Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Siz Olsanız Ne Açardınız

BaşlatankormenTarih17/12/2011 00:47:54Yorum44

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
binseksen konutluk bir sitede 40 metrekarelik dükkanınız olsa ne açardınız
kormen

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
Yeni Üye3 yazı
Öncelikle merhaba!
Herhangi bir iş alanında belirli bir alt yapınız olması gerekir diye düşünüyorum.Bir işletmeyi açmak değil işletmek ve idame ettirmek önemlidir.Bu yüzden deneyim şart ya da işten anlayan güvenilir birileriyle ortaklık kurmak...Ne açarsanız açın ama mutlaka bayanlara hitap eden bir işletme açmanızı tavsiye ederim.
Mesela ''güzellik salonu'' gibi.
Tabi ki kuracağınız işin durumuna göre belediyeden gerekli bilgileri öğrenin ( ruhsat için).Hangi iş için kaç m2 alan gerekli gibi......

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye300 yazı
Bir kere yanında civarında olmayan bir şey açılmalıdır. En büyük yapılan hata; marketin yanına market açmak, tekel bayiinin yanına, çaprazına tekel bayii açmak vb...
Bu rekabet değil, zıpırlık, gümlemektir. Ayıptır...
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye473 yazı

berber

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar,
Pagi Kozmetik doğal kozmetik ürünlerinin üreticisi ve satıcısıdır.280 barkodlu ürünümüz bulunmaktadır.Bayilik açmak isteyenlere franchise açma olanağı tanıyoruz.Bayilik fiyatlarımız 40000-60000 TL aralığındadır.Ödemelerde büyük kolaylıklar sağlamaktayız.Kar marjı %100'dür. Dilerseniz www.pagikozmetik.com adresimizden detaylı inceleyebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye349 yazı
bence spor gıyım mağazası
veya tul perde dıkım evi bin seksen konutlu bır sıte her daire 3 oda bı salon desek bırde mutfak var toplam beş oda yanı 5 tul 5 perde demek yanı bır daıre ıcın 10 parça iş çıkar sana 10 x 1080 desek eşittır 10 800 parça ürün demek her parçada 50 tl karin olsa har daırede 500 tl karın olur 500 çarpı 1080 eşittir 540 000 tl karın olur ole bı sıtede dukkaın oldugu ıcın ve yenı actıgın için sitenın yuzde ellisi sana yaptırsa perdesını 270 000 tl karın olur.......bence guzel iş
0532 571 12 07
0531 649 42 51
0535 350 05 18
0212 431 64 58
SHOWROOM İSTANBUL ESENLER
FABRİKA:ARNAVUTKÖY BOĞAZKÖY MH
http://www.bozkirtriko.com
onurbozkir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye27 yazı
haklısınız uzun yıllardır ticaretle uğraşıyorum çiçekçilik hediyelik eşya büfe emlak rentecar gibi işler yaptım şimdi madem bu kadar iş yaptın sen neden bulamıyorsun diye düşünebilirsiniz ama akıl akıldan üstündür ben tekel bayii diy düşünüyorum ama yinede emin değilim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye277 yazı
Açabiliyorsan kuru temizleme dükkanı aç derim.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye245 yazı
sadece manav,meze ve sarkuteri tarzi bi yer acilabilir.
O 1080 konutluk sitede illaki buyk market acilir (kurumsal zincir) paketli urunlerle rekabet etmen zor
Ama dedigim urunler %100e yakin kar marji urunler ve rekabete pek acik olmaz.
Hele de kaliteli satarsan dekorasyon ve goruntun lux olusa para basabilirsin bi de evlere siparis koydun mu tamamdir. mumen arkadasin deigi gibi kuru temizleme de koyabilirsin hatta sadece utu hizmeti bile ama isten anliyosan yani utu yapmaktan felan.

Yeni Üye12 yazı
açık parfüm bayiliği düşünürseniz ihtiyaçtan dükkanımı kapatıyorum.çok uyguna zararına bütün malzemelerimi devredebilirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Üye162 yazı
ARKADAŞIM MADEM 1080 KONUTLUK BİR YERDE 40 METRE KARE DÜKKANIN VAR O ZAMAN EĞER YOKSA ORAYA MUTLAKA PETSHOP AÇ
SONRADA BANA BİR DUA ETSEN YETERLİDİR..PETSHOP İŞİ % 100 KAZANMAZSAN ZARAR EDERSİN KAZANÇ EN AZ % 200 BU KADAR KALABALIK KONUTUN YARISI EVİNDE HAYVAN BESLİYORSA SEN İHYA OLURSUN ZATEN..KALDIKİ KÜÇÜK BİR HAYVAN OTELİDE YAPARSIN HAYVAN SAHİPLERİ TATİLE VS GÜNLÜK HAFTALIK GİTTİKLERİNDE HAYVANLARINA BAKARSIN..

BU İŞİ KULAĞINA KÜPE YAP ARAŞTIR AMA BANADA ÖZELDEN YADA erdemac@hotmail.com ADRESİNDEN SADECE TŞK ET :))))

EMİN OL BU BAHSETTİĞİN YERDE BÖYLE BİRŞEYDEN KAZANACAĞIN PARADAN DOLAYI SENDE ŞAŞIRACAKSIN..SADECE AZ BİLGİ VE AZ SERMAYE GEREKLİ... KEDİ KÖPEK MAMALARI KUŞ HAMSTER VS VS VS AKVARYUM .......
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye69 yazı
Koray bey öncelikle yapmak istediğiniz işte başarılar dilerim.Benim nacizane fikrim iş fikri kömürde piliç olacaktır.O dükkan şayet 1080 konutun geçiş yolu güzergahındaysa paket servis ve iyi bir reklam organizasyonuyla size helal yoldan para kazandırır.Bu konuyla ilgili bilgiyi konikste ara**** bulabilirsiniz.Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye27 yazı
yorumlarınız için çok teşekkür ederim evet büyük market tutmuş doğru 22 tane dükkan var burası site 17 bloktan oluşuyor semt esenyurt

Üye300 yazı
Bakıldığında az değil: 1080 konut. 1 konutta en az 3 kişilik bir aile yaşadığını varsayalım, 1080x3= 3240 kişi. Bunlara misafir ve eş-dost sirkülasyonu dahil değil... Çok dikkatli bir fizibilite ve çalışma ile faydalı yatırımlar yapılabilir. (Çok büyük maliyetler bağlamadan)
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
buraya simit sarayının küçük kioksunu açsam olurmu acaba yada halk ekmeğin yeni konseptini

Üye286 yazı
Güzel fikir.Temel gıda dan şaşma derim.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Üye306 yazı
tüm ihtiyaçlarınızı şuan oradaki dükkanlardan karşılayabiliyor musunuz? yoksa hala insanlar alış veriş yapmaya avm'lere gitmeyi mi ihtiyaç duyuyor.

bence orada www.ekapici.com tarzında bir iş kurmalısınız. bütün site sizden alışveriş yapacaktır adım gibi eminim. dükkanınızın tabelasına web sitenizin adını yazar, ve tüm sakinlere broşür dağıtır iseniz, aşağı inmek, günde 1 kere gelen kapıcıyı çağırmak zorunda kalmaz, direk internet sitesinden istediklerini size sipariş geçer... ben olsam üşenir, sizden patlamış mısır film isteyebilir, ya da fotokopi için sizi çağırabilirdim. evcil hayvan mamaları, ekmek, gazete, kahvaltı tabağı hazırlayıp paket olarak sunabilirsiniz, insanlara kolaylık olur, zengin çeşit kahvaltı yapabilir, nohutlu tavuklu pilav vs hizmeti veriyor ekapici sizde buna benzer şeyler yapabilirsiniz, hatta tabilot evde yapar, ailenize yaptırır insanların hizmetine sunabilirsiniz...

kısaca başka hiç bir iş düşünmeyiniz. poğaca simit vs kolay çay, herşeyi buradan sunabilirsiniz, en az 5 tlik sipariş dersiniz örneğin, yakın bölgelerede hizmet verebilirsiniz, motorla hızlı teslimat olur..

yazarken bile heyecanlandım. fırsatı kaçırmayınız lütfen. sizi bölgenizin en meşhuru yapar bu sistem.

eğer bu işi faaliyete sokarsanız, bi çayla teşekkür edebilirsiniz, istanbul'a geldiğimde sizi ziyaret etmek isterim. girişimci kişilerle tanışıp fikir alışverişi yapmaya bayılıyorum.

