Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Siz Olsanız Ne Açardınız

BaşlatankormenTarih17/12/2011 00:47:54Yorum44

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
binseksen konutluk bir sitede 40 metrekarelik dükkanınız olsa ne açardınız
kormen

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Yeni Üye49 yazı
callshop fatura odeme merkezı bufe yanı temel gıda yada pc bakım onarım
Truva telekom çağrı merkezi danışmanlık hiz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
Etrafında veya yakınlarda başka yoksa kuru temizleme veya çiğköfte dükkanı veya bakkal-market-tekel.İmkanın ve tecrüben varsa fırın...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye97 yazı

E kapıcıya ne gerek var face den bunu yap.hatta dükkan açma bunu evden yap.hiç bir şeye para verme.ama bunun için çok sosyal olmak lazım.yapılabilir bir şey mi bilmiyorum.birde 5 çocuğun olacak her birini bir eve koşturacaksın
vuracan kırbacı ,vuracan kırbacı:))
Ama şaka bir yana e kapıcı fikri bence sayfadaki en yaratıcı fikirdi.ama 40 metrekarelik dükkana yazık olur.1 metrekare yer bile yeterli olur bunun için.face twiter telefon destekli hatta en iyisi evden.iyi akşamlar.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?retmen
Yeni Üye97 yazı
Ama şuda var ben olsam dükkanı kiraya verirdim.ben dükkanımı battığımda mal sahibinin yerinde olmayı çok istemiştim.en sağlam iş onun ki gibi gelmişti:))

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?retmen
Yeni Üye5 yazı
bence hiç birsey yapma ver kiraya al paranı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Üye301 yazı
Kırtasiye ısı en karlı ıstır kırtasıyenın sezonu olmaz neden dersen satıs noktaları cok genıs bır dusun okullar burolar bankalar ıhaleler dersaheler ofısler anaokulları vb heryerde ben kırtasiye ısı yapıyorum yapacam dıye bıze ulassın ıthalatcıyız marka kendı markamız
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kormen
binseksen konutluk bir sitede 40 metrekarelik dükkanınız olsa ne açardınız

O sitedeki insanlar temel ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorlar onu bir araştırın Amacınız onların site dışına çıkmadan alışveriş yapmalarını sağlamak olmalı Aslında artık bu tip büyük sitelerin içlerinde Sosyal ve Ticari tesislerde yapılıyor.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye94 yazı
Her yaştan gençlerin ilgi duyacağı 5D Sinema ve Oyun Simülasyonları işine girebilirsiniz..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye53 yazı
bence esenyurt gelir seviyesinin çok yüksek olmadığı için genel ve zorunlu alınacak ürünler üzerine bi iş yeri açmalı..mesela şarküteri en az yüzde 25 kar vardır ve günde 1500-2000 ciro yaparsın öyle bir sitede..temiz iş bir de servis yaparsın evlere daha da iyi olur..ya da unlu mamüllerin sadece satışının yapıldığı bir yer olabilir..sadece o siteye hitap etsen yeter zaten..ekmek poğaça simit yaş pasta ..ekmeği 40 kuruşa alırsın her fırından ve de 60 kuruşa da rahat satarsın..bir de çalışan tut çok fazla da seni bağlamaz işyeri başına durmana gerek yok..sen dinle beni...eger düşünürsen yardımcı olurum..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye557 yazı
yorumları başından sonuna kadar okudum dikkatle takip ettim. :Öncelikle şunu belirtmekte yarar var , konu sahibi arkadaş sanırım nüfus müdürlüğünün oradaki Kiptaşın orda bir yer düşünüyor olsa gerek. Malum kiptaş içerisinde dükkan mağaza gibi yerler yok. Gerçi onun dışındada pek bir yer yok gibi , orada tek bir tane güzel konumlu bir dükkan var 350 m2 , onunda kirası 7000 TL. Esenyurt gelir seviyesi düşük bir ilçedir , sakinleri de genelde doğu anadolu güney doğu anadolulu hemşehrilerimizdir. Burada açılması gereken , bende ahievran kardeşime katılarak zorunlu ve temel gıdalar üzerine bir yer olması kanaatindeyim. Tabi bir de en önemli olan şey acaba meslek nedir? Körü körüne de bu işte çok para var dieyip atlamamak lazım , çok batana şahitim :) hayırlısı olur inşallah
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye557 yazı
Bir şey daha eklemek istiyorum , kısmeti olan adam çölde berber dükkanı bile açsa ihya olur , ama kısmeti olmayan adam taksimde mağaza da açsa , gelmeyen gelmez , batar gider. Şans değil arkadaşlar kısmet , bu iki kavramı çok iyi bilip kavramak ve kabul etmek lazım.
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye27 yazı
güncel

Yeni Üye27 yazı
güncel