Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Balık Büfeleri Yada Lokantaları Açmak

BaşlatanedoganTarih05/02/2008 15:13:28Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
üLKEMİZDE HER YER KEBAP SALONU KÖFTE SALONU BİR MİSAFİRMİZİ YADA AİLECE BALIK YEMEK İÇİN DIŞARDA KENDİMİZE KESEMİZE UYGUN SÜREKLİ GİDEBİLECEĞİMİZ ORTAMLARA SAHİP OLAN ŞANSLI NUFUSUMUZUN ORANI ÇOK AZDIR BU NEDENLE BALIK SEKTÖRÜNE PARA HARCANMASI YATIRIM YAPILMASINI TAVSİYE EDİYORUM BU İŞİ YAPANLARIN 12 AY BOYUNCA BALIK İHTİYACINI KARŞILAYACAK ÖRGÜTLENMELERE İHTİYAÇ VAR KÜÇÜK YATIRIMLARLA BU SEKTÖRE YATIRIM YAPMA ŞANSIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM FİKRİ OLANLAR VARSA PAYLAŞMAK İSTERİM (
edo

Yerleşim TürkiyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye5 yazı
Herkese selamlar,

Makine Muhendisiyim. Uzun zamandır gıda sektorunde bir iş yeri acma fikrim bulunuyor. Bircok yer ve alan uzerine arastırma yaptım, yapmaktayım. Balık restoranı ( ickisiz fastfood tarzında ) fikri su anda cok revaçta. Her semte bir yer acılıyor. Bu tarz restoranların ilki Istanbulda Arnavutkoyde acılmıstı. Insanlar max 20 dakikada taze balık, salata vs yerler ve kalkarlar. Su anda oturdugum semt Kucukyalı / Istanbul da bu sekilde bir lokanta var. Fiyatı makul, hizmeti hızlı ve en onemlisi lezzetli ve temiz bir yer acarsanız eminim basarılı olacaksınız. Balıkların tazeligi dısında bir kac onemli ayrıntı var. Ornegin kızartmadaki yagin yeni olması , yapılan salatadaki
malzemenin tazeligi, cok onemli hususlar. Unutmayın musterilerin aklında yer edinmelisiniz. Gıda işletmesinin en onemli reklamı kulaktan kulaga dilden dile yayılan olanıdır...

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
öncelikle katkılarınız için tşk ederim mcikman arkadaşım balık=patates benzeri sonuçta balık menusu olan bufe ve lokantaların floraltd kardeşimin dediği gibi geniş düşünmek lazım ama sonuçda balık diğer et turlerine göre daha hijyenik ve damak tadı ile sofraya gelirse herdilde anlatılacağından eminim çok sıradan düşünülen hayal gibi görülen bazı başlangıclar sağlıklı bir yaşiam için balık tuketimine tercihe dönüştürebilir insanları
edo

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye1359 yazı

kıyı kentinde mi yoksa daha içerilerde bir yerde mi düşünüyorsunuz ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er