Not: fikir herkesin işine yarayabilir. bölgenizde böyle yeniliklere ihtiyaç var. çok sermayede gerekmez bildiğiniz gibi. bakkaldan alıp küçük farkla ***ürceksiniz zaten stok yapmanıza da gerek yok. kendi yemek vs diğer ürünleri, olmayan ürünleri stoklarsınız..

saygılarımla
Ömer SEVEN
Olur böyle şeyler.

http://omerseven.com -Şahsi bloğum.
http://kopem.org - Özel eğitimlerle kişileri yardımcı olduğumuz KOPEM
http://innope.com - İnnope Yazılım ve Ar-Ge Merkezi
Lojistik Girişimim http://kargoa.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye15 yazı
vah esenyurtun haline.........
4455

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye211 yazı
Bay bayan kuafor olur(anlamazsan isci tutman gerek) Firin,tekel,kuru yemisci.Kaliteli meyve sebze satmak sarti ile manav olabilir. Pastahane,yufkaci,Bufe turu bir dukkan daha fazla urun bulundur. Kuru temizlik. Cevresinde okul varsa ogrencilere gore urunler bulundur.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Üye1359 yazı
gözlem önemli seçenek çok yatkınlığınız neye ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye109 yazı
1080 konut bayada varmıs............ya bır damacana su bayılıgı al ............yada süt ve süt ürünleri uzerine olabılır...her evın sutu yogurtu peynırı eksık olmaz
aykut gök

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Üye192 yazı
temel gıda ürünleri üzerine bir dükkan açabilirsin
özel peynirler ,yoğurt, yumurta vs. günlük ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayabilen bir dükkan hepsinden iyidir...
bu gıdaların kalitelerinden satarsan 1080 konut sana gerekli kazancı sağlar...
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Üye118 yazı
omerseven sana kesinlikle katılıyorum bu iş heryerde yapılabilir hatta dahada genişletilerek temizlik servisi vb işler de katagorilere eklenebilir

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye301 yazı
tekrar ediyorum en iyi kazan. kırtasiyede.
ALTAY KIRTASİYE

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - altaykirtasiye
Ithalatcı ve uretıcıyız kırtasıye urulerı satmaktayız kırtasıye acabılırsın kar oranı bazı urunlerde yuzde 300 urun verırız sıze

Bilgi verirken aradanda ticaret yapıp kar edeyim diyorsunuz yani:))
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye1359 yazı
kırtasiye sektöründe kar marjının yüksek olmasının nedeni sezonunun çok az olması olabilir mi ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı
yer uygunsa halı yıkama aç arkadaşım

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Parfumeri kozmetik kar marji yuksek dukkan kendinin korkacak birsey yok

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Mobilya
Yeni Üye10 yazı
arkadaşım eniyi iş bildigin ,iştir ne işten anlıyorsan onu yapacaksın herkes kendine göre yorumluyor herkes kendine göre haklı bende izmirde boyoz bögrek ustasıyım bana görede 50 gr boyozu 50 kr satarsan 100de 100 kar edersin 1080 daire diyorsun bunların 3tebiri senden boyoz böğrek alsa her ailede 3 kişi olsa 3tana yese 3240 adet yapar 50krş olsa tanesi 3240 x50krş esittir 1620 tl yapar 100de50 kar olursa 810tl günlük bu hesabı tutturursan ye yiyebildigin kadar baska ne bekleyebirki insan

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat