Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne Üretmeliiiyizzz

BaşlatanestradelandTarih03/01/2012 10:41:56Yorum14

İlk mesaj
Üye420 yazı
Arkadaşlar merhaba... 100*3 katlı 300m2 bir dükkanımız var.. yeni aldık boş duruyor. kiraya vermektense üretim yapmayı düşünüyoruz... 2012 yılında cari açığı azaltmak için ithal edilen ürünleri üretenlere destekler olacakmış. (bizim gibi küçük işletmelere denk gelir m bilmem ama)
ben elektronik mühendisiyim ve br firmada tedarik ve planlama sorumlusu olarak çalışyorum..
ne üretebiliriz sizce? değerli yorumlarınızı bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye71 yazı
arkadaşım sana tek kelımeyle pprc boru pis su porusu ve ekipmaları üret derim

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye24 yazı
Var olan bir makineyi yeniden üretmek.. (üzerinde değişiklik yenilik yaparak herkesin ucuza ulaşabileceği bir makine)

Şu anda fabrikalarda üretimi işçi değil makineler yapmakta işçiler ayar, bakım ve operatör olarak çalışmakta yani yardımcı olarak çalışmakta.
O halde üretimi yapacak makineleri tasarlamak ve Türk malı olmayan makineleri TÜRK'leştirmek gerek.
Hammadde üretimi sanayi için alt yapı demek. Alt yapısı dışarıya bağımlı sanayi olmamalıyız..
aldemir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yleti?im
Üye420 yazı

güncel

Üye294 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - salem5561
arkadaşım sana tek kelımeyle pprc boru pis su porusu ve ekipmaları üret derim

bu ürünü üretmen maliyeti hiç düşündünmü arkadaşım? Ne kadar yatırım ve ne kadar arge süresine ihtiyaç olduğu hakkında bilgin varmı?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye19 yazı
benim patentini almaya çalıştığım bazı ürünler var onları üretelim =) ciddiyim.... komplike makine lazım bu yazılanlar için fazla sermaye gerekli.o kadar sermayen varsa mesleğinle ilgili bişeler yaparsın zaten
FGC

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
yurtdışında üretilip heryere satılan ekipmanlar yapmak gerekir.
ama ne ???
BİZ YAPARIZ
HEMDE ÂLÂSINI

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye49 yazı
mum üret gayet basit ne argesi nede agır sanayisi var hatta maliyeti ne kadar düşürürsen pazar payında o denli büyür.

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Serbest meslek
Üye347 yazı
tedariğini başka şehirler yada yurtdışından yaptığınız bazı ürünleri çalıştığınız firma için yan sanayi üretmek iyi bir başlangıç olabilir diye düşünüyrum.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye9 yazı
ben size fason deterjan ve temizlik urunleri oneririmm bu konuda tardinci olabilirimm bu capta biyer icin uygunn veya enjeksiyon alip plastik icine girin derimm 05324467922 +964 0750 388 88 97 HASAN GERCEK
HASAN

Yerleşim Irak / ArbylMeslek Ymalat
Üye136 yazı
merhana bende mersin universitesinde kontrol otomasyon okuyorum ikinci öğretim ayrıyetten gecen haftaya kadar balıtech aşde calışıyorum kamera uretiyorlar cok karlı bir iş benim param olsa kendim yapıcaktım ama param yok sen kazan cinden kamera paracalarını cok ucuza edebiliyorsun alınabiliyor oldukcada karlı bir yatırım tavsiye ederim size beyfendi duşunmeyinki kim guvenlik kamerası alır dunyada şuan en cok paranın guvenlik sektörü üzerinde olmayı unutmayın cirkinleşen bir dunyada guvenlik sektörüne yatırım yapan kazanıcaktır istersen msnmi ekle size birazdaha acıklayıcı olarak anlatırım yalpi_52@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Di?er
Üye136 yazı
ayrıca elektrik muhendisiymişiniz sizin mesleğiniz sayılır sadece gelen parcaları monte edip satacaksınız hepsi bu

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Di?er
Üye420 yazı
yorumlar için teşekkür ederim..... yorumlar için tek tek dönüşl yapılacaktır

Üye420 yazı
yorumlar için teşekkür ederim..... yorumlar için tek tek dönüşl yapılacaktır

Üye434 yazı
Burada önemli olan ne iş yapmak istemen değil yapmak istediğin iş için ayırdığın bütçe. Eleman konusu firma oluşturma üreteceğin ürün ile ilgili pazar saymakla bitmez. Senin yardım alman şart ama gerek yok diyorsan önce analiz et sonra sana yol gösteren o kadar çok kişi olur ki sen bile şaşıracaksın. Biz Türk'üz unutma.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er