Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

A4 Xerox Cok Uygun Fiyata. . .

BaşlatanseckinsahinTarih09/12/2011 19:51:10Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye58 yazı
Merhaba;

Xerox Marka 80 Gr. 1. Hamur Lazer Kesim Kağıt. 1 Top - 500 Adet Kağıt, 5'li Kutu Halinde. Tüm Türkiye'ye Satış Vardır. Sınırsız Satış, Kargo Alıcıya Ait Fiyatı; 3.40 TL (KDV Hariç). Yüksek Miktarlı Alımlarda İndirimlerimiz Söz Konusu Olacaktır.

İlgilenen Arkadaşlar Özel Mesaj Atabilirler.

seckin.sahin@hotmail.com.tr adresinde iletişim kurabiliriz...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye133 yazı
yalan ilan daha ğncede ilan vermişti ulaşılamıyor inanmayın
mert kırtasiye ve bilişim sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
Merhaba Firmamiz Genelde Cinden Elektronik Uzerine Ithalat yapmakta. anca bir yerde A4 kagit buldum.1.98 FOB Turkiye ye kagit geldiginde de bu fiyat 2.36USD ye denk geliyor tabiki bunda kar marji yok.. egerki bu fiyatlara alici bulursam uzerine sadece 0.5 cent gibi bir fiyat ekleyecegim.. Sitede Cok alakasiz fyatlara denk geldim..Egerki bu fiyatlara giden diyen arkadaslar varsa yardimci olursa sevinirim... bu fiyat 8000 paket icin.. Olumlu yada olumsuz cevap yazarsaniz bende bilgi sahibi olurum.... Tesekkuler..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye58 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zapatya
yalan ilan daha ğncede ilan vermişti ulaşılamıyor inanmayın

Hayir, geri donusler musterileri magdur etmemek icin dogru zamanlarda yapilacak. Bu nedenle bir sure bekletiyoruz. Taleplere geri donus saglanacaktir. Ilgili olmaniza sevindim. Tesekkur ederim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye53 yazı
Arkadaşlar sizler bu malı endonezyadan veya malezyadın mı getiriyorsunuz.Kesin öyledir ve alibabadab firma bulup sipariş vermişşinizdir.
Bu yüzden hiç gelmiyecek mallarınızı bekliyorsunuz.
SL KAYA

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
hehehehehhe seçkinşahin sabah sabah hiç güleceğim yokdu neymiş müsteri mağdur olmaması için hahaahahah y a l a n y a n l ı ş ilanlarla mağdur olmaz doğru zamanı beklemene gerek yokk :D

Kaybedenler,kaybedenlerle beraber olur.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye58 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - evrenos
hehehehehhe seçkinşahin sabah sabah hiç güleceğim yokdu neymiş müsteri mağdur olmaması için hahaahahah y a l a n y a n l ı ş ilanlarla mağdur olmaz doğru zamanı beklemene gerek yokk :D

Tesekkur ediyorum. Bu da sizin fikrinizdir. Eger bir calisma yapmak istiyorsaniz talebinizi yapin dogru zaman icerisinde sizlerle de bir calisma yapalim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye305 yazı
Ürün gelirse özelden mesaj atın lütfen. ilgileniyorum....
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Yeni Üye27 yazı
seckin şahin sen o kağıtı 3.40 a getir buradaki arkadaşlara o fiyata sat . bana 4.00 tlden sat tonajlı alımlardaki indirimide istemiyorum 7000 pkt alayım... ilanının aslı varsa .....
Kaybedenler,kaybedenlerle beraber olur.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye21 yazı
Cinden mal mi getirmek istiyorsunuz... siz urunu soyleyin... urunu bulalim.. fiyatini gorun.... ucak ve tum masraflari karsilamak kaydi ile... komisyon ucretini anlasiriz.. mali ve fabrikayi kendiniz gorup parasini kendiniz verirsinniz.... Referans yerlerimiz... shanghai- shenzhen- zhejiang ( yiwu).. warsa is yapmak isteyen ve kendi urununu almak isteyen buyurun beraber gidelim.... detaylar icin direk mail atin: cin@efmteknik.com..... buraya guncel gibi birsey yazmiyorum... cunku omurluk guncellik garantisi veriyorum... kendi mallarimi zaten almaya gidiyorum... maksat is yapmak ticaret yapmak ise... buyurun...
Furkan KARACA

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye20 yazı
istanbul avrupa yakasında şişli beşiktaş kağıthane beyoğlu sarıyer bölgelerinde fotokopi kağıdı satabilirim
yaklaşık 2 aydır fiyat araştırması yapıyorum copier bond-doubleA-navigator-chamex-high volume gibi birçok markayla ilgili fiyatlar aldım
okullarla yaptığım müzakerelerde
copierbond
xerox business
bu iki kağıdın tercih edildiğini gördüm
bana bu iki kağıtla ilgili fiyat teklifi yapacak arkadaşlar
1 kamyon=6000 paket için fiyat verirlerse sevinirim
ayrıca belli bir yüzde karşılığı yine sizin adınıza okullara sizin adınıza sipariş alabilirim
sadece dürüst ve ciddi kişiler mesaj yollasın boşa vakit kaybettirmezseniz sevinirim yenerhoca@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen