Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cd Kiralama İle İlgili Bilgisi Vede Bağlantısı Ola

Başlatandj_west55Tarih04/02/2008 18:57:18Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye99 yazı
ARKADASLAR CD KİRALAMA İŞİ İLE İLGİLEN MEK İŞSTİYORUM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR VAR İSE YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ
SAYGILARIM LA
MAİL:hakan.demirtas55@gmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye10 yazı
Bende DVD kiralama işini yapmak istiyorum arkadaşlar bu konuda görüşü bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bilgilerini bizimle paylaşsınlar şuan bir bakkal işletiyorum DVD de kiralasam nasıl olur .
Böcek olmayi kabullenenler, ezilince sikayet etmemelidirler.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ö?renci
Üye639 yazı
Bende vcd ve dvd hakkında şu an Almanya da furya haline gelen birşeyden duyduğum kadarı ile bahsetsem inşallah işinize yarar...

YOLLARA KONULAN MAKİNALAR'DAN CD VEYA DVD ATILAN PARA KARŞILIĞI KİRALANIYOR YADA SATIN ALINIYOR.AYNI BİR ZAMANLAR İÇECEKLERİN MAKİNASININ OLDUĞU GİBİ.
Ne kadar işinize yarar bilemem fakat paylaşmak istedim
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye148 yazı

o makinalarla kiralama olduğunu sanmıyorum ama satın alma olabilir!

Yerleşim Türkiye / YZMYRMeslek Ö?renci
Üye148 yazı
Ve arkadaşlar şu anda bu işi yapan çok yakın bir arkadaşım var bende ona yardımcı oluyorum sizler bu işi nerede yapmak istiyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / YZMYRMeslek Ö?renci
Yeni Üye6 yazı
ben cd işininde bittigini düşünüyorum bence tabi acmayı düşündügünüz yerde araştırma maymadan acmayın bence sizden önce acan kişi varsa şayet içerisine girip filimleri kotrol etmelisiniz kendini güncellememeişse siz ben en güncel filimleri getiririm diyorsanız acabilirsiniz aksi taktirde rakip olmak zordur. ve korsan cdlere karşı suanda cok agır cezalar oldugunu duydum genede bolşanslar arkadaşlar
:(:)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye37 yazı
sahibinden.com gibi satış sitelerinde 750 ad. en yeni sinema filmi içeren dvd ler 75 ytl den satılıyor. kiralama işinin sonu gelir böyle olursa...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek