Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sadece Apple Aksessuarları Satan Dükkan. . .

BaşlatanddsseeTarih10/12/2011 00:53:11Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı

Arkadaşlar ,

Sadece Apple ürünlerinin ( İphone , İpod , İpad v.b. gibi ) yan sanayii Aksessuarlarını satabileceğim bir işyeri açma fikrim var. Biliyorsunuz ; Bahsettiğim Apple ürünlerinin gün geçtikçe kullanıcı sayısı artıyor ve sadece bunlara yönelik böyle bir işyerinin verimli olabileceğini düşünüyorum. Hitap edeceği kitle de nisbeten gelir seviyesi bir miktar yüksek olan bir kesim olacağı için iş yapar düşüncesindeyim.

Bu konuda tavsiye ve Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu aksessuarlar toptan nerelerden alınır nasıl alınır böyle bir işyeri ne kadar sermaye ister , Bilgisi veya görüşü olanlardan katılım bekliyorum.

Hepinize bol kazançlı İşler ve Günler Dilerim.

D.S.E

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye32 yazı
Merhaba bursadan yaziyorum bir iphone kullanicisiyim, apple'in zaten turkiyede bayileri var markasi adi altinda bir cok avm lerde dukkanlari var " apple store" diye size bayilik konusunda verirler mi arastirmak lazim, verseler dahi kendi dukkani adi altinda izin verseler sikinti olmaz ama oradada sahte satamaz orjinal satmalisin, telefon yedek parca isinde korkunc para var ama sahtesinde var bziim sirketimize yakin yerde dukkani olan bi adam bu isten gayet guzel para kazaniyor ama sadece iphone degil tum kitleye hitap ediyor telefonculara toptancilik yapiyor. İyi bi is fatura derdi vs yok( sahtesinde) tabi arastirmak lazim
'' Beynini kullanan, parayı kazanır..''

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
Apple ve ilgili markaları barındıran imitasyon ürünler satmadığınız sürece Apple ürünleri için üretilmiş aksesuarları hukuki açıdan hiçbir sakınca olmadan satabilirsiniz. Özellikle iPhone kılıfları, iPad çantaları vs. çok satılıyor. Ayrıca Apple ile sınırlamak zorunda değilsiniz diğer telefon ve tablet pc lerin aksesuarlarını da eklersiniz zamanla.

Benim tavsiyem dükkanınızı açtıktan sonra dükkanızınızda bulunan ürünleri satabileceğiniz bir de online alışveriş sitesi açın. Böylece sadece çevrenizle sınırlı kalmayıp tüm Türkiye'ye ürün satabilme imkanınız olur; belli bir adresiniz, dükkanınız olduğu için de insanlar güvenle alışveriş yaparlar. Devir internet devri...

Örneğin www.teknolojiaksesuar.com veya www.appleaksesuarlari.com neden olmasın ikisi de boşta gözüküyor =)
Gözüm aklım fikrim var deme hepsini öldür; Sana göl gelen O çöl diyorsa çöldür. //NFK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye229 yazı

fikir güzelde dükkan ismi apple kelimesini ve logosunu içerebilir mi bu önemli..mesela Apple Store isminde bir yer açarsan süper olur.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
Merhaba değerli Arkadaşlar ,

Apple ürünleri satan bir dükkan açma fikrimi biraz değiştirerek de olsa gerçekleştirdim , Telefon aksessuarları , bayiliği ve tamiri yapan bir işyeri açtım , aylık ciro 25.000-30.000 TL civarında ancak işyeri büyük ve kirası da yüksek , dolayısıyla ek gelir sağlayacak , bu işle de sinerji içerisinde olabilecek farklı ek iş alanları düşünüyorum ( Aynı işyerinde olacak , yer anlamında sıkıntı yok ayrıca hareketli bir nokta )

Değerli Görüş ve Önerilerinize ihtiyacım var ,

D.S.E

Yeni Üye52 yazı
Aradan 6 yıl geçmiş. Tebrikler kurabildiğinize sevindim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Muhasebe
Yeni Üye18 yazı
arada 5 sene yöneticilik var :)

D.S.E