Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bulgaristan Da Magaza Acmak İstiyorum

Başlatansoner_yılmazTarih30/12/2011 13:26:01Yorum23

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Herkeze merhaba arkadaslar ben Bulgaritanda Varna sehrinde giysi uzerine dukkan acmak istiyorum instanbuldan merterden toptan olarak konfeksiyon urunlerini almayi dusunuyorum.Acaba nasil bi yatirim olur sizin dusuncelerinizide ogrenmek benim icin cok onemli,veya aklinizda giysi yerine baska bi urun varsa paylasirsaniz sevinirim...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Yeni Üye12 yazı
açık parfüm mağazamı ihtiyaçtan dolayı devretmek veya kapatmak durumundayım.bütün dükkan malzemelerini çok uygun fiyata zararına bırakabilirim.düşünürseniz iletişime geçiniz lütfen.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - phenilhidrazin
açık parfüm mağazamı ihtiyaçtan dolayı devretmek veya kapatmak durumundayım.bütün dükkan malzemelerini çok uygun fiyata zararına bırakabilirim.düşünürseniz iletişime geçiniz lütfen.

acik parfum magazaniz varna sehrinde mi vede bayilik ile mi aldiniz yoksa karma acik parfumler mi satiyorsunuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye30 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ugur akan
Soner bey Bulgaristan su anda yatirim yapilabilecek iyi bir ulke dgil hale Varna su ana olu durumda elki yaz sezonunda birseyler yapabilirsiniz.

kucuk bi yatirim dusnuyorum ben zaten bi magaza 30 m2 lik bayan giysisi uzerine dediginiz gibi yazin daha farkli olur yazin varnanin nufusu 2 3 daha fazla artiyor ama yinede cok celiskiliyim giyim konusunda ortalik giyim magazalarindan gecilmiyor,fakat aklimada baska bi sey gelmiyor

Yeni Üye12 yazı
mağazam ankarada arzu edilirse içindeki tüm parfüm ve vitrinlerimi tv buzdolabı vs...komple dükkan malzemelerimi verebilirim.tek bir firmanın bayiliği var.Kimyager olarak ben de bu firmanın aynı zamanda mesul müdürüyüm.normalde bir bayilik için 40-50 bin gibi rakamlar istenir ama benim teklifim 10 bin gibi bir rakam ki bu da çok acil ödemelerimden dolayıdır.bilginize saygılarımla..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Yeni Üye30 yazı
guncell...

Yeni Üye18 yazı
Bulgaristan'da Varna'da yasiyorum, isletim ve pazarlama universite mezunuyum, ilaniniz guncel ise litfen iletisime gecin

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bulmarketer
Bulgaristan'da Varna'da yasiyorum, isletim ve pazarlama universite mezunuyum, ilaniniz guncel ise litfen iletisime gecin
GÜNCEL.

Yeni Üye30 yazı
güncel

Yeni Üye26 yazı
Varnada bulunan ortağımın eşi daha evvel ayakkabı mağzası müdürü idi. Ve Türkiyeden ayakkabı yada tekstil satmayı düşünen girişimicilerle iş yapma niyeti vardı. eğer ilanınız güncelse iletişime geçin yardımcı olmaya çalışayım
05453657529
Bahaddin Sevcan

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
Yalnız ben kendim yapmak istiyorum bu işi. sadece prosudurlerı tam olarak bılmıyorum turkıyeden varnaya nasıl tekstıl urunlerını goturebılırım. ihracata girmek istemiyorum cok masraflı oldugunu biliyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni Üye26 yazı
ihracata girmeden yurt dışına mal gö türmeyi becerebilirsen bana da söyle bende yapayım. Dostum Biraz izan lütfen yahu
05453657529
Bahaddin Sevcan

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yigiterticaret
ihracata girmeden yurt dışına mal gö türmeyi becerebilirsen bana da söyle bende yapayım. Dostum Biraz izan lütfen yahu
Kamyon kamyon mal göndermiycem bir nevi bavul ticareti gibi düsene biliriz.

Yeni Üye83 yazı
malların faturası varsa kargo şirketine verip varna teslimi alabilirsin... faturayı kendi şirketlerinini üzerine kestiklerinden senin açındanda problem olmaz aksaraydan haftada 2 kez varnaya parsiyel taşımacılık yapılmakta. Bu işi hiç bilmiyorsa aksarayda bir hamala sor o bile sana bilgi verir...
Ben bu şekilde uğraşamam dersen Romanya otobüslerine ver çuvallarını varnadan tranzit geçiş yaparken teslim alırsın
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv
Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - inferno
malların faturası varsa kargo şirketine verip varna teslimi alabilirsin... faturayı kendi şirketlerinini üzerine kestiklerinden senin açındanda problem olmaz aksaraydan haftada 2 kez varnaya parsiyel taşımacılık yapılmakta. Bu işi hiç bilmiyorsa aksarayda bir hamala sor o bile sana bilgi verir...
Ben bu şekilde uğraşamam dersen Romanya otobüslerine ver çuvallarını varnadan tranzit geçiş yaparken teslim alırsın
cok teşekkür ederim inferno

Yeni Üye1 yazı
sevgili soner bey ben yaklasik 2 yildir bulgaristanda ticaret yapiyorum vede cok memnunum acikcasi diger arkadaslarin dedigi gibi biryer degil dogru alana yatirim yapar ve dogur ise girerseniz emin olun kazanc kapis burasi tabi soylle bir husuzda var burdaki ticareti tek yonllu dusunur ve yaparsaniz cok buyuk kazanclar elde edemezsiniz eger dusunceleriniz burda is yapmaksa siz yardimci olmaktan mutluluk duyarim
m.y

Yerleşim Bulgaristan / sumnuMeslek Ticaret
Yeni Üye21 yazı
sn mehmet30 siz ne iş yapıyorsunuz bulgaristanda?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Merhaba soner_yılmaz Bey. Acaba Merter'den ürünleri hangi yolla getirdiniz. Ben de bu tip bir mağazayı Sofyada açmak istiyorum. Fakat tekstil ürünlerini gümrükten bir şekilde geçirdik diyelim. Mağazamıza koyduk ve müşteri bekliyoruz. Türkiyedeki gibi maliyeden birileri gelip de ürünlerin gümrük belgelerini sorarlarsa ne yapacağız. inferno arkadaşımız bir kargo şirketi ile çalışmamızı önermiş. Fakat işin içine kargo parası girerse kazancımız ne kadar olacak ki. Zaten Bulgaristanda giyim ucuz. Bu sorunlar hakkında bir yol bulduysanız ve beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılar.
Hasan Konyalı
Tel: 00359 896 380 886
http://bulgaruniversiteleri.com

Yerleşim Bulgaristan / SofyaMeslek Dany?manlyk
Üye153 yazı
soner bey merhaba benim bg de firmam var sık sık gider gelirim kendim kereste-hurda-tekstil le uğraşıyorum benim gördüğüm bg halkı gezmeyi giyinmeyi yiyip içmeyi çok seviyor çin den çok uygun fiyata giyim geliyor orda herkez alıcak diye bir şey yok ama bana sorarsanız 30 m2 bir dükkana tavuk döner et döner açsanız daha mantıklı hiç yoktansa milletin hergün karnı açıkıyor bir insan asla aç kalamaz ama giyim almasada olur onlar için yanına birde kahve makinası koyun hergün paranızı katlarsınız emin olun....

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye165 yazı
Merhabalar, bende expim e katiliyorum yani 30 m2 lik bir dukkanda doner satsaniz belki daha iyi para kazanabilirsiniz,ille tekstil isinde kararliysaniz yukarida bir arkadasimizin dedigi gibi aksaray ay yildiz parkdan her hafta minibusler geliyor bulgaristana veya kargoyla veya 1-2 bavul ise otobusle mallari getirebilirsiniz
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er
Üye146 yazı
İMALATTAN, DÜZ-BİYELİ-5 CM DANTELLİ VE 15 CM DANTELLİ, çıtçıtlı badi ve atletler, 6 renk 3 beden,----imalathanemiz konya ilindedir, aylık min. 100 bin üretimle hizmetinizdeyiz---ürünlerimiz likralı kumaş, % 95 cotton % 5 likralı, çekme solma kabarma yapmaz, regula kumaş çalışıyoruz, stok sorunumuz yok sürekli üretimde olan ürünlerdir...anlaşmalı kargo ve ambarla ya da KAPIDA ÖDEME İMKANIYLA MİN. 100 ADET SERİLİ OLARAK GÖNDERİLİR.....

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-imalattan-ucuz-citcitli-badi-146832973/detay/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Mrb ihracat fazlası ürün göndermek istiyorum bulgaristan toptan dan hangi şehir pazar uygun olur Cvp şütfennn

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye165 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Leydis
Mrb ihracat fazlası ürün göndermek istiyorum bulgaristan toptan dan hangi şehir pazar uygun olur Cvp şütfennn

dimitovgrad ve rakovski pazarlari
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yigiterticaret
Varnada bulunan ortağımın eşi daha evvel ayakkabı mağzası müdürü idi. Ve Türkiyeden ayakkabı yada tekstil satmayı düşünen girişimicilerle iş yapma niyeti vardı. eğer ilanınız güncelse iletişime geçin yardımcı olmaya çalışayım

Merhaba. İlaninizdaki bilgiler hala guncel ise iletisime gecebiliriz. Ozellikle ayakkabi kislik-yazlik olarak ve ozel tasarim olarak tedarikciyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat