Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sebze Meyva Kurutmacılığı

BaşlatanalpcafeTarih01/01/2012 11:35:51Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
selam arkadaşlar ben konyadan yazıyorum konyada sebze meyva kurutma işi yapmak istiyorum ayrıca böylee bir tesis kaça kurulur ve piyasası varmıdır acaba benim yapmış olduğum ön çalışmaya göre konyada sistemli bir sebze meyve kurutma tesisi bulunmamaktadır.sistematik bir şekilde tesis kurulumu kaça malolur acaba bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara minnettar kalırım saygılarımla
alp

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye10 yazı
sen en iyisi kendine bir danışman görevlendir.Zira bu işler danışmanlık bedeli karşılığı yapılmaktadır...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye92 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - biay
sen en iyisi kendine bir danışman görevlendir.Zira bu işler danışmanlık bedeli karşılığı yapılmaktadır...

o zaman bu sitenin işlevi nedir? hepimiz bilgimiz olan konularda fikrimizi beyan etmeliyiz ki site amacına ulaşsın, derim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı

sen en iyisi kendine bir danışman görevlendir.Zira bu işler danışmanlık bedeli karşılığı yapılmaktadır...pardon biay efendiiii danışmalık derken anlamadım yoksa siz danışmanlık hizmetimi veriyorsunuzz...
alp

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye11 yazı
alpcafe kardeş,
bende bu işi hep yapmak istedim. sen Konya'nın neresindensin. bende konya'lıyım.
şuan bende iş bakıyorum. bu işi ben son 2 - 3 yıldır düşünüyorum.
çünkü insanları taze meyva sebze para etmiyor diyorlar ve bazen gerekirsede dalında buırakıp hasat etmiyorlar.
bu iş katma değeri yüksek bir iş. bir bakalım bakalım ne yapabiliriz.
gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim lütfen. Tşkler
Adana'dan selamlar herkese

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Dany?manlyk
Üye286 yazı
Sayın alpcafe,

Kurutma tesisi kuracagın makinenin kapasitesine değişmektedir.Biz İzmir de küçük bir makina yaptırdık,şimdi de Bulgaristan a ***ürmek için 1 ton kapasiteli makine yaptırıyoruz.Komple bir tesis kurmak için çalıştığımız firmalardan sana fiyat alabilirim.
Bana kapasite hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
Bir de en önemli konu ne kurutacagını bilmen gerekir. Her makina herşeyi kurutamaz.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
sayın kral35,
çalıştığınız firmaları forumda yazarsanız bizler de direkt olarak hızlı bir şekilde isteklerimizi bildirir ve cevabmızı alırız.
Tşkler.

Yeni Üye40 yazı
kurutma tesisi icin ne kadar bir yatirim yapmayi dusunuyorsunuz.
Almanyada Emlak

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Mühendis
Yeni Üye11 yazı
maliyetleri görmek lazım ona göre karar vermek isterim. tşkler

Üye286 yazı
Kurutma makinası için (İzmir)
Sedat Öztekin 0 536 253 22 48 ile iletişime geçebilirsiniz.
Lütfen koniks kanalıyla aradığınızı belirtin.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşım sana Bandırma dan yazıyorum. Isıtma ve kurutma konusunda profesyonelim Defne, adaçayı, domates, salçalık biber, plastik, gübre, talaş, istiridye kabuğu, mısır koçanı gibi bir sürü kurutma tesisi kurdum. Fakat şu anda başka bir alanda çalışıyorum. Ne istersen sorabilirsin sana yardımcı olurum. Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Mühendis