İlk mesaj
Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel
Waffle
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumO
Üye148 yazı
31/01/2008 : 14:03:03#1
Web sitesi
Alıntı
T
Üye238 yazı
Ben de KSK liyim. Hangi sokakta acmayi dusunuyorsun bunu. Ortak ister misin?
A
Yeni Üye4 yazı
Hayır obur crapp tarzı değil fransada yaşadım tam anlamıyla belçika tarzı yapıcam banka sokağında düşünüyorum
A
Yeni Üye4 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - teoshaker Akin, Ben de KSK liyim. Hangi sokakta acmayi dusunuyorsun bunu. Ortak ister misin? |
Teoshaker ortak işten dilim yandı ortaklık düşünmüyorum aile işi gözüyle bakıyoruz
O
Üye148 yazı
03/02/2008 : 14:15:08#5
Web sitesi
Alıntı
Evet anlıyorum ozaman kendi şirketini kurabilirsin Kendi adını yaratabilirsin!
M
Yeni Üye1 yazı
Harika bir fikir dusunmussunuz,bence maliyeti cok tutmaz fiyatlar standart zaten acmak istediginiz yer,
tahmin ediyorum ki islek bir yer bence o caddedeki ofislere de bir danisip fikir edinmenizde fayda var.
Kolay gelsin
tahmin ediyorum ki islek bir yer bence o caddedeki ofislere de bir danisip fikir edinmenizde fayda var.
Kolay gelsin
M
Yeni Üye65 yazı
ya burdaki yazıların tarihlerine dikkat eden oldumu!!!!!! en azından KONİKS tarafından
K
Üye537 yazı
waffle nerden öğrenilir nasıl işe başlanılır bunlar kafama takılıo ?
W
Yeni Üye1 yazı
08/10/2008 : 17:41:52#9
Web sitesi
Alıntı
www.waffleevi.com sitesinden bilgi alabilirsiniz.
waffle konusunda kurumsal olarak çalışan tek firma waffleevi bursa,bodrum,uludağ,kayseri,istanbul,fethiye başta olamak üzere 18 ayrı noktada hizmet vermekte
waffle konusunda kurumsal olarak çalışan tek firma waffleevi bursa,bodrum,uludağ,kayseri,istanbul,fethiye başta olamak üzere 18 ayrı noktada hizmet vermekte
K
Üye537 yazı
N
Yeni Üye17 yazı
Merhaba,
asil adi "WAFEL" dir.Belcika nin Bruksel bolgesine ait bir tatlidir Belcika da Wafel isi bir sektordur her alis veris caddesinde kucucuk dukkanlarda gozunuzun onunde taze wafel yapalar uzerlerine dokulen cesitli soslari vardir.Belcikada taze yapilmis bir wafel 1.00 eurodur.
Eger isterseniz size hakiki wafel tarifide yollayabilirim.Sevgilerimle
asil adi "WAFEL" dir.Belcika nin Bruksel bolgesine ait bir tatlidir Belcika da Wafel isi bir sektordur her alis veris caddesinde kucucuk dukkanlarda gozunuzun onunde taze wafel yapalar uzerlerine dokulen cesitli soslari vardir.Belcikada taze yapilmis bir wafel 1.00 eurodur.
Eger isterseniz size hakiki wafel tarifide yollayabilirim.Sevgilerimle
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz