Tekrar Merhaba, conikste '' hindistan dosyası '' açmaya çalıştım fakat olmadı nedense...?... ben de tüm hindistan msjlarının altına aşağıdaki paragrafı yazıyorum.ihtiyacı olan bana ulaşsın....
bilgi@fullavantaj.comÖnümüzdeki 3-4 aylık süreç içerisinde hindistan'a iş seyahati düşünüyorum.eğer hindistan'da firma araştırması-ürün araştırması-numune ürün gönderme/alma vb danışmanlık hizmeti arıyorsanız istanbul'da yüzyüze oturup konuşur anlaşırız.istediklerini listeleriz ve çok küçük komisyon karşılığı işinizi görürüz.komisyonu iş bitiminde alırız.önceden almayız.
-sizden istediğiniz malzemeler için herhangi bir ücret almayız.siz direk o firmanın veya firmaların hesabına ödemenizi yaparsınız.firmaları orada biz araştırırız.gerçekten öyle bir firma var mı? yasal belgeleri var mı? sorunlular mı? firmaların kendi ulkelerindek imajı nedir ne değildir vb sorularınızın yanıtlarını buluruz.
Bu konuda ciddi arkadaşlarla görüşmek istiyorum.Bugun arayıp buluşup zaman ayırdıgım arkadas yarın ortalarda olmaz cebini açmazsa çaldığı şey zamanım olacaktır ki hayattaki en önemli şey önce sağlık sonra zamandır!
bilgi@fullavantaj.com