Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yerli Malı Yurdun Malı

Başlatanselçuk yılmazTarih04/01/2012 23:40:30Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
merhaba ismim bünyamin.elimde iki adet fast food projesi var özelliği ise tamamen türk mutfağı olması 1.projem tamamen markalaşmış bir fastfood firmasına altarnatif bir proje 2,si ise simitçi.simitevi,gibi orjinal bir proje...ben bu projelerimi detaylarıyla dinleyip inceleyip.finansına yardımcı olacak iler bayilik verebilecek şekilde hayata geçirmek istiyorum...fakat finansmanını veya krediyi nasıl alabilirim bilmiyorum.bu konularla ilgili tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum .saygılar(ticarette kullandığım ufak tefek kredi sorunlarından dolayı 3 yıldır banka kredisi kullanamıyorum)
tempo

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Editör5590 yazı
Kredibilitesi ve sermayesi olmayan biri için gereğinden fazla projeniz var. Bayilik verebilecek bir yapılanma için öncelikle para lazım zaten. Bu durumda iki seçenek mevcut.

Biri bu fikirlere ilgi gösterip size finansman sağlamayı kabul edecek bir kişi bulmak.

Diğeri piyangodan para kazanmayı hedeflemek.

Umduğunuz yazı bu değildi belki,

Sürçülisan ettiysem affola . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
abi kosgeb'e git bi araştır belki bi umut vardır 27bin hibe 70000e kadar 0 faizli kredi var çünku

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı

500 bin varmı gardaş oda yetmezde
4455

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye628 yazı
akinselçuk kardeşim bende biraz sürçülisan edecektim amma. benden önce davranmışsın, ben vaz geçtim :-))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye410 yazı
milyon dolarlık proje ,ancak projeyi üreten hayalperest bir arkadaş ,arkadaşım özür dileyerek söylüyorum ,cebinde ciddi bir paran olması gerekir ki sanırım sende bu para yok ,bir kere çok iyi bir yerde büyük bir dükkan olması gerekir , kira,havaparası ,dekarasyon,işçi parası araba vs unut bence

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
dürüst dobra yorumlarınız için teşekkür ederim.hayat bu mc donalds .ikea.karamemed...bim..bunlara yaptıkları iş altın tepside hazır bir şekide sunulmadı....ufak ufak başlayıp sanırım mücadele etmek gerekiyor ...yorumlarınızı bekliyorum bana ışık olacaktır SAYGILARIMLA
tempo

Yeni Üye20 yazı
orneklerinde fikirlerin kadar ucuk.. selcuk:)) mc donalds: 1930 lu yillarda kurulmus bir marka! vee dunyada ona rakip baska bir marka yok..ikea; uc asagi bes yukari benzer tarihlerde kurulmus bir marka. karamemed hakkinda bilgim yok. bim: bim in ilk kuruculari zapsu ailesi servetlerini soylemeye bile gerek yok! ve ise baslarlarken 20nin ustunde magaza actilar..sonra yuzlerce magazayla,markayi topbaslara ve arap ortaklara satti..yani senin dedigin gibi HAZIR VE ALTIN TEPSIDE:) bence yapabileceklerinle hayallerinin arasindaki mesafeyi biraz daha kisaltmayi dene.. saglicakla kal

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye816 yazı
nedense her konu açıldıgında karamehmet bim doğan grubu vs.. de sıfırdan başladı gibi bazı nedenleri siper etmek yaqnlış..

verdiğiniz örneği araştırın..

bim: c. zapsu tarafından kurulan şimdi ise kadir topbaş ın büyük hissesi olan bir şirkettir. cüneyt zapsu dedelerden kalma her iktidar dönemi iktidarlara yakın olan bir ailedir.. ve referansı büyüktür.
karamehmet: çukurova holding in sahibiydi ( sen murat vargıyla karamehmeti karıştıyorsunuz sıfırdan diyerek)

ikea : zaten yabancı bir devin firması.

koç :is vehbi koç 1923 te mecliste hem meclis katibiymiş hemde bakkalmış babasının bağları varmış..

zenginlere örnek verirsen lütfen araştırın ..

senin bankalara kara listeye girdiğini söylüyorsun örnek verdiğin kişilerin ise bankaları var..seni karalisteye koyan onlar
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye9 yazı
merdahahaba yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim... amacım amerikayı tekrar keşfetmek değil ,sadece ticaret yapıp hayatımı idame ettirmek,ticarete bakış açım yaptığım işin en iyisini yapmak...yada kimsenin yapmadığını yapıp başarılı olmak birde bunun herikisini birden yaparsam ne mutlu bana...daha önce verdiğim örnekler sanırım yanlışdı ve yanlış yerlerde düşünce ve fikir yürütmemize neden oldu.bunu düzeltmek babında iş fikrimi yinelemek istiyorum.üzerinde durduğum iki tane projem var ,pratik yemek ve tamamen türk kültürü üzerine tüm avm lerde hayata geçirilebilecek bir tarz .bir simit evi gibi .çif köfteciler gibi,kahve dünyası.aslında içimizde kültürümüzde olup da .işlenmemiş günyüzüne çıkmamış üzerine çalışılmamış bir proje.iyibir çalışmayla ,iyibir yatırımla ,türkiyede burgerking kadar olmasa bile mcdonalds kadar pazar bulacak bir proje.diğeri simit evi projesinin üstünde bir proje...saygılar
tempo