Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oyuncak Sektörü

BaşlatankafkaTarih08/01/2012 18:22:44Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
oyuncak dükkanı açmak istiyorum acaba günlük kazançları nelerdir ve işte dikkat etmem gereken hususlar nelerdir

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Denizci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye62 yazı
Arkadaşım benimde son zamanlarda oyuncak sektörü dikkatimi çekiyor. Daha önce ayakkabı sektöründeydim. Ayakkabı işinde seri ve sezon sonu olayları ciddi bir sıkıntı olduğundan sezon ve serisi olmayan işler arayışındayım. Bundan dolayı oyuncak sektörü cazip geliyor. Ancak günde kaç oyuncak satılırda dükkanın kirası kurtarılır bilemiyorum. Aylık kirası 8000tl olan bir dükkan var cadde üstü. 286m2 kiralasam ürünleri çok güzel bir şekilde sergileyebilirim. Ama bir ayda bu kadr kirayı toparlayabilirmiyim bilmiyorum. Ayakkabı sektöründe belli ciroları yakaladık bu kirayı kurtarıyordu ama oyuncak sektöründe kirayı kurtarır mı bilmiyorum.
Alışveriş yaptığınız mağazaların kirasını ödemekten vazgeçin!!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye62 yazı
Arkadaşlar oyuncak sektörü her geçen gün biraz daha büyüyor,oyuncak parekedenciliği çok karlı bir iş,bu konuda bayağı ithalatçı ve üretici var,satın almayı doğru yaparsanız başarılı olursunuz.
Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı

Artik yemeyip icmeyip oyuncak alir olduk.Ama artik insanlar bilinclendi kalitesiz Cin oyuncaklari koymayin ben Cin de yasadigim halde asla kalite standartlarini tanimayan oyuncaklardan almiyorum.Siz de amac kar olsun diye boyle bir vebalin altina girmeyin derim,masum cocuklara yazik cunku.Sadece eglenmek onlarin amaci nerden bilsinler kanser`i.Kaliteli oyuncaklar koyun mesela tahta thomas setleri Brio diye bir markanin ya da disney in oyuncaklari... eminim arastirdikca bulursunuz bu urunleri.Gerci bir cok unlu marka da Cin de oyuncak uretiyor ama kalite standartlari kapsaminda.Isi tamamen Cinlilere birakmadan.

Konseptinizin icine cocuk sagligini da dusundugunuzu belirticek donanimlar eklerseniz hatta cok daha kazanirsiniz.

Yerleşim Çin / SangayMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
merhaba. aslında bu işe web sitesi kurarak da başlanabilir. mesela www.minihobi.com
önemli olan hangi tür üzerinde odaklanacağınıza karar vermektir. örnek verdiğim site bir koleksiyon sitesi. yani oyuncak değil daha ziyade diecast koleksiyon dediğimiz ürünlerin yer aldığı bir alışveriş sitesi. bence yapılması gereken ilk adım yukarıda belirttiğim gibi önce ne tip ürünler satacağınzı belirlemek ve sonraki adımlara geçmek. sonraki adımlar zaten prosedür :)
Mini Hobi I Koleksiyon & Hobi Ürünleri
http://www.minihobi.com
info@minihobi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er