Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

İş Kurmam Gerek

BaşlatanBurakDNDRTarih01/01/2012 21:24:22Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba ;
Askerliğim Yaklaşıyor Geldiğim Zaman Kesinlikle Bir iş Kurmuş Olmam Gerekiyor Ne Yapabilirim Bir Mesleğim Yok Önerileriniz Nelerdir Ne Yapmamı Tavsiye Edersiniz.Gitmeden Önce Alt yapısını Oluşturup Örneğin İş Yeri Tutma Gerekli Ekipmanı Sağlama Gibi Alt Yapısını Oluşturup Askerden Geldikten Sonra Bir İş Sahibi Olmam Gerek ve Finansal Bakımdanda Oldukça Kötü Durumdayım 15 BİN - 20 BiN Civarında Param Var.Sadece İş Kurup Para Kazanmam Gerektiğini Biliyorum ve Fikirlerinize Saygı Duyuyorum.(bir kaç ay sonrasında askerim)
GİRİŞİMCİ OLUNMALI..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Eczacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye107 yazı
Merhaba Burak. sakın askere gitmeden önce iş kurma. sen askerdeyken o işe kim bakacak senin yerine. hem biri baksa bile senin gibi bakmaz buna emin ol. ben askerdeyken birisi anlatmıştı.. çocuk 18 yasında dükkan açmış elektronik üzerine. askere gelince de dükkan batmış, teyzesinin oğlu bakıyormuş dükkana. uzun bir hikaye bu. dinlemek istersen anlatırım ama şimdi zor geldi yazması:) velhasıl kelam o parayı bankaya koy, askerden dönünce kur işini Allah ın izniyle.. sana hayatta başarılar dilerim..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Yeni Üye30 yazı
kesinlikle yatırım yapıp askere gitme. İşi emanet ettiğin kişi sana ulaşmak ister herzaman ulaşamaz. sen ulaşamak istersin vaktin olmaya bilir. Bu sırada işler nasıl gidiyor öğrenmek istersin öğrenemezsin sıkıntı stress o askerlik hiç bitmeyecekmiş gibi gelmeye başlar. kafada saç varsa ondanda olabilirsin stresten.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ticaret
Üye192 yazı

Bir kaç ay sonra askere gidecek olan biri neden iş kurmayı düşünür anlamadım ?
Git askerliğini yap ,orda türlü türlü insanlarla karşılacak , saatlerce düşünmeye vaktin olacak. Döndüğünde ne yapacağına karar verecek şekilde kendini hazırla ve geldiğinde işini kur.
Şimdiden hayırlı teskereler...
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
Arkadaş zaten askerlikten dönünce iş kurmak için fikir istiyor bir kaç ayı kaldığından da gerekli alt yapıları tasarlayıp askerlikten geldikten sonra da işe başlamak istiyor.Herkes de iş kurup askere gidecek anlamış.Öncelikle arkadaşım askerliği kaç ay yapacaksın kısa dönem mi yapacaksın uzun dönem mi?Sen gelene kadar bir çok sektör çok gelişmiş bir çok iş alanı daralmış yeni iş alanları ortaya çıkmış olur.Sana tavsiyem kafan rahat askerliğini yap,gündemi sektörleri de takip et askerlikte bol bol düşün askerlikten gelince de kolları sıvarsın.15-20 binini de vadeliye at paran ölmesin faiz istemem dersen de git bi aracı kuruma iyi kârlı bir şirketin hisse senedini al..Bol şans

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye300 yazı
Bir tavsiye, askerden sonra uzun soluklu ne istersen yap. Ama arada böldürme girişimini kimseye güvenip.
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye326 yazı
Piyasayı araştır askerdede çevrene vs. sorar daha detaylı bilgilenirsin aceleye gerek yok derim ben
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye47 yazı
çok güzel yorumlar tebrk ederim,bugunün işini yarına bırakma, yarının işinide bugunden planlamamak lazım, ne olur ne biter ,düşünceler deişebilir imkanlarda, herşeyin hayırlısı derim.. allah çalışanın emegini boşa çıkarmaz, saygılar tüm koniks üyelerine..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Üye232 yazı
Döndüğünde belki bugünki düşüncelerine güleceksin kardeşim,yatır paranı bankaya git görevini yap. Döndüğünde düşünürsün.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama