Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Ukrayna Ve Rusya Нçin Toptan Ürünler. . .

BaşlatannewbeetleTarih01/12/2011 18:40:04Yorum25

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
Biz Ukrayna ve Rusya da genis pazarlama agimiz ve 400 den fazla toptan satis noktamiz ile ADVANCE GROUP olarak satis yapmaktayiz. Bize urun cesitlerinizin resimlerini ve fiyat listenizi pesin olarak, yuklu alim yapacagimiz goz onunde bulundurularak barisartofis@hotmail.com adresine gondermenizi talep ediyoruz. Sizlere hayirli isler ve bol kazanclar dileriz... Bizlere en acil sekilde donerseniz sizlerle hizli bir sekilde irtibata geceriz... Tesekkurler. Irtibat Telefonu : +380 63 655 34 36

ALIM YAPILACAK URUNLER : Bay - bayan kot pantolon, Bay - bayan corap ve ic giyim, Ayakkabi, canta, 0-6 yas grubu cocuk giyimi...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorum
Yeni Üye71 yazı
merhabalar.bende sizin yaşadığınız şehirde yaşadım.çok mal sattim ama çok dolasndırıcıyla karşılaştım.mesela adam çorap istiyor.çorabı buluyorsun.en iyi fiyata numunelerini gösteriyorsun.sonra şu teklifle karşı karşıya geliyorsunuz.mal odessada olsaydı hemen alırdık.talep ettikleri ürnün toplam fiyatı 50000-100000 dolar civarında.bunun gibi birçok şey var.anladığım kadarıyla siz orada yenisiniz.sizin de yanlış kişilerle karşılaşmamanızı isterim.görüşmek isterseniz telefon numaram. 0507 349 35 08.bu arada ben hala bu işleri takip ediyorum ve odessaya mal gönderiyorum.istadiğiniz bir ürün varsa yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye35 yazı
Iyi gunler!

Ilginizden dolayi biz sizlere cok tesekkur ederiz. Firmamiz R-K GROUP olarak 6 yildir Ukrayna ve Rusya da toptan satis faaliyeti gostermektedir. Yaklasik olarak 400 un uzerinde dagitim noktamiz bulunmaktadir. genel olarak satis yaptigimiz mamuller cocuk giyimi, bayan ic-dis giyimi, erkek ic-dis giyimi, corap,kot,ayakkabi ve canta olarak siniflandirilabilir. Alimlarimizi mal tesliminde pesin olarak ve cogunlukla stok veya ihrac fazlasi yapiyoruz. Agirlikli olarak Bursa ve Istanbul firmalariyla calisiyoruz. Teklifiniz en kisa surede degerlendirilip size donulecektir. Simdiden hayirli isler ve bol kazanclar dileriz. Saygilarimizla....

Baris Akdeniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye25 yazı

İsterseniz ayakkabı konusunda yardımcı olabilirim. 1. kalite imitasyon ayakkabılar ıcın ıstedıgınız model ve markada temin edebilirim.

Yerleşim Bulgaristan / SofyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye50 yazı
Değerli newbeetle arkadaşım yazınızda yüklü miktarda çok çok uygun fiyatlara stok spot.okazyon hazır giyim ürünleri aradığınızı yazmızşınız.Şunu açıklamak isterim maalesef Türkiye de artan maliyetlerden dolayı öyle eskisi gibi üretimler %10 yapılmıyor,yaılan üretim çok çok düşük yüzde ile üretiliyor.Üretimin artan çok cüzi kısmın birinci kaliteleri firmaların kendi açtıkları mağazalarında uygun fiyatlara satılıyor,kalan ikinci kalite ve defolu ürünler ise yurt içi satış yapan toptancılar tarafından peşin canlı ödenerek yerinde alınıp aynı şekilde onlarda pazar esnafına peşin ve canlı olarak satılıyor.Artık eskisi gibi ihracat fazlası mal olmadığı için olan malda ancak bu ülkeye zar zor yetiyor dolayısı ile bu tarz malları imalatçılar ayaklarında sattıkları için yurt dışına satmak gibi bir dertleri ve kaygılarıda kalmıyor.Zaten sizlerinde böyle sitelerde mal aramanız mal tedariğinde zorlandığınızı gösteriyor.Öyleyse ne yapmak lazım geleceksin İstanbul merterde bir ofis tutup ya kendin yada bir uzman personelle malı takip edip bastırıp parayı malını alıp ***üreceksin.Yada ÇİN e bir ofis açıp aynı operasyonu ÇİN DEN yapacaksın.Fakat siz TÜRKİYE DEN MAL aradığınıza göre demekki ÇİN fiyatları bile herhalde sizleri kurtarmıyor.Dolayısı ile ihracat fazlası tekstil ürünlerinin son ve reel durumu budur.Saygılar sunar hayırlı işler dilerim.
olcay78

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye35 yazı
Olcay hocam ! Cok guzel ve dogru yazmissiniz. Ama bizim mal arama yada bulmada herhangi bir problemimiz yok cok sukur. Bizler de mali pesin olarak aliyoruz zaten. Tek zorluk Ukrayna ve Rusyada artan talep. Bizim mal verdigimiz yerlere mal tadarikinde zorlanmaya basladik. Artik tum insanlar biliyor Cin mallarinin ucuz ama dandik oldugunu. Bu yuzden de Turk mallarina buralarda talep artti, yada bizim musteriler daha fazla istiyorlar. Dediginize sonuna kadar katiliyorum. Artik eski kar marjlari yok ve bizlerde kurus ve sentlerle para kazaniyoruz ama surum cok olursa bu dengeyi bozmuyor. Bu nedenle daha fazla mal bulma istegi ortaya cikiyor haliyle. Ilginizden ve guzel fikirlerinizden dolayi sizlere tesekkur eder hayirli bol kazanclar dilerim.

Yeni Üye50 yazı
değerli newbeetle arkadaşım çin mallarının ucuz ve dandik olduğunu ukrayna halkının kaliteli TÜRK mallarına rağbet ettiğini yazmışsınız.Bu fikrinize kısmen katılmıyorum.Şöyleki MOSKOVA daki lublino ve sadovad pazarlarındaki esnafın büyük çoğunluğu çinli ve vietnamlıdır ve bunlar ÇİN malları satmakta olup en fazla ticari ciroları yapmaktadırlar.Sorun çin malından ziyade malın satış fiyatıdır.Gelelim Ukrayna ya ukrayna ekonomisi tam bir fecahat olup tamamı ile IMF nin ekonomik direktifleri ile hareket etme mecburiyetinden dolayı devletin kemer sıkma politikaları sonucu halk neredeyse suni teneffüs ile yaşamak zorunda olduğu ve avrupa dan gelen ikinci el tekstil ürünlerinin peynir ekmek gibi satıldığı ülkede ukrayna halkının ucuz ve dandik dediğiniz ÇİN mallarına burun kıvırma şanşı hiçmi hiç yoktur.Kısaca ukrayna halkı enaz 5yıl dip fiyattan her türlü ihtiyacını karşılamak zorundadır.Saygılar sunar hayırlı işler dilerim.
olcay78

Yeni Üye35 yazı
Sayin olcay Bey! Ukrayna halkinin %35 senin tahmin edemeyecegin kadar zengin. Bu insanlar Turkeye`de cogu zenginin binemedigi hatta Turkiyede olmayan arabalara biniyorlar. Geriye kalan %65 lik kesim ise senin dedigin gibi nefes alamaz durumda. Ama bizi ilgilendiren %35 lik kesim. Cunku bize talep gelir, biz o talebe gore satis yapariz. Geriye kalan halka varsin senin soyledigin Cin`liler satsin, onlarin yaptiklari satis ve cirolar bizi pek ilgilendirmiyor. Herkez kendi nasibini yer. Cunku bizim mal satamama gibi bir derdimiz yok. Rusya`ya gelince, Rus halki son 8 yildir lukslerine cok duskun oldular. Bu nedenle Turk mallarini tercih ediyorlar. Bu Ukrayna icin de gecerli. Rusya`da ki Cin`liler ve Vietnam`lilar tabii ki fazla ciro yapacaklar. Sonucta ucuz mal ve surumlu mal satiyorlar. Sanki Turkiye de Cin`liler az ciromu yapiyor zannediyorsunuz. Turkiye deki fabrikalarin cogunu gectigimiz 6 yilda husrana ugrattilar. Ama Turkiye`de de artik Cin mallarina karsi bir antipati var. Kimse ucuz da olsa almiyor. Siz uretici olarak etkilenmemis gibisiniz. Bu nedenle sadece Turkiye Rusya Ukrayna degil, Artik dunya olarak Cin mallari tercih edilmiyor. Biz bunu haftalik toplantilarimizda ruttaki arkadasla surekli gorusuyoruz ve talep bizim mallardan yana. Cunku piyasanin nabzini sahadaki satis yapan arkadaslar biliyor. Guzel yorumlariniz icin yine de size tesekkur eder saygilar sunarim. Hayirli bol kazanclar....

Yeni Üye50 yazı
Değerli newbeetle arkadaşım yazınızda ukrayna halkının %35 nin benim tahmin edemeyecegim kadar zengin olduğunu ve sizin hedef müşteri kitlenizin bu %35 lik kesim olduğunu yazmışsınız.Bu zengin kesim ihracat fazlası stok,spot mal satan yerlerdenmi giyiniyor bu nasıl zenginlik ukrayna da COLİN'S,Mark&spencers,Zara,Hugo boss gibi marka satan yerlerden ultra zengin ukraynalı larmı giyiniyor anlamış değilim.Şahsım olarak ukrayna ve rusya yı ticari olarak çok iyi biliyorum ve şu an moskova ile ticari ilişkilerim devam ediyor.Aynı şeyi ukrayna için maalesef söyleyemiyorum.Size işlerinizde başarılar ve bol kazançlı günler diliyorum.Saygılarımla
olcay78

Yeni Üye68 yazı
slm u mesajı aldımızmı bılnıyorum bnde yuklu mıktarda parfum bulunmaktadır kalıtelı fıyatı uygudur 5 tl ye satıyorum ılgılenırsenız mesaj bırakabılırsınız
buraların asıl evlatları mert olanlardır

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Gyda
Üye217 yazı
en uygun fiyata her türlü etek ve tunik çeşitleri imalatını yapmaktayız.
yer istanbul/fatih 0532 467 56 42
ferit_teğin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye273 yazı
www.bigsam.kz ürünlerimiz fitnees üzerine spor ürünlerdir ilgilenirseniz yardımcı olurum rusya ve ukraynaya iyi satıcak ürünlerdir s m l xl xxl 2xl 3xl 4 xl dir alanımızda bu işi dünyada sadece 5 firma yapmaktadır ozhan.kaan@hotmail.com
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Yeni Üye7 yazı
barış bey çok yorum var
gökhan.kol

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
Üye398 yazı
cok yorum yok. sadece olcay78 ortaligi bulandiriyor. az sonra yapistirir cevabi merak etmeyin
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Üye217 yazı
yeni bir firmayız en uygun fiyata her türlü etek ve tunik çeşitleri imalatını yapmaktayız.
yer istanbul/fatih 0532 467 56 42 yardımcı olursanız seviniriz
ferit_teğin

Yeni Üye28 yazı
UKRAYNA İÇİN
hazır giyim,bayan çanta,iç çamaşır
ortak veya komisyon şeklinde ciddi kişileri bekliyorum
güvenilir bir şekilde
ürünlerinizi pazarlayabiliriz nakit paraya
iyi günler
odesa35@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye35 yazı
slm arkadşlar bende ayakabı imaltcısıyım sipariş üzerine calışmaktayım ilgilenen olursa 0538 607 42 62 roswellshoes@hotmail.com irtibata geçe bilriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar pieces ve vero moda atlet almak istiyorum .ilgilenenler yazabilirmi.saygılar.

Yerleşim Türkiye / AnkaaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
yorum veya bu mal satışı yapan arkadaşlar kimse yok mu?

Yerleşim Türkiye / AnkaaMeslek Di?er
Yeni Üye28 yazı
ŞOK ŞOOK ŞOOOK ÇARŞIYA,PAZARA DÖKME MALLAR 0,85 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN KIZ Ç0CUK KÜLOT 0,85 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BAYAN KÜLOT 0,99 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN KIZ ÇOCUK BOXER 1,25 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BAYAN BOXER 1,49 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN DANTELLİ KÜLOT 1,49 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BAYAN BATTAL KÜLOT 1,49 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN BATTAL DANTELLİ KÜLOT 2,25 KRŞ !!!

ŞOK ŞOOK ŞOOOK TOPTAN KIZ ÇOCUK TAKIMI 3,49 KRŞ !!!

TOPTANCILAR,PAZARCILAR,MAĞAZACILAR,1 MİLYONCULAR,
TUHAFİYECİLER,İÇ ÇAMAŞIRCILAR,SERBEST MESLEK SAHİPLERİ VS.

1.KALİTE RENK,RENK MODEL,MODEL BİRBİRİNDEN FARKLI ;
KIZ ÇOCUK,ERKEK ÇOCUK,BAYAN,BAYAN BATTAL,ERKEK KÜLOT,BOXER,
ATLET,İÇ ÇAMAŞIRLARI,ÇITÇITLI BADYLER,BAYAN PİJAMA TAKIMLARI,
BAYAN GECELİK TAKIMLARI,ATLET KÜLOT TAKIMLARINDA...

ŞOK ŞOOK ŞOOOK FİYATLAR AL-SAT KAZAN !!!

DİĞER ÜRÜN VE MODELLER İÇİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ !!!

hicrettoptanticaret.ticiz.com / hicrettoptanticaret@gmail.com /

HİCRET TOPTANCILIK 0534 722 17 88