suredir size gelen talepleri ve sizin yorumlarinizi takip etmekteyim ,Gurcistanda siz yoksaniz bu taleplere Gurcistanda kim fizibilite calismasi yapiyor
kim arastirma yapiyor merak etmekteyim
Benimle irtibata gecmesini saglarmisiniz ben Gurcistanda yaklasik 13 yildir Gsm,Tekstil,Turizm ve enerji sektorunde faliyet gossermekteyim
Kemal ozdemirsuGsm 00 995 597 90 00 04
Kemal ozdemirsu
Director
00 995 597 90 00 04
00 995 599 92 86 29
Tbilisi Georgia

Yerleşim Gürcistan / TbilisiMeslek Ticaret
Üye550 yazı
arkadaslar hodrı meydan

gurcıstanda tarımsal sulamayla ılgılı ış yapabılırmıyız.ıs alabılacek kısı varsa o da kazansın bızde.

ıletısm:enginberber76@mynet.com
sulamacı tarım gıda ıns ltd stı

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye62 yazı
Merhaba
Gürcistan da raf sistemleri ve market ekipmanları satabilirmiyiz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
Sn Virtue78,
Benim de Gürcistan'da işbilriği ile ilgili ilanım oldu.İnşaat harfiyat şirketlerine ait her çeşit marka kamyon,makina,Jeneratör vs yedek parça taleplerini bana iletecek,ve ben de çok kısa bir sürede alabileceği en iyi teklifi vereceğim...Dürüst,iş birlikçi,müşteri bulabilecek ,birlikte ciddi anlamda para kazanıp kazandıracağım arkadaşlar arıyorum.Eğer bildiğiniz halihazırda şirketler var ise beni onlarla görüştürmenizi rica ederim.

İlgili olan arkadaşlar var ise bana özelden yazsınlar.
ÖZELDEN MESAJ BIRAKABİLİRSİNİZ

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Üye162 yazı
Merhaba,Tbilisi
bizim gürcistanda şirketimiz mevcuttur batum ilinde benim ortağım batumdadır..gerekli irtibatları görüşmeleri beraber yapıyoruz zaten..özelden sana ilgili kişiyle irtibat kurmanı sağlıyacak bilgileri gönderiyorum..
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Tbilisi
Meraba arkadasaim
Bi suredir size gelen talepleri ve sizin yorumlarinizi takip etmekteyim ,Gurcistanda siz yoksaniz bu taleplere Gurcistanda kim fizibilite calismasi yapiyor
kim arastirma yapiyor merak etmekteyim
Benimle irtibata gecmesini saglarmisiniz ben Gurcistanda yaklasik 13 yildir Gsm,Tekstil,Turizm ve enerji sektorunde faliyet gossermekteyim
Kemal ozdemirsuGsm 00 995 597 90 00 04

Üye162 yazı
özelden size mesaj atılmıştır..
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - varnali77
arkadaslar hodrı meydan

gurcıstanda tarımsal sulamayla ılgılı ış yapabılırmıyız.ıs alabılacek kısı varsa o da kazansın bızde.

ıletısm:enginberber76@mynet.com
sulamacı tarım gıda ıns ltd stı

Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - virtue78
Merhaba,Tbilisi
bizim gürcistanda şirketimiz mevcuttur batum ilinde benim ortağım batumdadır..gerekli irtibatları görüşmeleri beraber yapıyoruz zaten..özelden sana ilgili kişiyle irtibat kurmanı sağlıyacak bilgileri gönderiyorum..
Alıntı Yapılan Metin:

Sn Virtuel,
İletişim bilgileri için bekliyorum ..özelden gönderirsen sevinirim.Kontak kuracağım kişinin e-mail- tel bilgilerini bekliyorum ayrıca sizin de varsa hızlı iletişim kurabilieceğimiz adresiniz devamlı iletişim içinde olmak isterim.Benim de avrupada ortağı olduğum bir şirketim var.

Üye162 yazı
özelden bilgi yazılmıştır..syg
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - iplikçi
Alıntı Yapılan Metin:
Merhaba,Tbilisi
Alıntı Yapılan Metin:

Sn Virtuel,
İletişim bilgileri için bekliyorum ..özelden gönderirsen sevinirim.Kontak kuracağım kişinin e-mail- tel bilgilerini bekliyorum ayrıca sizin de varsa hızlı iletişim kurabilieceğimiz adresiniz devamlı iletişim içinde olmak isterim.Benim de avrupada ortağı olduğum bir şirketim var.

Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
özelden bilgi yazılmıştır..syg[quote]Yazıyı gönderen - iplikçi
[quote]Yazıyı gönderen - virtue78
Merhaba,Tbilisi
bizim gürcistanda şirketimiz mevcuttur batum ilinde benim ortağım batumdadır..gerekli irtibatları görüşmeleri beraber yapıyoruz zaten..özelden sana ilgili kişiyle irtibat kurmanı sağlıyacak bilgileri gönderiyorum..[quote]

Sn Virtue,
Mesajınız için teşekkür ederim.Verdiğiniz maile istinaden ortağınıza mail attım.Genel olarak konuyu kendisine açıkladım.Kendisinde cevap bekliyorum.Kendisini bizzat bildiriip konuyla ilgili cevap beklediğimi iletirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Üye162 yazı
Sayın iplikci..irtibata geçmişsiniz gerekli görüşmeler şuanda yapılmaktadır umarım hayırlı sonuçlanır
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - iplikçi
Alıntı Yapılan Metin:
özelden bilgi yazılmıştır..syg[quote]Yazıyı gönderen - iplikçi
[quote]Yazıyı gönderen - virtue78
Merhaba,Tbilisi
bizim gürcistanda şirketimiz mevcuttur batum ilinde benim ortağım batumdadır..gerekli irtibatları görüşmeleri beraber yapıyoruz zaten..özelden sana ilgili kişiyle irtibat kurmanı sağlıyacak bilgileri gönderiyorum..[quote]

Sn Virtue,
Mesajınız için teşekkür ederim.Verdiğiniz maile istinaden ortağınıza mail attım.Genel olarak konuyu kendisine açıkladım.Kendisinde cevap bekliyorum.Kendisini bizzat bildiriip konuyla ilgili cevap beklediğimi iletirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.