Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lütfen Yardımcı Olun Yorumlarınızı Bekliyorum

BaşlatanmunironerTarih11/12/2011 20:24:47Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
Merhaba arkadaşlar değerli koniks üyeleri bu siteyi iyi ki bulmuşum sizlerin yardımına ihtiyacım var arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun konuyu anlatıyorum

Arkadaşlar hali hazırda inşaat malzemesi satışı yapmakta olan 165m2 karelik dükkanım görsellik olarak bulunduğum ilçede 2.güzel dükkan bu dükkanda 18 tane seramik çeşidim bulunmaktadır isimde veriyorum Umpaş Seramiğin manisa akhisar bayisiyim ve graniser ege seramik söğüt seramik gibi ürünleri satıyorum ve hepsinin de showromumda gösteriyorum nerdeyse bütün piyasadaki ürünleri satacak potansiyelim var bu potansiyelde alabilirim yani o anlamda demek istedim ama gelin sorun ki mal satışım cok yavaş gercekten cok yavas fiyatlarım nerdeyse etrafımdaki insanlardan da cok ucuza satıyorum ama diğer esnaflar yıllanmış ve oturmuş bir müşteri portföyleri var benimde 4.senem ama hala düzelmiyor lütfen bana yardımcı olun nasıl bir yol izlemem gerekiyor satışlarımı nasıl artırıcam bana yol gösterin lütfen

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye277 yazı
Reklam tabii ki. İlçedeki reklam olabilecek tüm imkanları kullan. Radyo, bilboard, minibüsler, otobüsler vs. vs. Eğer ki fiyatların uygunsa ki öyle olduğunu iddia ediyorsun bunu iddialı bir şekilde reklamlarında belirt. Belli ürünlerde kampanyalar yap. Kredi kartına fazla taksit yap. Ustalarla anlaş ve iş bitirmeli uygun fiyatlı işler geliştir.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye29 yazı
kredi kartı olayı olmaz da işte dediğim gibi etrafımdaki tüccarlar cok eski insanlar nasıl bana doğru müşteri olarak cekicem ve ustalarla nasıl anlaşıcam

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye992 yazı

seramik cesitlerin ve calistigin seramik turleri zannedersem ayni anda diger tuccar kisiler tarafindan satiliyo, fiatin daha dusuk olmasina ragmen rekabet yapamiyosan..........
satis durumunu,vade kisa veya uzun tabi saglam kisilere aradaki farki bul.....
ayni mali diger tuccardan daha ucuza sattigini reklam veya baska yollarla duyuru yapmalisin.
birkac tuccar ayni sehirde ayni mali az degisik farkla satiyorsa musteri yakin olana ve kolaylik saglayana ilk tercihidir,tabi bu arada musteriye mali pazarlamasini bilmelisin,diger yerlerden daha ucuza ve daha iyi imkanlarla mali sattigina musteri kanaat getirmeli, sayet musteri halen diretiyo rekabet yapamiyosan marca degistirelisin, baska fabrika urunleri satmalisin, veya desen model gibi degisiklik yolarina basvurmalisin,,hatta ithal seramike bile girebilirsin italyan veya ispanyol seramigi, fiat ve model ve kalite arastirmasi yapmalisin,
benim sende ricam sattigin seramigin satis fiatini ve alis fiatini ve modellerin olculerini bana yollarsan sana ispanya seramiginin isine yarayip yaramayacagini derim.
bu sitede eski yazilarimi okursan ispanya seramigi ile yakindan ilgim oldugunu anlarsin. sana calisma hayatinda basarilar dilerim.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye29 yazı
bunların hepsini deniycem kardeşim cok teşekkür ederim başka fikri olan yok mu acaba

Üye125 yazı
Hedef kitlen nerede ise sende orada olup derdini anlatıp ben buradayım diyeceksin. İster buna reklam de, ister halkla ilişkiler. Mademki en uygunu ve en mükemmeli sensin bana bir kendini göster di mi yani güzel kardeşim?. İyi bir esnafsan 4 yıldır işlerin neden gelişmiyor önce bunu kendine sormalısın! Zira reklamın en güzeli kulaktan kulağa olandır!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
teşekkür ederim casa ama ben zaten bunu bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum