Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İngilizce Öğretmenleri,2500 Tl Sermayeniz Var Mı?

Başlatanvimana35Tarih06/12/2011 22:28:38Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Uzaktan eğitim(sanal dersane) sistemi ile aylık maaş garantisi ve 2500tl katılım bedeli ile sisteme entegre olmak isteyecek ingilizce öğretmenleri aramaktayım.
Bu sistemi şöyle tarif etmem gerekirse;öğretmenlerle noter huzurunda sözleşme yapılır,kuracağımız sistemde ben ders ve maaş garantisini veririm öğretmense benim sistemi kurmam için gerekli sermayeyi sağlar 3. aydan itibaren bu katılım bedelleri geri ödenir.
Sonuç olarak 11 kişi+kurum çalışanları ve dışarıdan destek verenler iş sahibi olur!!
İletişim;Fatih DANIŞMAN-05376303525-fatihdanisman2011@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye10 yazı
yapılabilecek bir şey olabilir kesinlikle.. Zaten anladığım kadarıyla öğrenciyi bulabilecek de kapasitedesiniz. inş. gerçekleştirirsiniz.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?retmen
Yeni Üye8 yazı
ilanımız günceldir.Katılım başka illerden de olabilir.Ders verilecek yerin bir önemi yoktur.Yalnızca bir masa ve grafik tablet yeterlidir.Lütfen telefonla iletişime geçiniz.05376303525...fatih danışman...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye8 yazı

ilanımız günceldir.Katılım başka illerden de olabilir.Ders verilecek yerin bir önemi yoktur.Yalnızca bir masa ve grafik tablet yeterlidir.Lütfen telefonla iletişime geçiniz.05376303525...fatih danışman...

Yeni Üye8 yazı
ilanımız günceldir.

Yeni Üye8 yazı
günceldir