Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İzmir'mi Yoksa İstanbul'mu Acil Yardım?

BaşlataneymennTarih08/01/2012 17:01:31Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
selam koniks ailesi yakın zamanda manisa da bir ucuzluk pazarı tarzında işyeri açacağım içinde kozmetik, hırdavat, kırtasiye, plastik ev eşyaları vb.. ürünler olacak..bu iş için 15.000-20.000 arası bütçem var.sizce malı izmirden mi yoksa istanbuldan mı almak daha mantıklı,ayrıca mal alım konusunda dikkat edeceğim hususlar nelerdir,bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye17 yazı
bi yardım lütfen...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Üye256 yazı
hocam izmirde de bir çok ithalatçı var ama istanbulda tek kalemde ihtiyacınız olan herşeyi alabilrsinz. hayırlısı olsun kolay gelsin size.
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gölgelik
hocam izmirde de bir çok ithalatçı var ama istanbulda tek kalemde ihtiyacınız olan herşeyi alabilrsinz. hayırlısı olsun kolay gelsin size.
peki fiyat olarak fark var mı?

Yeni Üye17 yazı

Üye301 yazı
Kırtasiye ürün taleplerinizi kargo ile istanbuldan size ulaştırabiliriz direk üreticiyiz. Hayırlı olsun
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye45 yazı
istoç a gitmenizi tavsiye ederim istanbulda zaten izmirdeki adam üretici değilse istoç a gidiyordur
Küçüktüm, küçücüktüm,
Oltayı attım denize;
Bir üşüşüverdi balıklar,
Denizi gördüm.

Bir uçurtma yaptım, telli duvaklı;
Kuyruğu ebemkuşağı renginde;
Bir salıverdim gökyüzüne;
Gökyüzünü gördüm.

Büyüdüm, işsiz kaldım, aç kaldım;
Para kazanmak gerekti;
Girdim insanların içine,
İnsanları gördüm.

Ne yârdan geçerim, ne serden;
Ne denizlerden, ne gökyüzünden ama...
Bırakmıyor son gördüğüm,
Bırakmıyor geçim derdi.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Editör5590 yazı
İzmir büyük bir liman şehri olabilir ama bu işlerin yeri İstanbul. İzmir de havanda su döver durursun.

İstanbul da da bolca tedarikci bulursun ama seni çok yorarlar. İstoç a telefonlaşmadan gitme. Gideceğin yeri bilerek ön görüşme yapmış olarak git. Bir yer bilmeden gidip orada aranacak bir yer değil epey büyük. Tahtakaleyi de gezmen gerek. Tahtakalede bir yer bilmeden gidebilirsin gezelerken birilerini bulur anşalırsın.

Fiyat olarak İstanbulla İzmir öyle bir kalemde karşılaştırılamaz. Zaten İstanbulda da bulduğun bir tedarikciye sonsuza kadar çalışacağın yer olarak bakma. Çok ucuza buldum artık buradan alırım dediğin yerin iki ay sonra daha uygununu bulursun bu işlerde.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er