Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Simitmatik Projesinin Sonu Ne Oldu Bilen Varmi

BaşlatanmehmetustamTarih04/01/2012 10:45:15Yorum8

İlk mesaj
Üye643 yazı
Bursada bir öğretmenin hijyenik şartlarda simit satılması için bir makine tasarladığı haberlerde çıktı. O makine ile bilgisi olanlar, paylaşabilirlermi..

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye644 yazı
Samsunda taceddin bey var simitçimatik makineyi çıkarttı ve satışa sunalı yaklaşık 1 yıl oldu,irtibata geçebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Üye643 yazı
Adresini buldum katalog istedim, bakalım nasıl kullanışlı birşeymidir?

Üye644 yazı

Ürün kullanışlı lakin makineyi koyacak yer önemli,okula koysan kantinde satılıyor,askeriyeye koysan orda var,hastaneye koysan kantin var.....vs..... koyacak yer önemli.....iyi bir yer aklınıza gelirse yazarsınız...

Üye644 yazı
bu otomat tuttumu

Üye643 yazı
Bulamadık ve deneyemedik

Üye173 yazı
şimdi adımbaşı simit sarayı vb.gibi yerler var kantinler var sıcak simit servisi yapıyolar onun dışında diğer şehirleri bilmiyorum ama engellilere verilen bir sürü simit tezgahı var 100 metrede bir bizim insamız elinin altında bu kadar simitçi dururken kalkıp ordan almaz ha hiç mi alan olmaz olur ama beklediğini kazanamazsın diye düşünüyorum ben...
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye3 yazı
arkadaşım yurtdışına koyarsınız kafanızı çalıştırın biraz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye178 yazı
yurt dışına koyup nasıl takip edeceğiz bence fabrikalara olabilir yanınada çikolata bisküvi otamatı olursa bence olur
saygılar
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe