Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cafe Konsepti Oluşturmak İçin

BaşlatanmuratkskTarih31/12/2011 14:07:11Yorum9

İlk mesaj
Hatta marka olabilmek icin neye dikkat etmek gerekir?
Reklam mi, farkli bir dekorasyon mu yoksa ne bilgili arkadaslarin fikirlerini bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
merhaba,nerede bu işi yapmayı düşünüyorsun?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Bence isim Ve Konsept önemli Reklamınıda İnsanlar yapıyor zaten Kulaktan Kulaga Benim aklımda Çook güzel bi fikir var ama İşte herşey para paran varsa yapıyorsun :( fikir çook konsept çook ama para yok ortak bile yok yani .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er

istanbulda dusunuyorum. Acikcasi benimde aklimda fikir var hemde olmayan bisey ama nerde gider diye teredutteyim malum kiralar cok yuksek eleman maaslari derken ay sonu eksilere dusmek istemez insan

İstanbul'un neresinde düşünüyorsun. Nasıl bi Proje var aklında??

Semt yok sadece konspet var aklimda ama yogun yaya trafiginin olmasi gerekiyor sanirim.
Aciklayayim; ben yapamazsam belki yapan olur. cay uzerine bi yer dusunuyorum. Kisin sicak bitki meyve form yesil cay, yazin ise soguk cay cesitleri dusunuyorum. Bunun icin Lipton en uygun marka degeri ve bilinirligi olan firma ama isim hakki patent vs verirler mi orasi mechul ya da kendi ismimi ko****ta girebilirim ama o zaman potansiyel dusuk olur. Biliyosunuz biz bati ozentisi bir toplumuz yabanci bir firma getirip gubre satsa fahis fiyattan aliriz yerel turk firmasi altin kaplama porselen satsa maliyetine kimse almaz umarim ne demek istedigimi anlatabildim :-)

Bir tavsiye ; güzel bir fikrin varsa ve bunu paran olmadığı için yada başka sebeblerden ötürü gerçekleştiremiyorsan bile lütfen fikrini ifşa etme ! Birgün fikrinin çalındığını görürsen çok üzülebilirsin . Yada projeni gerçekleştirebilecek mercilerle temasa geç . En azından dene , birşey kaybetmezsin . Bu ve bu gibi yerlerde maalesef sadece fikrinin çalınmasına sebeb olursun o kadar .

Unutmadan , fark yaratan sadece konsepttir . Hizmet ve servis de tek kural : Müşteri memnuniyetidir .

Çook iyi anladım. Benim kafamda aslında herşey Hazır ama İşte para yok ve Aklımda o kadar çook güzel fikirler olmasına rağmen elim kolum baglı ben Tuzlada açmayı düşünüyorum. İstanbul Tuzla hani hiç duydunuzmu bilmiyorum ama İstanbul Nerden Başlar dedikleri zaman Tuzladan başlar : )) herneyse Sahilde güzel bi Mekan boş Kiralık ama Görülmesi gereken bir yer Benim açıcagım Cafe nin ismi Yabancı olacak ve isim olarakda Şaşalı bi isim bence.

İnsallah acarsin ben acamiycam maddi anlam olarak belki acan olursa koseyi donerse bizide gorur :-)