Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

1000 Ytlye Kendi İşini Kur Nasıl Mı? Şaşıracaksın!

BaşlatantarkanexTarih24/01/2008 21:07:51Yorum34

İlk mesaj
Yenilikçi İyi Yazar339 yazı
https://www.facebook.com/satilikesyalargoodsforsale/

evet başlıyoruz.işte fikirlerim
1:seyyar tezgah ta tv kumandası satmak 1ytlye alıp 5 ytlye satacaksın tuttu bu iş yapanlar var hatta standlarını mağazalara bırakıp 15 günde bir eksilen malı yeniliyorlar
2:ıslak mendil işi 60 ykrş aldığın ıslak mendili piyasaya 75 ykrştan verip her yere dağıtılıyor kolisinde 24 adet var ve şu an görüyorum ıslak mendil piyasada 1 ytl 50 kuruştan satılıyor.çok karlı iş
3: varsa böyle daha farklı fikirleriniz bekliyorum sonuçta yeni kapılar açmamız lazım....

tarkanex

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,
Bahsedecegim iş fikri büyük çapta değil ama ev hanımları veya şuan bir işle uğraşmayanlar için ideal olabilir. İlk yatırım sermayesi neredeyse yok sadece ilk ürün alımında 60 küsür tl ödüyorsunuz oda size gelecek olan bröşür ve katologlar için ürünleri internet üzerinden sipairiş verip 2 gün içinde elinizde oluyor stokda olmama durumu gibi bir durumla asla karşılaşmıyorsunuz bu şekilde Türkiyede 182 bin kişiye Amway serbest girişimcisi olarak çalışıyor ve ek gelir elde ediyor. Ayrıca bir çok ev hanımı tarafından ürünler biliniyor. Daha detaylı bilgi için http://www.kendiisinikurmarehberi.com/ adresinden inceleyebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Yeni Üye62 yazı
arkadaşlar bende sandviç evi gibi biryer açmak istiyorum
ümit

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye1 yazı

Hocam ben zamanında kendi işimi kurmak için para nereden bulurum konusunu çok araştırmıştım, www.hibe.gen.tr sitesindeki bilgiler bana çok yardımcı oldu. girip bir bakın isterseniz
100% memnuniyet sınırsız destek hizmeti kendi hibe kredinize sahip olun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1359 yazı
Fikirlerin devamını diliyorum
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er