Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Ucuz Bayan Çantası Arıyorum(3,5 Tl Ve 5,00 Tl)

BaşlatanismaildemirtasTarih02/01/2012 16:40:15Yorum8

İlk mesaj
Ucuz Bayan Çantası Arıyorum(3,5 Tl Ve 5,00 Tl) Arıyorum. en az alım 50 veya 100 adet olarak düşünüyorum. eğer çantalar tutulursa devamlı alım yapılacaktır.

resim ve fiyat mailime gönderirseniz sevinirim.

ismaildemirtas34@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
5 TL YE ÇANTAMI KALDI DOLAR OLMUŞ 1.90 TL 3.5 CANTALARDA KÜÇÜK ÇANTALARDIR.YANİ 5 TL LIK ÇANTALAR ÇÖPDÜR.YA İÇ ASTARI KÖTÜ YADA FERMUARI KÖTÜ 50-100 ADETDE COK COK AZ YANİ FİYATIN YANLIŞ BULAMAZSIN

Yerleşim Türkiye / PendikMeslek Saty? / Pazarlama
satanlar piyasada var belki dedim varsa alım yapılacaktı yinede saolun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe

BERAT ŞAKAYI BIRAK ÇANTALARI BİZ DİKTİRİYORUZ İMALATCIDAN SEN OKUYORSUN HAYATI DAHA OKUL GÖZÜNDEN GÖRME GEL TİCARETİ YAŞA İMALATCININ KAPISINI ÇAL ABİ BU KAÇA YAPILIYOR DE ADAMLAR 1 TL ÇANTA DE SENİ DÖVER İSMAİL BİLİYOR FİYATLARIDA ARANIYOR YA NASİP DİYOR AMA YAZAN VARMI BAK İMALATCILAR VAR DEMEK Kİ KURTARMIYOR

ustat 3.25 e 3.50 ye güzel çantalar var. düşünürsen mailden ulaşabilirsin. resimleri yolluyorum.
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
3,25 E 3 TL YE BENDE DE VAR ONLAR KÜÇÜL ÇANTALAR BİZ ÇANTA TOPTANCISIYIZ ISTEDIGIMIZ CANTALARI IMALATCILARDA YAPTIRIYORUZ

sayın sosyete ben resimleri ve yazıyı size yollamadım ama isterseniz size de yollarım.
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
gölgelik;elinde ünlü markaların emitasyonları varsa resim ve fiyat vede ödeme şeklini mail atarsan sevinirim.
metin_krd@hotmail.com
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
merhabalar,
ihracat için çanta aramaktayız. ilgilenen arkadaşların aşağıdaki mail adresime resim ve fiyat göndermesini rica ederim.
saygılar

Levent Sivrioglu
info@nevastones.com
+90.533.5520293
+90.258.2132181
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com

www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil