tüm ihtiyaçlarınızı şuan oradaki dükkanlardan karşılayabiliyor musunuz? yoksa hala insanlar alış veriş yapmaya avm'lere gitmeyi mi ihtiyaç duyuyor.
bence orada
www.ekapici.com tarzında bir iş kurmalısınız. bütün site sizden alışveriş yapacaktır adım gibi eminim. dükkanınızın tabelasına web sitenizin adını yazar, ve tüm sakinlere broşür dağıtır iseniz, aşağı inmek, günde 1 kere gelen kapıcıyı çağırmak zorunda kalmaz, direk internet sitesinden istediklerini size sipariş geçer... ben olsam üşenir, sizden patlamış mısır film isteyebilir, ya da fotokopi için sizi çağırabilirdim. evcil hayvan mamaları, ekmek, gazete, kahvaltı tabağı hazırlayıp paket olarak sunabilirsiniz, insanlara kolaylık olur, zengin çeşit kahvaltı yapabilir, nohutlu tavuklu pilav vs hizmeti veriyor ekapici sizde buna benzer şeyler yapabilirsiniz, hatta tabilot evde yapar, ailenize yaptırır insanların hizmetine sunabilirsiniz...
kısaca başka hiç bir iş düşünmeyiniz. poğaca simit vs kolay çay, herşeyi buradan sunabilirsiniz, en az 5 tlik sipariş dersiniz örneğin, yakın bölgelerede hizmet verebilirsiniz, motorla hızlı teslimat olur..
yazarken bile heyecanlandım. fırsatı kaçırmayınız lütfen. sizi bölgenizin en meşhuru yapar bu sistem.
eğer bu işi faaliyete sokarsanız, bi çayla teşekkür edebilirsiniz, istanbul'a geldiğimde sizi ziyaret etmek isterim. girişimci kişilerle tanışıp fikir alışverişi yapmaya bayılıyorum.
Not: fikir herkesin işine yarayabilir. bölgenizde böyle yeniliklere ihtiyaç var. çok sermayede gerekmez bildiğiniz gibi. bakkaldan alıp küçük farkla ***ürceksiniz zaten stok yapmanıza da gerek yok. kendi yemek vs diğer ürünleri, olmayan ürünleri stoklarsınız..
saygılarımla