Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Türkiye De Tek Olacak, Sizin Yardımınızıla!

BaşlatanErdincFidan@MersinTarih16/12/2011 13:44:12Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Bana yardımcı olabilecek olan sizlersiniz,
Ben Oto Center açmak istiyorum;
Vizyonu Şudur:
*Araç Kaporta işleri
*Motor Bakımı
*Aksesuar
*Yedek Parça ve Montaj
*Yıkama
*Performans
v.b daha bir çok uygulama.

bunun için sizden yardım istiyorum ne kadar sermaye gerekir, ruhsat da ne gibi bir sıkıntı çekerim, vergisi her iş sınıfı için ayrımıdır yoksa dükkanın tamamı tek bir vergi ile mi şartlandırılır?
Beklemek Sıkıcıdır, Her Şey İçin Çaba Göstermek Gerekir...

Erdinç Fidan

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye170 yazı
sayın öğrenci arkadaşım motor bakımı, kaporta işi demişsiniz bunların markalara göre değişiklik göstermesi gerekmez mi sermayeden önce her arabanın kaportası ve motorunu yapabilecek eleman bulabilecekmisin
onun dışında ki yazdıkların otokuaförlüğe girer ki 15-50bin arası sermaye yeter bence sermaye öncesi işin detayını öğren önce yapacağın iş netleşecek arge sini yapacaksın bu iş pc başında olmaz buradan projen hakkında yardım alırsın lakin projen henüz havada sen onu bir netleştir
başarılar
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
hepsi bir anda olacak diye bir şey yok ben lisede otomotiv teknolojileri bölümü mezunuyum motor elemanı aramıyorum kaporta işleride elbet ilerde işletme büyür ve onunda üstesinden kalkacak elemanlar bulunur... işin netleşmesi için yardım istiyorum zaten sizlerden, önemli olan benim için iş açmak için gereken her şey hakkında sizlerden bilgi almak. Şimdiden Teşekkürler
Beklemek Sıkıcıdır, Her Şey İçin Çaba Göstermek Gerekir...

Erdinç Fidan

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci