İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Oyuncak Sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorumC
Yeni Üye62 yazı
Alışveriş yaptığınız mağazaların kirasını ödemekten vazgeçin!!!
C
Yeni Üye62 yazı
Teşekkürler
N
Yeni Üye5 yazı
Artik yemeyip icmeyip oyuncak alir olduk.Ama artik insanlar bilinclendi kalitesiz Cin oyuncaklari koymayin ben Cin de yasadigim halde asla kalite standartlarini tanimayan oyuncaklardan almiyorum.Siz de amac kar olsun diye boyle bir vebalin altina girmeyin derim,masum cocuklara yazik cunku.Sadece eglenmek onlarin amaci nerden bilsinler kanser`i.Kaliteli oyuncaklar koyun mesela tahta thomas setleri Brio diye bir markanin ya da disney in oyuncaklari... eminim arastirdikca bulursunuz bu urunleri.Gerci bir cok unlu marka da Cin de oyuncak uretiyor ama kalite standartlari kapsaminda.Isi tamamen Cinlilere birakmadan.
Konseptinizin icine cocuk sagligini da dusundugunuzu belirticek donanimlar eklerseniz hatta cok daha kazanirsiniz.
M
Yeni Üye5 yazı
21/12/2012 : 17:40:01#4
Web sitesi
Alıntı
önemli olan hangi tür üzerinde odaklanacağınıza karar vermektir. örnek verdiğim site bir koleksiyon sitesi. yani oyuncak değil daha ziyade diecast koleksiyon dediğimiz ürünlerin yer aldığı bir alışveriş sitesi. bence yapılması gereken ilk adım yukarıda belirttiğim gibi önce ne tip ürünler satacağınzı belirlemek ve sonraki adımlara geçmek. sonraki adımlar zaten prosedür :)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz