Yeni Üye Toplam 74 yazı |
|
wordsman Üye Toplam 150 yazı | 09/12/2011 : 14:49:35 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Memur |
dortler21 Üye Toplam 816 yazı | dortler Yerleşim : Türkiye / Diyarbakır | Meslek : İletişim |
elniko Yeni Üye Toplam 74 yazı | 09/12/2011 : 22:20:37 Alıntı
Her ne kadar telefonda satış olmaz fikri insanlar arasında yaygın olsa da telefonda satışın başarısı gerçekten çok yüksektir. Çünkü şu şekilde düşünürsek ortalama bir personel günde 100 kişi ile görüştüğünü düşünürsek bu kişi günde 1 ile 10 arasında başarı sağlayacaktır. En az 20 personelin olduğunu düşünürsek ortalama günde satış 20 ile 200 arasında olacaktır. Tabi bu satılan ürünün fiyatına göre değişecektir. Bir ayda ortalama 21 gün çalışıldığını düşünürsek ayda 420 ile 4200 arasında satış olacaktır. Şimdi ben şu konuda yardımınızı bekliyorum telefonda ne satabiliriz. Çünkü telefonda satışın başarısından eminim bu konuda hiç şüphem yok asıl düşündüren ne satılabilir. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
ramco1903 Üye Toplam 351 yazı | 10/12/2011 : 00:42:20 Alıntı
ayrıca ciddi sermaye ister onuda söyleyeyim ve bağlantı ister (data temini,yazılımlar vs) Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Satış / Pazarlama |
elniko Yeni Üye Toplam 74 yazı | 10/12/2011 : 01:03:36 Alıntı
Maliyeti olduğunu biliyorum.Aynı şeyi satmamın şuan için pek mümkün değil çünkü biz reklam satıyorduk ve ayrıca yapım şirketi olmam gerektiği için aynı şeyi satamıyorum. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
ramco1903 Üye Toplam 351 yazı | 10/12/2011 : 01:59:08 Alıntı
o zaman internet dsmart digiturk vs satcan yapacak bişey yok ama biliyosun çağrı merkezinde de en büyük iş satmak değil para tahsilidir. satarsın hakedişini alamayabilirsin Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Satış / Pazarlama |
elniko Yeni Üye Toplam 74 yazı | 10/12/2011 : 02:14:57 Alıntı
evet şöyle bir durum var müşteriyi arayıp birşey sattığında o an müşterinin cebinden bir para çıkmaması gerekli çünkü kimse kredi kartı vermek istemez ancak faturaya yansıtılacak birşey olmalı ki o anda satışı gerçekleşşsin. Sizce hangi ürünü satmak daha iyidir. Türksat kablo, digiturk, d smart, ttnet, doping vs. Bunların hakkında bilginiz var mı? hangi sağlayıcı ürünün kesin ödemesini yapıyor veya hangisi daha iyi ? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
ramco1903 Üye Toplam 351 yazı | 12/12/2011 : 00:01:18 Alıntı
hepsinin ödemesi aksıyor kardeşim ttnet türkiyenin en büyüğü 4 ay ödeme yapmadığını biliyorum , dopinge bir bak derim dataların kaliteliyse bi şekilde çıkarsın işin içinden merak etme Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Satış / Pazarlama |
carleone Üye Toplam 120 yazı | 12/12/2011 : 00:22:48 Alıntı
istediğin herseyi satabilirsin sadece bağlantı olarak bakma bu işe gıdadan tut giyime kadar telemarketing kanlalrında cıkan satışlar parayı kırıyo yeter ki talep edilen bir ürün bul daha ıyı verım almak ıstersen yerel bı kanlada reklam yaparak satış yapabılırsın en basiti ayakkabı bile satabilirsn ama teslimat süresi çok öenmlı o sorunu halledersen cok satış yaparsın Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Satış / Pazarlama |
tmendel Yeni Üye Toplam 3 yazı | 12/12/2011 : 12:25:46 Alıntı
yatırım maliyetin, kira, stopaj, telekom maliyeti, elektrik, su, sarf malzeme, ücret, sigorta, vergi vb. bunları düştüğün zaman cebine para kalabilecek mi? burada sattıklarından iptal eden kişileri ve iptal edilecek primlerini de düş. ayrıca tabi ödemeni zamanında alabilecek misin, tam alabilecek misin vb. tüm maliyetlerini bol bol tutarak iyice hesapla, hangi üründen günde ne kadar satılır, ne kadarı iptal olur, ödemeni ne zaman alırsın iyice hesapla. hesaplamalarını hep iyiyi düşünerek yapma, biraz kötümser yap. çünkü işe başladığında hesaplamadığın maliyetler veya aksilikler de olacak. bence çok çok iyi düşün sonra hayal kırıklığına uğrama ... :) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
ekonett Yeni Üye Toplam 4 yazı | hayırlı aksamlar Bana gore cok maliyetli bir is degil bastan 4 agent ile baslamak yeterli en azından tunelde ki ısıgın ne oldugunu anlayana kadar.TTnet internet satısınız olursa nakit alırım.Aklınız da olsun diger operatorler size 15-30-45 valor ile odemeye calısırlar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
elniko Yeni Üye Toplam 74 yazı | 15/12/2011 : 23:09:43 Alıntı
Bu işin içinde olan biri olarak dezavantajlarını biraz tahmin edebiliyorum. Ödemelerin sıkıntılı olması, iptal edilen üyelikler bunlar çok gerçekten etkileyen faktörler ama @ekonett in dediği gibi ufaktan başla**** iş boyutu tahmin edilebilir tabi bunun için bile bir maliyet gerektiriyor. Bir girişim yapabilmek için maliyetin sıfır olması imkansız gibi yada ben bugüne kadar sıfır maliyet ile başlanabilecek iyi bir iş ile karşılaşamadım ne yazık ki. Burada önemli olan dataların nereden temin edildiğidir. Bu tarz bazı firmaların dataları direkt bayiliği veren firmalardan (ttnet,doping,kablo vb) aldığını biliyorum. Fakat her bayiye böyle bir imkan verilmiyordur diye düşünüyorum. Bu konu hakkında bilginiz var mı? @ekonett sen bu tarz bir iş ile mi uğraşıyorsun. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
ramco1903 Üye Toplam 351 yazı | 17/12/2011 : 01:37:46 Alıntı
kesinlikle ama kesinlikle yanlış bilgi datayı firma olarak kimse sana vermez data nakit olarak satılır izinsiz data kullanımı suç olduğu için hiçbir firma bu riske girmez kardeşim verirsin 2-3 bin tl alırsın sağlam datacılardan ama bunlar el altından yapılan işlerdir öyle firma falan data vermez Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Satış / Pazarlama |
SeMPo Yeni Üye Toplam 16 yazı | 17/12/2011 : 23:41:30 Alıntı
data konusunda yanlış hatırlamıyorsam 6-7 ay kadar önce haberlere konu olan bir olay vardı. ttnet,avea,vodafone gibi firmaların üye bilgilerinin 800 tl gibi bir rakama satıldığından bahsediliyordu.Ayrıca telekom maliyetlerini voip kullanarak azaltabileceğini düşünüyorum.Satış konusunda da diğer arkadaşların söylediği gibi herşeyi satabilirsin.Bence sadece avea,ttnet gibi şirketleri düşünme.Daha önce çalıştığım bir şirketten bahsedeyim kısaca.. yaklaşık 10 bayan telefon başındaydı.Hepsinin hergün farklı bölgeleri oluyordu(çeşitli ilçeler yani) ve bu bayanlara bağlı arabalı