İlk mesaj
Genel İlanlar
Ne İş Yapayım Diye Düşünüyorsanız
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumN
Yeni Üye4 yazı
08/02/2008 : 14:18:36#1
Web sitesi
Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
ÜCRETSİZ E-TİCARET SİTESİ AÇIN
HTTP://www.netfirtina.com
ÜCRETSİZ E-TİCARET SİTESİ AÇIN
HTTP://www.netfirtina.com
M
Yeni Üye19 yazı
M
Yeni Üye19 yazı
ok kardes bırleselım ama ne yapacagız fıkrın varmı benım bır kac fıkrım var ortak fıkırlde bulşuslaım en dogrusunu yapalım ben varım bırlık olalalım
A
Yeni Üye56 yazı
A
Yeni Üye55 yazı
arkadaşlar fikirlerinize ben de ortak olmak isterim ali_kemal5@mynet.com
M
Yeni Üye6 yazı
17/02/2008 : 23:51:00#6
Web sitesi
Alıntı
merhaba benide eklersesniz bende de ilginc fikirler oldugunu göreceksiniz MSN: 683saz@gmail.com
Ne olur ! Türkiye de de Bill Gates ler cıksın
M
Yeni Üye19 yazı
arkadaslar kımler var bırleserekj bırseyler yapmak ısteyen yazmakla olmuyor lutfen katılalım dıyenler msj atsınlar fıkırlerı ve calısmak ısteyenler
G
Üye639 yazı
24 Şubat'ta,Balıkesirde,bir grup arkadaş toplanacak.Bu toplantıya musaitseniz katılmanızı tavsiye ederim.Bir sonraki toplantı yerinin belirlenmeside büyük bir ihtimalle toplantı sonucu ortaya çıkar.
İmkanı olan arkadaşların katılmaları menfaatleri icabı olur.
İmkanı olan arkadaşların katılmaları menfaatleri icabı olur.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
R
Yeni Üye43 yazı
arkadaşlar bu site faydalı ama icraat yok ben bunu oğrendim
R
Yeni Üye43 yazı
G
Üye639 yazı
doğru diyorsun arkadaşım!
gursoybalo
A
Üye194 yazı
Selam,ya kardeşler ben burasını bir paylaşım sitesi olarak biliyorum.Yoksa yanlışmıyım?Fakat bazı arkadaşlar işin özüne inmiyor bu da diğer arkadaşları kasıyor.Madem bir fikrin var yaz paylaş korkun varsa hiç yazma,diğerlerini de germe.Bu yazdığım herkes için geçerli.
M
Üye113 yazı
Arkadaşlar selahattin61
Toplam 11 yazı 27/01/2008 : 20:57:55 bir bölüm açmış ve hiç bir fikir öne sürmemiş. Ne iş yapılacak belli değil ben bu tür yazılardan bıktım doğrusu. İnsanı meşgul ediyor. Bunun yanında bazı arkadaşların önerileri ve yazıları çok açık ve net okuyana net bir fikir veriyor. Yol gösteriyor. Güzel fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim. Net ve elle tutulur fikirler yazarsak daha iyi olur düşüncesindeyim.
Toplam 11 yazı 27/01/2008 : 20:57:55 bir bölüm açmış ve hiç bir fikir öne sürmemiş. Ne iş yapılacak belli değil ben bu tür yazılardan bıktım doğrusu. İnsanı meşgul ediyor. Bunun yanında bazı arkadaşların önerileri ve yazıları çok açık ve net okuyana net bir fikir veriyor. Yol gösteriyor. Güzel fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim. Net ve elle tutulur fikirler yazarsak daha iyi olur düşüncesindeyim.
T
Yeni Üye1 yazı
bence somut fikirleri olan projesini anlatsın. kafasına yatan olursa iletişim kursun.detaylar için
tano
N
Yeni Üye42 yazı
aman ha derim kardeşler aman ha bizde birleşme başka şekilde olur sakın gaza gelmeyin ortak gemi yürümez
eskiler derki evlilik ortak olurda iş ortak olmaz ortaklıkmı asla asla diyorum arkadaşlar
eskiler derki evlilik ortak olurda iş ortak olmaz ortaklıkmı asla asla diyorum arkadaşlar
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz