Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurt Dışına 2. El Resturant Malzemesi Gönderilmesi

BaşlatanserhansTarih23/12/2011 19:12:33Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
bütün arkadaşlara merhabalar;bana yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim benim öğrenmek istediğim gümrük mevzuatı ile ilgili bir soru kolombiya'ya 2 el muhtelif resturant malzemesi ***ürmek istiyorum ortalama 1 konteyner malzeme izlemem gereken yol nedir izlenecek prosüdürleri açıklarsanız çok sevinirim.artı ve eksileri cevaplarsanız çok iyi olur saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye73 yazı
Merhaba
Söz konusu malzemeleri göndermeniz için türkiyede fatura kesen bir şirket bir gümrükçü ve bir nakliyeciye ihtiyacınız var gerisi çok basit işlemlerdir.İsterseniz gümrükleme ve nakliye konusunda yardımcı olabilirim .

Murat Çangırı
murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye33 yazı
murat bey çok teşekkür ederim evet sizden destek almak isterim.size nasıl ulaşabilirim?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye762 yazı

serhans,

google araması olarak gümrük müşaviri yaz ve yanına da istanbuldaki adresini,ilçeni ( senin oturduğun ) yaz.çıkan adresi ve telefon numarasını güle güle kullan.bahsettiğin iş o kadar zor bir şey değil.gümrük müşaviri olan çoğu kişi işin içinden rahatça çıkar.ama gümrük aracılarından uzak dur yoksa başın ağrır.muhattabın doğrudan müşavirler olmalı.

adamlara da Latin Amerika ülkelerine hiç mal gönderdinizmi diye sor.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye992 yazı
ilginc bir konu dikkatimi cekti,
elinbizdeki 2. el malzemeleri listesi ,resimleri ve calisir durumda olmalari halinde conteyner bazinda maroc a ihracatini dusunursen bilgileri aktarayim daha sonra derim sana durumlarini. olumlu veya olumsuz.
iyi calismalar armandocorek@hotmail.com............... 34 .674 96 75 93

Yerleşim Yspanya / Tarragona