Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çok Karlı Bir İş İçin Pazarlama Ortağı

BaşlatanroccomnyTarih29/12/2011 15:08:57Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye50 yazı
Çalışmalarını bitirmiş olduğum ve çok karlı bir iş için İstanbul' da pazarlama ağını başarıyla kurabilecek güvenilir bir ortak aramaktayım.

İş fikri çok yenidir ve Türkiye' de bir ilk olacaktır. Bizden sonrada hızla yayılacak bir iş fikridir fakat ilk giren piyasayı gotürür mantığı ile piyasaya hızlı bir şekilde girilmesi gerekmektedir.

Bu nedenle bu işi başarıyla yapabilecek bu konuda tecrübeli ve hepsinden önemlisi güvenilir bir çalışma ortağı aramaktayım.

İşe başlamak için herhangi bir maliyet gerekmemektedir. Yani kimseden para veya sermaye talep etmiyorum. Pazarlama elemanları yaptıkları çalışma başına haftalık olarak ödemelerini alabilirler. Bu tamamen sizin stratejinize bağlı. Yani pazarlama konusu size ait.

İş fikri kolayca kendini otomatiğe bağlayabilecek bir iştir. Yani ilk pazarlama işlemi tamamalandıktan sonra pazarlama elemanlarına bile gerek kalmayacaktır ve kendi kendine dönmeye başlayacaktır.

Eğer bu işi hakkıyla yerine getirebilirim diyorsanız detayları görüşmek için özel mesaj ile veya bu konu altına mesaj yazarak bana ulaşabilirsiniz.

Not: Pazarlama işyerlerine ve esnaflara yapılacaktır. Ayakkabıcı, kuaför, lokanta vs. gibi. Sunulacak şey onları çok yakından ilgilendiren ve neredeyse rededemeyecekleri kadar yararlı bir şeydir.

Not2: Çok fazla beklemeye vaktim yok o yüzden konu hakkında merak ettiklerinizi veya yapabileceklerinizi bana hızlı bir şekilde ulaştırabilirseniz iyi olur. Aksi takdirde pazarlama ağını kendim kuracağım.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye444 yazı
sevgili roccomy, istanbulda değilim ben, izmirdeyim. izmir de de olur / olabilir derseniz görüşebiliriz. haberinizi bekliyorum yenidunya2010@hotmail.com
bora

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye50 yazı

Konu hakkında biraz daha detaylı bilgiyi buradan vereceğim ama daha belirgin şeyler için
lütfen pazarlama konusundaki tecrübeleriniz ve yapabilecekleriniz hakkında bana özel mesaj gönderiniz.

İş üründen ziyade bir hizmettir. Aslında hem ürün hem de hizmet karışımı diyebiliriz.

Her bölgede sadece belirli sayıda işyeri - esnaf ile çalışılacaktır ve çalışma aylık olacaktır.

Örneğin istanbul avcılar bölgesinde sadece 20 esnaf ile çalışılacaktır.
Buda şu demek oluyor, bir pazarlamacı arkadaşımız bu bölgedeki esnafları dolaşıp ürünle ilgili sadece 20 esnafı bağlayacaktır.
Bir kez 20 esnafa ulaşıldıktan sonra o bölgedeki çalışma bitmiş olacaktır.

Sonraki ay yine o bölgede çalışma yapılacaktır fakat pazarlama elemanın dolaşmasına gerek kalmayacaktır.
Ek olarak ise esnafı bağlamak derken, esnaf bizim için bir şey yapmayacak. Yani bayilik, network, titan vs. gibi bir şey satmıyoruz.
Aksine sattıktan sonra biz onun için bir şey yapıyoruz ve o ay içerisinde çalışmamız bitmiş oluyor. Bu konularla da ben ilgileniyorum.

İlk etapta 5 pazarlama elemanına 4 er bölge(ilçe) verilip 1 ay içerisinde 20 ilçe rahatlıkla tamamlanabilir.
Tabi bu benim düşüncem. Pazarlama konusunda uzman olan ben değilim, daha etkili fikirlere açığım bu konuda.

Beraber çalışacağımız arkadaştan beklentim pazarlama konusunda ciddi anlamda bilgili ve tecrübeli olmasıdır o kadar.
Yani bu işi ciddi anlamda yapmış kişiler lütfen bana ulaşsınlar. Yoksa ilan verip 5 pazarlama elamanı ayarlayıp onlarla bende çalışabilirim.

Aylık kazanç ise pazarlamanın başarısına bağlı olarak 20.000TL ile 50.000TL arasında bir rakam olacaktır.
Bu rakam direk masrafları düşülmüş cebinize girecek paradır. Sizin yapacağınız tek şey pazarlama ekibinizi yönetmek o kadar.

Konuyla ilgili verebileceğim bütün detaylar bunlardır. Bundan daha fazlasını sadece ciddi anlamda çalışabileceğimizi düşündüğüm kişilerle paylaşabilirim.
Onun içinde pazarlama konusunda daha önceden neler yaptığınızı ve beraber çalışırsak neler yapabileceğinizi bana özel mesaj olarak gönderebilirseniz değerlendirip görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye50 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - boraumut
sevgili roccomy, istanbulda değilim ben, izmirdeyim. izmir de de olur / olabilir derseniz görüşebiliriz. haberinizi bekliyorum yenidunya2010@hotmail.com

şuan için bu işin istanbul dışında yapılabileceğini pek düşünmüyorum bora. ama yine de istanbul ayağı şekillendikten sonra diğer büyük şehirlerde de yapmayı düşünüyorum. eğer öyle bir şey olursa bu konuda seninlede görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye26 yazı
detaylı bilgi lütfen. ozdemir_g@hotmail.com Avrupa yakasında ciddi pazarlama yaparım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
özellikle istanbul anadolu yakasının en büyük pazarı olanlardan birisiyim her sektör için geçerli bu. Bilgi verebilirseniz sevinirim...
butikgida@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye221 yazı
merhaba bende izmirdeyim pazarla işini esnaflara aktif olarak 1.5 yıl yaptım samsunda. ama şuan izmirdeyim ve bu samsundada geçerli bir işmi.. banada bilgi verirmisiniz lütfen soulyour55@hotmail.com haber bekliyorum teşekkürler

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye131 yazı
Merhaba,
Konu hakkında bilgi lutfen. Her turlu altyapımız,kurulusumuz ve benzer isler icin tecrubemiz vardır.
mehmetyegenoglu@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik