Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Almanyada Yedek Parca Tedarikcisi

BaşlatanArif VilniusTarih04/01/2012 16:16:38Yorum15

İlk mesaj
Üye181 yazı
Arkadaslar ,

Almanyada yasayan arkadaslar genellikle bu konuda yardimci olabilir diye dusunuyorumm.
Malum insaat ve agir saniyede kullanilan makinalarin buyuk bir kismi Almanya menseli. O yuzden bu araclarda herhangi bir sorun bas gosterdiginde de parca tedarik yeri olarak direk Almanya tercih ediliyor.
Ben Litvanyada yasiyorum burda sirketim var. Turkiyede cok buyuk alim gucu olan ve iyi bir satis portfoyu olan bir firmanin satin alma muduru arkadasim.Onlarin satis alanlari ise azerbaycan gurcistan iraq iran ve rusyanin dogu bolgeleri.
Kendisi benden avrupadan tedarikci temin etmemi istedi ve urunleri kendi sirketimin bunyesine alip buradan onlara ben satis yapacagim. Almanyada Liebherr , Deutz gibi markalarin uretim yeri.
Sizden rican almanya da olan arkadaslardan kimse orda bana almanyada fabrikadan mal cekerek satabilecek bir araci kurulus bulabilir mi?
Fikir, gorus ve yardimlariniz bekliyorum.
Herkese hayirlis gunler bol kazanclar dilerim.

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye181 yazı
Bu iste birlikte calismak isteyecek komisyon karsilgi koca sitede kimse yok mu?
Veni Vidi Vici

Üye351 yazı
Ben bi araştıracağım iletişim bilgilerinizi gönderirseniz özelden daha sağlıklı olur

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Üye181 yazı

Gerekli bilgileri yolladim ..
Iyi calismalar ..
Veni Vidi Vici

Üye181 yazı
Herstyle, bilgi icin tesekkurler.. Dediginiz durumun ben farkindayim. Ama biliyorsunuz yuzyuze gorusunce ve dogru temaslar kurulunca araci kuruluslar gercekten ortadan kalkabiliyor. Almanlar bu konuda biraz daha tutucu dogru . Ama orda da araci kuruluslar yok degil.
Benim almancam yok. Ingilizceylede o bolgede istedigin sicak diyalog kurulmuyor. Eminim almanyada olabilen birileri bu baglantiyi kurabilir.
Diger turlu alimlarda zaten kimseye bise kalmiyor o yuzden boyle bir calisma iceresindeyim'
Veni Vidi Vici

Yeni Üye10 yazı
slm. ben 32 senedir Avusturya. Almanya sinirindayin.

Yerleşim Avusturya / SchrdingMeslek Ticaret
Üye181 yazı
bu sekilde calisan firmalar var almanyada araci firma.. kendilerine fiyat ekleyerek teklif veriyorlar.Afrikalara giderek boyle teferruatlara gerek yok die dusunuyorum.

suanda iletisimde oldgum bazilari var yeni firmalar bulup calisamak lazim.

anlamadim mesela bu adam bana satsa parasini verdikten sonra . ne alaka. diyaloga bakar. ha A sahsina satmisim ha B .. sonucta amacimiz ticaret boyle deigl mi ?
Veni Vidi Vici

Üye216 yazı
Slm, benlen itibarta gecermisiniz! zafer.suer@gmx.de
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Üye305 yazı
Normal Parcacilardan bunlari bulamassiniz,ancak Almanya genelinde bu araclarin bakim onarim servis yada atölyelerine bizzat gidip el altindan birer ikiser satin alabilirsiniz..

Bu da zaman ister,para ister...

Ancak bu forum icinde tesadüf bu isin icinde olan varsa,birseyler cikar,yoksa bir sey beklemeyin...

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
Üye181 yazı
Herstyle,
hakllisiniz bende o yuzden oradan birinin bunlari tedarik etmesi taraftariyim.. Yani bi turk mantigiyla bakinca orda birinin bu isi yapmasi kendide kar elde etmesi cazip gibi gozukuyor.

Astana arkasa gelince.. Benim iliski icinde oldugum firmanin paradan yana sikintisi yok sadece tedarik isi . yok firmalarin bayilerinden almak kolay olani ama bu sekilde temin edilirse kar edilebilir diger turlu attigin tas korkuttugun kurbagaya degmiyor.
Veni Vidi Vici

Yeni Üye13 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Arif Vilnius
Herstyle,
hakllisiniz bende o yuzden oradan birinin bunlari tedarik etmesi taraftariyim.. Yani bi turk mantigiyla bakinca orda birinin bu isi yapmasi kendide kar elde etmesi cazip gibi gozukuyor.

Astana arkasa gelince.. Benim iliski icinde oldugum firmanin paradan yana sikintisi yok sadece tedarik isi . yok firmalarin bayilerinden almak kolay olani ama bu sekilde temin edilirse kar edilebilir diger turlu attigin tas korkuttugun kurbagaya degmiyor.

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Psikolog
Üye187 yazı
www.makinaparkuru.com makina alım satım sitesi.
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im