Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Moskovada Ne Tür Bir İş Yapabilirim?

BaşlatanblautraumeTarih01/01/2012 23:40:35Yorum39

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Merhabalar.
arkadaşlar benim eşim rus ve moskovada oturuyor,ve orada polis şefi. benimde orada yaşamamı istiyor ama benim ruscam yok ve orada bir iş yapmam lazım,rusçam olmadığı için,iş bulmam zor diye düşünüyorum,benim mesleğim turizm.bir turizm acentasında müdürüm.acaba oradada bir acenta açsam,uçak bileti ve büyük acentaların tatil paketlerini satsam,olurmu? orada böyle bir yer açmam için şartlar nedir? karlı bir işmidir?beni aydınlatırsanız çok sevinirim. 2.ci bir şık sadovot denen bir pazar varmış konteynerlerden oluşan bir yer ve orada bir konteyner var eşime ait,istanbuldan o pazara tekstil ürünleri ***ürüp satmak istiyorum,bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz?mesela istanbuldan malı kargo ile gönderebilirmişim,bunun maliyeti nedir?yani kısaca istanbuldan moscovaya malı ***ürmem ve pazara ulaştırmamın maliyeti nedir? zorlukları nedir? bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.yada başka ne tür bir iş yapabilirim?şimdiden teşekkürler

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
39 yorum
Yeni Üye20 yazı
merhaba bende rusyada yasıyorum simdi eski rusyadeyil binlerce turk firmasi burda is yapiyor < sadavot pazar ve moskova pazari yani lublino pazar 5000$ baslar 30.000$ aylik kiralari eyer top tan dusunursek ama perekede derseniz 1000$ baslar ve yukari yere gorede deyisir bu pazalar. > turizim kol bir isdeyil en ucuz ofis aylik gene ortalama 1000$ baslar yerine gore metroya yakiligila deyisir birde 2 eleman dusunursek yaklasik 800$ aylik baslar elman mahsebeci ayda baskasi mahsebenizi tutar ortalama ayda bir sefer gelise ofisinize oda 500$ dolar aylik turizim firmasi bilete ortalama 10 $ 30 arasi deyisir alacaginiz acataya bagli guluk alcaginiz bilete bagli turlar yazin burda bilet gidis donus otel dagil yemek dahil trasverde sayarsak hepsi 350$ve 500$ arasi deyisiyor buda firmaya bagli ..turizim firmalar. pegas turizim .tez tur .natali tur .koral busuru firma var ama RUSYADA yapacagin herseyi kendi adina yapa bilisin hic bir sikint yok eyer sen kedi adina yapamiyorsun diyen varsa yalan soler rusya cok buyuk bir ulke rusvet her traftavar.<azerilerdende uzakdur biz kardesiz iki devlet birmillet o hikaye firsat buldugu anda kazigi ata azerile calisp kazik yemiyen esnaf yoktur laleli yada turkiyde .kana islemis ben burdayim varsa bir sorun yola ceplim moskova saygilarla kalin saglicakla

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskvaMeslek Yleti?im
Yeni Üye20 yazı
eyer ilkdefa geliyorsan rusya bir aylik vizesi giris yapabilisin yada yege sana 90 gunluk misaif vizesi cikara bilir yani sana davetye cikracak rusydan sen onun davetile gelsinin yada bursuru yilik yada uc aylik vize cikaran firmalar var bos vuracan onlar sana vize cikarcak 100$ baslar 1500$ kadar deyisir calisma izinli yada is sifatila gele bilisin. iyi aksamlar. dobre vecir .

Yeni Üye44 yazı

murat bey çok teşekkür ederim ilginize,ama rusyayla vize kallkdı,öncelikle gezmeye gelirim.hem pıyasaya bakarım.benim hanımın aşağıda rusça ismi olan yerde konteyneri var#1084;#1077;#1080;#1088;#1086; #1090;#1077;#1087;#1083;#1099;#1081; #1089;#1090;#1072;#1085;
#1089;#1083;#1072;#1074;#1103;#1085;#1089;#1082;#1080;#1081; #1084;#1080;#1088; #1074;#1077;#1097;#1077;#1074;#1072;#1103; #1103;#1088;#1084;#1072;#1088;#1082;#1072;

burası iş yaparmı?

Yeni Üye44 yazı
murat bey çok teşekkür ederim ilginize,ama rusyayla vize kallkdı,öncelikle gezmeye gelirim.hem pıyasaya bakarım.benim hanımın aşağıda rusça ismi olan yerde konteyneri var,acaba burası iş yaparmı? (şu an kirada.)
metro tepliy stan
slavanskiy mir

Yeni Üye20 yazı
iyi gunler metro tepliy standa perkede isi olu ama nekadar randimali olur onu yapacaginiz veya satacaginiz malara bagli slavanskiy mir insaahat mazemeleri satilan bir pazar cokta buyuk bir pazar .saygilar

Yeni Üye28 yazı
merhabalar,
adım gökhan sadovod da eşinin yeri var ise ortak bi iş yapa biliriz benim eşimde moskovalı ama çoğunluk la istanbulda yaşıyorum sadovod da toptan bayan giyim açmak için yer bakıyorum ....
eğer ilgilenirsen bu ay sonu na doğru moskovada olacam iş konusunda görüşe biliriz...

heraklia_79@hotmail.com
iyi günler ...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye229 yazı
bugünden sonra fb ye "moskova takımlarını nasıl yenersin" kursu verebilirsin..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye39 yazı
TÜRKİYEDE KOT PANTOLON İMALATI YAPIYORUM İSTERSENİZ SİZE YARDIMCI OLABİLİRM DAHA ÖNCE RUSYAYALA ÇALIŞMIŞLIĞIMIZ VAR ORDA KOTUN ÜRETİMİ YAPILAMADIĞI İÇİN YÜKSEK FİYATA RAHATLIKLA SATABİLİYOLARMIŞ.EĞER GÖRÜŞMEK VE MODEL İSTERSENİZ BURDAN ÖZEL MSJ ATABİLİRSİNİZ.
zgeniş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye1 yazı
yazınız bikaç ay öncesine ait ,fakat moskovada yaşayan biri olarak yorum yapmadan duramadım , naçizane ... moskovada ya tekstil ya da gıdaya yatırım yapmak lazım. gıdada standart helal olması ,öncelikle Türkleri hedef alan bir yatırım planlıyorsanız,ki Ruslar lezzeti takip ederler... kalite önemli . tekstil işine girmek isterseniz ,ev tekstilinde Türk firmalarıyla rekabet etmeniz zor gözüküyor, fakat ben kendime ufak bir dükkan açarım derseniz metro çıkışları ,metroya yakın yerler yatırımınız için uygun olucaktır.

Velhasılkelam , iş yeri için dükkan bakıcak olursanız emlak firmamız size yardımcı olur, Kurucusu Türk olan firmamız Rusça, İngilizce ve tabi ki Türkçe bilen elemanlarla kısa bir sürede standartlarınıza uygun bir yer bulmanıza yardımcı olacaktır deyip son noktayı koyalım :) Saygılar , iyi çalışmalar
ness / moskova

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Emlakçy