Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sermayesiz Ama Tecrübesi Olan Ortak Arıyorum

Başlatanmusat44Tarih30/12/2011 10:20:13Yorum23

İlk mesaj
Yeni Üye40 yazı
Merhaba sevgili arkadaşlar , burada iş tecrübesi olan ama sermayesi olmayan bir çok arkadaşımız var. benim istediğim kendine güvenen dürüst, nitelikli, ileriyi görebilen, kendi işi olarak çalışacak işinin uzmanı müşteri ağını ve bayilik çalışmasını yapabilecek ihracaat konusunda azda olsa deneyimi olan ve her konuda bana yardımcı olacak ortak arıyorum,

Yerleşim Türkiye / Konya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Üye488 yazı
kendi kendine çıkışının olmadığını yazmışsın.
yapacak birşey yok aynen devam.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Üye488 yazı

Kırdıysam özürdilerim.
fakat hem çıkışın olmadığını hem ortaklık istemediğini hemde yapacak birşeyin olmadığını söylemişsin.
gerçekleri söylediğim için üzgünüm.
özürdilerim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye40 yazı
Sayın fikri bey yanlış anlamışınız özür dilerim, yakın çevremden ortaklık teklif lerini kabul etmedim, illaki uygun koşullarda olursa neden ortaklık olmasın

Yerleşim Türkiye / Konya
Üye643 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - musat44
Merhaba sevgili arkadaşlar , burada iş tecrübesi olan ama sermayesi olmayan bir çok arkadaşımız var. benim istediğim kendine güvenen dürüst, nitelikli, ileriyi görebilen, kendi işi olarak çalışacak işinin uzmanı müşteri ağını ve bayilik çalışmasını yapabilecek ihracaat konusunda azda olsa deneyimi olan ve her konuda bana yardımcı olacak ortak arıyorum,

iş konusu nedir acaba?

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Editör5590 yazı
Konyalı musat44 yazısını değiştirmiş. Bu durumda önceki başlığa cevap yazan Fikri boşa çıkmış.

Ancak yeni yazıda da bir boşluk var. Her şeyin ortaklıktan kaybedildiği şimdi de sermaye olmadığından kıpırdanamadığı yazıyordu. Yeni yazı hem ortaklığa açılmış hemde sermaye istemiyor. Sermayesi bulunmayan ya da yetersiz olan hiç bir iş yürümez. Yürümesi zor bir işte ortakla mutlaka sorun çıkar.

Seneye yeni sıkıntılardan serzeniş yazısı için kader ağlarını örüyor bu durumda aynı mentalite için.

O zaman ne yapmalı ? Bu mentaliteyi, yani bakış açışını değiştirmeli. Nasıl;

Parası olan bir ortak arayışına girerek.

Ortakdan bu kadar korkmayın. Her gün hesaba kitaba birlikte baktığınız bir ortakla aranız ancak ortak kendini hiç belli etmeyen azılı bir h ırsızsa bozulabilir. Normal şartlar altında bozulmaz. Arada bir kavga edersiniz ama işler yürür.

Bir paraya tek başına sahip olma duyusu tüm insanlarda doğuştan yüklü gelir. Bazısı bu duyguyu besler bazısı aklının en ücra köşesine öteler. Çoğu kişi dürüsttür. Ancak en dürüst kişiyi bile kontrolsüz bırakırsanız en sonunda hataya bulaşır.

Kendinize bir kaç kuruş sermayesi olan bir ortak bulun. Eğer işinizin gerçekten karlı olacağını düşünüyorsanız.

Ortak adayı ile konuştuğunuzda zaten ikna olacaktır. Sonra oturup bismillah deyin ve yeni bir sayfa açıp çalışmaya başlayın. Ancak bir birinizi, birbirinizin dürüstlüğüne terketmeyin. Hesaba, kitaba, harcamalara, ödemelere, cebinize koyacağınıza birlikte bakın, karar verin.

