Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Feromon Arayanlar Buraya

BaşlatankozmetiksarayiTarih08/12/2011 21:49:38Yorum20

İlk mesaj
Üye127 yazı
MERHABALAR.20 ML RENKLI ŞİŞELERDE PRES BASKILI FEROMON SATISI YAPIYORUZ.

% 100 ORJINAL URUNDUR.SAGLIK BAKANLIGINDAN ONAYLIDIR.

FASON URETIMI YAPTIGIMIZ BIR COK SITE MEVCUTTUR.GEREKTIGINDE REFARANS VERIRILIR.

Q7 ADI ALTINDA YAPILAN URETIM TAMAMEN IMALATIMIZDIR.

DAHA GENIS DETAYLI BILGI ICIN YAZABILIRSINIZ.

( URUNLER FATURALIDIR )
kozmetik sarayından dev kampanyalar

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Üye127 yazı
GEREKLI BILGILER ATILMISTIR.

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye49 yazı
nivea ürünleride satıyomusnuz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye127 yazı
NIVEA SATISIMIZ YOKTUR MALESEF

Yeni Üye41 yazı
akincierdem@hotmail.com

Bu adrese fiyat / adet ve çoklu açık dökme alımlarda toptan satış fiyatınızı verebilir misiniz? Bir müşterimiz için yüksek tüketim ile feromonlu parfüm fiyatı ve formülasyonu çalışmamız gerekiyor. bize kullanım özellikleri ve miktarları hakkında da bilgi verebilirseniz memnun oluruz, ticari yönden önümüz açıktır.
5446295109
Erdem Akıncı
(Kimyager)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Üye127 yazı
URUNLERIN BILGILERI ATILMISTIR....

Üye127 yazı
GEREKLI BILGILER GONDERILMISTIR

Üye127 yazı
feromon parfum için mi düşünüyorsunuz....?

Yeni Üye33 yazı
formülasyon bilgilerini alabilir miyiz? Ya da ufak bir örnekte olabilir.Birçok firmadan feromon örnekleri geliyor fakat gerçeği ile karşılaşmadım. Spektroskopik olarak inceledikten sonra yüklü miktarda alım yapabiliriz.
Semih

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Üye127 yazı
merhabalar formulasyon bılgılerını size hiç kimse vermez.sadece numune talep edersenız gonderebılırız.gonderecegımız numunelerde ücrete tabıdır saygılar

Yeni Üye33 yazı
Feromonlar birkaç çeşittir. Bu hormonler spesifiktir. Bu salgıları; bebekler anneyi tanımaya, hayvanların yerlerini ve bölgelerini belli etmede, üreme dönemi salgıları ve üremeye hazırlık sinyalleri vermede, böcekler iletişimde kullanırlar. Yani ne olduğunu biliyorum. Bir kokunun çok güzel bir etki yapması başka feromonlu olması başka. Feromonlar karşı cisin horman düzeyleri uygun olduğu zaman etki eder ki; bu da zaten ek olarak feromon kullanmaya gerek kalmaz. Kişiler zaten kendileri feromonları -birkaç çeşit- olarak salgılarlar. Örneğin insandaki adrenalin köpekler için bir feromondur. (Q7'yi biliyorum.)

Bu yüzden örnek istedim. Varsa da formülasyonu. Yani oturup hormon sentezleyecek değilim. Kimse de kolay kolay sentezleyemez. (Belli başlı ar-ge lab. olanlar hariç). Ne ürettiğinizi tam olarak anlamak istiyorum. Aromatik yapı mı, düz zincirli ester mi? Feromen üremetmek iddialı bir iştir. Ve aşırı derecede pahalı bir iştir.

Saygılar...
Semih

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Üye150 yazı
www.axciteferomon.net öneririm ABDden ithal oldukca etkili bir marka

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye127 yazı
BIR FEROMAN HORMANU URETISİ DEILIZ....TURKIYEDEKI ILK SENTETIK FEROMAN HORMONU IHRACATCISIYIZ.
UC SENE EVVEL KONCIMENTO NUMARALARINA KADAR BIZ ACTIRDIRK....

BIZIM YAPMIS OLDUGUMUZ OLAY TURKIYEDE URETIMI BULUNAN VE ICERISINDE FEROMNAN HORMANU ICEREN

14 ÇEŞİT AROMATIK YAGDAN PARFUM URETIMI YAPARAK ICINE EXTARDAN SENTETIK FEROMAN HORMNU

ENJEKTE ETMEKTEDIR. URETIMI BULUNDUGUMUZ FEROMAN PARFUMLER ICERIGINDE %1,5 SENTETIK FEROMAN HORMNU ICERMEKTEDIR....