Furkan KARACA

| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Muhammed058 Bu urunlerden bayilik harici alabilmemiz mumkunmu eyer mumkunse fiyat ve en az alim miktari nedir ogrenebilirmiyim serkan69_@hotmail.com |
Yazıyı gönderen - yabanidost iyi gunler ben taskent ozbekistandan yaziyorum bu urunler burada gider diye dusunuyorum. bana fiyat ve resim gonderebilirmisiniz yabanidost@hotmail.com kolay gelsin |
Yazıyı gönderen - espazarlama merhaba fiyat bilgisi alabilir miyim ? yurt dışına konteyner bazında satış yapmayı planlıyorum.Vereceğiniz uygun fiyat üzerine görüşmelere hemen başlayacağım.Alım yapacak müşterilerimiz bulunmaktadır. |
Yazıyı gönderen - hiratex ürünlerinin modelleri bu kadar mı? fiyat ta verir misiniz? |
Yazıyı gönderen - lazut Merhaba, Elinizdeki diğer modellerin resimlerini ve fiyat bilgisini alabilirmiyim lütfen... Teşekkürler... devrim@mydukkan.com |
Yazıyı gönderen - moche butun modellerinizi resimlerini ve fiyatlrarını alabilrimiyğim |
Yazıyı gönderen - yak259 trabzon için düşünüyorum,ürünlerin resim ve fiyatlarını yollar mısınız-ve minimum adetleri- yak259@hotmail.com |
Yazıyı gönderen - AYNUR03 resim ve fiyat alabilirmiyim aaygen03@hotmail.com Mail gonderilmistir Tsekkur ediyruz.. |
Yazıyı gönderen - lazut Merhaba, Elinizdeki diğer modellerin resimlerini ve fiyat bilgisini alabilirmiyim lütfen... Teşekkürler... devrim@mydukkan.com Size attigimmail geri dondu sayin yetkili.... |