kanada suan dunya capinda encok tuketen 2 ,ulke dikkat (40 milyon nufus) amerikadan sonra 2, siradadir
burdaki insanlarin alim gucu cok cok yuksek vede hal boyle olunca tum buyuk firmalarin goxu burda haliylede rekabet ortami cok cok fazla
ortaklik isinin nevi ... burda kiralama anlasmasi yaptigim ( aylik kirasi 8000 cnd dolaridir)420 m2 kapali alana sahip bir magaza ve burda benim yapmayi tasarladigim is turkiyemizde bulununan textil firmalarinin ihracat fazlalarini bu magazamizda degerlendirmeyi planlamaktayim
benimle ortak olmayi isteyecek olan firmalardan veya bireylerden ortaklik talebim bu mallari turkiyeden alip buraya yollamasidir .. ve bu urunlerin satisinida istanbulda veya veya nerde ikamet ediyor ise oturdugu yerden kuracagimiz barkod sistemi ile aninda takibi mumkun hale getirmeyi dusunuyorum. vede burda kuracagimiz sirkete kendisi %50 hisse ile ortak olacaktir vede bu sirket hissedarligi sayesinde amerika dahil her ulkeye bu firma ismi ile ticaret yapma sansi dogacaktir uluslar arasi ticaret bilgisi olanlar bilirlerki sadece kanadada adiniza kayitli sirket acmanin bedeli 1.800.000 kanada dolari teminati ile mumkundur ve bu teminat 3 yil bloke edilir ,,ve bu ortaklik sayesinde kanada oturumu (eger istenirse) 6 ay sonra ortaklara alinabilir vede burdaki ticaretimizi daha buyuk boyutlara tasiyabiliriz
ocak 2 de turkiyeye gelip ortaklik yapmak isteyen firmalarla gorusmeler yapmayi planliyorum
saygilarimla
tcaliskan28@gmail,com
Turgay caliskan
+1 647 990 7452
trnt71