Saygılar ve başarılar.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye93 yazı
itimat kontrole mani değildir asla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli
Yeni Üye40 yazı
hayat sonuçta çalışmaktan geçiyor evet yazımı değiştirdim, neden derseniz olmadık fkirler ve umutsuzluklar söylendi sonuçte herkesin fikrine saygılıyım, kimse kimseye karşılıksız yardımcı olmuyor zaten böyle bir beklenti içindede değilim, olmadım olamamda,

Yerleşim Türkiye / Konya
Üye398 yazı
konu hakkında detaylı bilgi rica edebilirmiyim. bu arada akınselcuk arkadaşım ellerine saglık. her tacirin kulağına küpe bir yazı olmuş.

cosmostextil@hotmail.com
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
slm ben çocuk oyuncakları üzerine mağaza açmak istiyorum fakat sermayem yok yeni gelişmekte olan kıraç yada hadımköy bunun için bir potansiyel düşünenler için sıfırdan bir mağaza açıp para kazanır duruma getirebilirim gerek muhasebe gerek satınalma ve işletme konusunda 15 yıllık tecrübem var tek eksiğim sermayem yok ciddi olarak düşünülürse görüşebiliriz saygılar...

Yerleşim Türkiye / EsenyurtMeslek Yöneticilik
Yeni Üye26 yazı
cıddı sermayenız varsa balıkcılık, avcılık mazlemeleri uzerıne tm tesekkullu bır parekende dukkanı açıp , ithalat yaparak toptancılığa başlıyabiliriz toplam yatırım miktarı minumum 200,000 tl dir. 05312891388 adım oktay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
işlemekte olan cafeme ortak arıyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye145 yazı
Gümüş ve altın takı konusunda yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye73 yazı
Affedersiniz is nedir. Kusura bakmayin ama ne is olsa yapilir gibi bisey olmus. Aklinda bir is olur yapilabilirligini arastirirsin eksisini artisini ogrenirsin ya allah deyip baslarsin. Ne is olsa yaparim diyen birinin basarisizliktan baska sonu yoktur
Kisisel fikrim
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Üye130 yazı
erkan bey sizi dinliyorum

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
SELAM YAPTIGINIZ ISE GORE FRANSAYA IHRACAT ICIN MUSTERI BULABILIRIM KENDIM FRANSADA YASIYORUM ESNAFIM TEKLIFINIZ VARSA arslan79000@gmail.com tel 00 33 973 57 73 20 ismail arslan

Yerleşim Fransa / NiortMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaslar ben bulgaristanda yasiyorum burasi avrupa pazarina vergisiz ticaret yapan bir ulke iscilik ve maliyet te ucuz burda is yapmak isteyen arkadaslar varsa bana sezgin1983@abv.bg dan yazin gerekli tum destegi veririm

Yerleşim Bulgaristan / TyrgovishteMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye22 yazı
%100 Net Kazanç ile belirlediğiniz yatırım miktarını sözleşmeli 6ay sezonluk dönemde truzim dış ticaret alaninda işletip belirlenen süre sonunda hiçbir masrafa dahil olmadan yatırım miktarinizin iki katı net Kazanç olarak iade ediyoruz kişi ve yatırım miktarı sınırlıdır detaylar görüşülür. 2013 den buyana çalıştığımız ek gelir arayan mevcut işi olup parasını bankada değerlendirmek istemeyen esnaf memur yada sermayesi iş yeri açmakta yetersiz bir çok arkadaşla çalıştık. 4 yıldır çeşitli ilan siteleri ve bazı reklam alanlarında ilanimizi görebilirsiniz.arayıp bilgi almak isteyen arkadaşlar oluyor.tum detayları geri ödeme sözleşme örnekleri vergi belge gibi dekontları paylaşıyor vaktiniz varsa davet ediyoruz. Bir çok katılan arkadaşım mevcut işlerinden dolayı gelmeden çalışmamıza başladı hatta 3 yıldır görmediğimiz heryil devam ederek çalıştığımız kişilerde mevcut.iş özet olarak yerli ve yabancı müşterilerimize 12 yıldır villa apart konaklama hizmeti sunmaktayım.son 4 yildir da sezonluk kar ortaklığı yapmaktayım. Bunun nedeni bölgede mülk edinmiş her yıl gelmeyen bir çok yabancı genelde İngiliz villa apart daire sahiplerinden yıllik kiralayıp, günlük haftalık olarak kiraya sunmaktayım. Örnek yirmibin yatırım miktarı 1 daire kiralayıp günlük 100 euro dan 120 gün satıldı buda sizin yatirim miktarinizin karşılığı. Diğer kalan zaman da bana çalışmış oluyor.bu da sizin yatirim miktarinizla kendimize kar sağlamış oluyor.
Yy

Yerleşim Türk ve Caicos Adalary / AntalyaMeslek Turizm
Üye342 yazı
SELAM KARDDESIM UKRAYNADA IS YAPMAYI DUSUNRU SENIZ VIBER VATSAP 00380631961551
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye22 yazı
Marina içinde restaurant ortak yada yatırımcı kar ortaklığı aranmaktadır. 200 kişilik luxs eşyalı işletmeye hazır masrafsız iç dış mekan önü deniz 500 yat kapasiteli setur marinada restorant detaylar görüşülür.
Yy

Yerleşim Türk ve Caicos Adalary / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı
Sayın işletme sahibi , genel müdür ve destek yetkilisi
Veya Genel başkanı

Size sevgi ve saygılarımı sunarım.

Benim çok iddaalı bir projem var.

Benim projeme yapacağınız yatırım.
Size darpane gibi para kazandıracak.
100 % de 100  garanti veriyorum.
Kimse bu kadar kesin iddaalı proje sunamaz.

Proje benden sermaye sizden
Ufak bir ayrıntı dır .

%50 ORTAKLI BİR ŞİRKET KURULACAK
Kurulan şirketin bünyesinde
Olması Gereken sektör dalları :

1.  metal ürünleri üretim ve kurulum.
2 . İnşaat ve inşaat mazemeleri alım satım.
3 . Beyaz ve mavi yaka personel hizmetleri.
4 . Elektirik eletironik ürün üretim ve kurulum.
5 . Nakliye ve taşımacılık.
6 . AR-GE hizmetleri

Not :
Örnek veriyorum faaliyette olduğu ülke başına bu rakamlar değişir.
( aylık ortama : 30.000.000 $ ) gelir sağlar ( Yıllık ise ortalama 360.000.000 $ )
gelir sağlar .

Kazançlar kademe kademe artacaktır.
Ancak projeye kordineli ve konrollu bir şekilde yönetebilirsek bu rakamlar gerçekleşir

Bu proje dünyada bir ilk tir .

Bu projeme olumlu yanıt verirseniz

Şartlarım :
İnşaat , ar-ge ve metal sektöründen başlayıp
Diğer faaliyetlere sırasıyla geçilecek .

Bana şuan ki bulunduğunuz her hangi bir isletmeden bir ofis ayarlanması gerekiyor . İki de yardımcı gerekiyor.

Projeye başlamadan önce noter tastikli sözleşme ve şart name hazırlanıp üstdüzey yetkili kişiler tarafından veya işletme sahibi tarafından imzalanacak.

kurdum proje adına benim adıma patent alınacak.
 destekleyici firma olarak belirtilecek.

Bana 6.000 tl maaş verilmesi gerekir.
Ve 6 aylık peşin 3 + 2 yıllık sözleşmeli olarak çalışan olmam gerekir. ( iki tarafta isterse isteye bağlı sözleşme uzatılabilir. )

Öncelikle çalışmış olduğunuz faaliyetleri canlı bakmam gerekiyor.

Bana 3 adet proje çizim teknisyeni gerekiyor.

Teknisyenler için özel oda gerekicek ve ağızları sıkı ve güvenilir olacak
Bu odaya bizim dışımızda kimse girmeyecek .

Yanım daki çalışanların her türlü sorumluluğu bende olacak.

Benden başka Kimse yanımdaki çalışanlara karışmıyacak ve müdahale etmiyecek.

Çalışanların maaş v.b  giderleri işletmeniz tarafindan karşılanacak.

Bana aşadaki email den ulaşa bilirsiniz.

İyi günler iyi çalışmalar dilerim.

Not : Bana bu email adresinden ulaşabilirsiniz.
(#12298;  1alimert1@gmail.com  #12299;) .

Projeme yatırımcı arıyorum....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye206 yazı
temız garatısı yukse ıs al ve sat bu bır araba olabılır bır tır fotokopı kagıda olabılır ev arsa yaz vs hersey olabılır onemlı olan kelepırı bulup uygun almak ve uzerında bazı degısıklık ler yaparak bırazda kar ko**** satmak bunun ıcın bır ortaga da gerek yok
eger ıllakıde ortak dıyorsanız alın sıze kar ortagı tavsıye edılenı alın yapın sızınde aklınıza yatar ıse yetkıde sızde olsun ortagınız ugrassın sonuc satıldı kar edılde sıra geldı paylasıma oda kendı aranızda
hayırlı ısler ılerım
murat wt sp- 05531354022 :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik