şehirler arası otobüs firmalarında artık bütün otobüslerde kablosuz internet bulunmakta ana herkeste internete girecek cihaz bulunmamakta
belli bir sayıda netbook alsak (kullanım süreleri 5-6 saat) şehirler arası otobüse koysak ve kiralasak yolculuk boyunca mesela 3 lira gibi rakama bunun 1 lirası firmaya 2 lirası bize kalsa sizce nasıl olur talep olurmu firmalar bu işe nasıl bakar şöylede olabilir direk biz otobüs firmasına günlük 1.5 liradanda kiralayabiliriz yani hergün firmadan bilgisayar bası 1.5 tl de alabiliriz bu bizim işimize gelir çünkü kaç tane kiralanmış kaç kere kiralanmış biz takip edemeyiz
ben kendimden düşündüm mantıklı geldi böyle bir uygulama olsa kullanırdım diye düşündüm birkaç kişiden zaten bu bazı firmalarda var diye duydum ama kesin bir bilgiye ulaşamadım
ben eskişehirdeyim eskişehir kütahya arası 1saat 15 dk şehirler arası otobüsü kullanan öğrencide çok fazla 20 tane bilgisayar alsak 5 er tane otobüslere bölsek 4 otobüse koyabiliriz toplamda her gün 30 lira almış oluruz
çok dağınık yazmış olabilirm ama kafanızda canlanmıştır heralde sizde bu işle ilgili olumlu veya olumsuz görüş bildirirseniz sevinirim