personeller vardı. araçlı personeller o gün için hangi bölgeye bakıyorsa sabahtan oraya gidip şirketten haber bekliyordu.satış yapan bayanlar satışı yaptığında kendisine bağlı elemanı arayıp adres bildiriyordu ve direk adrese gidip hizmet veriliyordu. verilen hizmet neydi ? bilgisayar bakımları + antivirüs yazılımının yüklenmesi.Bunun karşılığında da 50 tl ücret alınıyordu. Ben arabalı personeldim ve günde ortalama 9-10 kişiye satış yapıyordum.Pazartesiden itibaren bende kendi işimi telefon üzerinden pazarlamayı düşünüyorum.Kameralı güvenlik sistemi olmasına rağmen :) Kuzenimde grupama sigortada çalışıyor ve gününün yarısını telefon başında yeni müşteri aramakla geçiriyor.öğlenden sonrada randevu alabildiği müşterileriyle yüz yüze görüşmeye gidiyor. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
ramco1903 Üye Toplam 351 yazı | 18/12/2011 : 01:58:35 Alıntı
Allahtan biz baya ucuz alıyoruz datayı :) Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Satış / Pazarlama |
elniko Yeni Üye Toplam 74 yazı | 20/12/2011 : 10:34:55 Alıntı
@ramco1903 peki siz nereden temin ediyorsunuz eğer mümkünse paylaşabilirmisin ? Siz hangi ürünün satışını yapıyorsunuz? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
ccbafra55 Yeni Üye Toplam 49 yazı | 24/12/2011 : 11:00:30 Alıntı
Arkadaşlar merhaba bende yıllardır çağrı merkezinde yöneticilik yaptım bu işin tabiri caizse kurdu oldum birçok firmaya danışmanlık yapıyorum data satılcak ürün ve garanti ödeme sunuyorum ürünlerimin çoğu kapıda ödeme sistemi yani para biyana mal biyana gelin detaylar için görüşelim Truva telekom çağrı merkezi danışmanlık hiz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
elniko Yeni Üye Toplam 74 yazı | 24/12/2011 : 12:39:40 Alıntı
@ccbafra55 senden detaylı bilgi almak isterim. Özelden detaylar hakkında bilgi verirsen sevinirim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
ccbafra55 Yeni Üye Toplam 49 yazı | 25/12/2011 : 11:54:32 Alıntı
@elniko özelden iletişim bilgilerimi yolladım Truva telekom çağrı merkezi danışmanlık hiz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
ramco1903 Üye Toplam 351 yazı | 25/12/2011 : 14:36:47 Alıntı
Data lazim oldugunda konuşalım yardımcı olurum sana Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Satış / Pazarlama |
tmx Üye Toplam 123 yazı | 16/01/2012 : 16:48:50 Alıntı
Cagrı merkezi, CRM+Data hakkında yardım saglayabilirim. Sunu belirteyim: Bu sektörde evdeki hesap carsıya uymuyor. Bunu göz önünde bulundurun ve ona göre hareket edin. Basarılar tmx Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Danışmanlık |
ismail_alakan Yeni Üye Toplam 9 yazı | 12/02/2012 : 21:50:27 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Iğdır | Meslek : Serbest meslek |
Full Üye Toplam 377 yazı | bana sadece sağlam e-mail datası lazım.elinde olanlar buradan özel mesaj atsın.fiyat ve data miktarını yazsınlar.yalnız sadece garanti verecekler msj atsınlar.kafadan yazma e-maili ben de oluşturur satarım dimi:d Full Organizasyon Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Reklam |
bloodey_2043 Yeni Üye Toplam 56 yazı | 05/03/2012 : 00:46:47 Alıntı
bu işin baslangıç maliyeti ne olurkı Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Esnaf |
tmx Üye Toplam 123 yazı | 05/03/2012 : 12:13:09 Alıntı
cagri merkezi kurmak isteyenlere anahtar teslim sistem sunuyoruz. - CRM+Data - Server + Voip - Teknik destek dahil. tasdemir@gmx.de tmx Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Danışmanlık |
zinnureyn Yeni Üye Toplam 24 yazı | 06/03/2012 : 21:56:04 Alıntı
ARKADAŞLAR ÇINDEN CIDDI ALIM YAPACAKLAR IÇIN LINKSYS PAPT 2 T 2 PORT SATIYORUZ. ÇIN ŞİRKETİ TEMSİLCİSİ OLARAK HİZMETLERİMİZİ SUNUYORUZ, 1 AD - 18,60 USD FOTOGRAFLAR FATURA VE PAKET LISTESINI SUNABILIRIZ, ELECTRONİK V.B. NOT: LÜTFEN CIDDI OLMYAN RAHATSIZ ETMESIN. Bir malı kusurunu söylemeden satmak hiç kimseye helal olmaz. Malın bu kusurunu bilene de onu söylememek helal olmaz. Hadis-i Şerif Yerleşim : Kırgızistan / Biskek | Meslek : İthalat / İhracat |
varil19 Yeni Üye Toplam 4 yazı | 28/03/2012 : 15:08:07 Alıntı
bir sürü yorum okudum. hemen hemen hepsi aynı kapıya çıkıyor. ve aynı kişiler çerçevesinde dönüyor bu iş. 40.000tl -60.000tl arasında yatırım yapacaksın. 5-10 kişi istihdam edeceksin. günlük ortalama kişi başı 1-3 olumlu satış gerçekleşecek. iyi de abi, yatırım maliyetini geçtim. bu tezgah bu oranlama ve bu satış istatistiği ile nasıl döner hala anlamadım. bu işin heveslisi olarak bilmediğimiz başka bir matematik mi var işin içinde. varil19 Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İletişimci |
halıcı64 Yeni Üye Toplam 18 yazı | 28/03/2012 : 23:03:52 Alıntı
kardeş sınırsız adsl satış başı 60-70 tl verir en basidi 2 olumlu satış günde 130-140 tl de 26 gün eleman çalıştı de işin içinden çıkarsın bundan data ses ve kargo mastaflarını çıkar kar edersin millet neden kapatıyor diye sorarsanda millet ödemesini alamıyor adsl işi artık para getirmiyor günde kaç olumlu satış olduğu kadar olumsuz satış sayında çok önemli bunlar sana kargo maliyeti olarak geri gelecek 5 kişilik bir call center için maksimum 10-12.000 tl yeter 40-60000 rakamları abartılı rakamlar onuda söylemeden edemeyeceğim Yerleşim : Türkiye / Uşak | Meslek : Serbest meslek |
varil19 Yeni Üye Toplam 4 yazı | 29/03/2012 : 07:49:28 Alıntı
kardeş; 18500 +kdv santral ve data maliyeti + ofis malzemeleri zaten yapıyor. 30.000 tl - 35.000tl 1 aylık operasyon maliyetini de koydun mu 5-6kişilik organizasyon ay sonunda 9.000 tl -10.000tl maliyet çıkarır. hesaplamayı hiç kazanmadan 1 ay işletmenin tüm gideri yukarıda yazdığım rakamı hemen hemen doğrular. senin hesaplamanda 10-12bintl yeter demişsin. nasıl yetecek ben anlamadım. 15.000tl maliyetle hemen kuralım abi cağrı merkezini . batsa da koymaz o zaman. varil19 Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İletişimci |
NeVFeL Yeni Üye Toplam 42 yazı | bu işte ücretlendirme neye göre yapılıyor.. çağrı merkezleri ek olarak sabit bir ücret istiyor mu yoksa sadece satış başına komisyon mu alıyor? Emlak Ofisi ve Gayrimenkul Danışmanlarına Özel Web Site Hizmeti.. http://www.emlakekseni.com info@emlakekseni.com https://facebook.com/emlakekseni https://twitter.com/emlakekseni Yerleşim : Türkiye / Kocaeli. . | Meslek : İnternet |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |