Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hırdavat Nalbur İşiyle Ugrasanlar

Başlatanyılmazlar_hırdavatTarih02/01/2012 00:48:59Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
HERKESE İYİ FORUMLAR :)
ZONGULDAK'IN İLÇESİNDE.HIRDAVAT NALBUR CİVATA SEKTÖRUYLE UGRASIYORUM.AYNI ZAMANDA PERSEMBE-CUMA-CUMARTESİ GUNLERI KOY PAZARLARINA CIKIYORUM.KIŞIN IS POTANSIYELI BAYA BIR DUSUYOR.KIŞIN NE YAPABILIRIM.İŞİMLE ILGILI OLURSA DAHA MANTIKLI OLUR SOYLEYECEKLERINIZ.MERAKLA BEKLIYORUM
YILMAZLAR HIRDAVAT

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye91 yazı
arkadaşım kışın dükkan ve marketlere permatik sakız şeker ülker gurubu satabilirsin istersen burdan fiyat ve mal tedariğinde yardımcı olabilirim.iyi çalışmalar. 0537 711 2001 burak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
merhaba öncelikle uğraştığınız sektör yazın başka bir işe kışın başka bir işe dönüştürülebilecek bir sektör değil yani demek istediğim balıkçı değilsinizki yazın kavun karpuz satasınız (genelde yazın balıkçıların işi olmadığından balık tezgahlarında kavun karpuz satarlar) ama bakış açınızı değiştirerek bu işe yeni bir soluk getirebilirsiniz;bildiğiniz üzere çağ artık teknolojik çağ bir çok internet sitesinde ürünlerinizi satabilir,isterseniz kendinize bir e-ticaret sitesi açıp buradanda satabilirsiniz,kendinizin site açması biraz külfetli olabilir bu nedenle gittigidiyor.com henüz bir alternatifi olmadığı için işinizi görecektir.burada hazır şablonlar ile ürünlerinizi listeleyip satışa sunabilirsin fakat şunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın faturasız tek bir ürünün bile internet üzerinden satışını yapmayınız ileride karşınıza sorun olarak çıkabilir.
ben ticarette hiçbir zaman zarar'a inanmam inancım şudur ki zarar etmek bile bir tecrübedir onu öğrenip ders almak da kardır benim gözümde

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye48 yazı

ınternet uzerınden satıs ıcın urun tedarıgı sıkıntısı yasayacagımı dusundugum ıcın sıte kurma asamasında kaldı.sıteyı kuracak kısılerle dahı gorustum uzun uzun ıstedıklerımı anlattım...ama sıkıntı oluyor mal alabılecegım kısıler bulamadım adam gıbı calısan tedarıkcı.onun ıcın kaldı.

baska hıc mı yok hırdavat sektoruyle ugrasan arkadas...
YILMAZLAR HIRDAVAT

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Esnaf
Yeni Üye11 yazı
kışın soba ve soba aksesuarları satabilirsin hırdavatla alakalı sonuçta.
Retaplas Endüstriyel Ambalaj

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
zeytin dükkanı açıp ciddi paralar kazanabilirsiniz size bu konuda yardımcı olabilirim.özellikle caycuma devrek teki marketlere pazarlama yapabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf