Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Devren Satılık E-ticaret Şirketi

BaşlatankeremyTarih29/11/2011 16:31:45Yorum47

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
merhaba,

yaklaşık 1.5 senedir geliştirilmekte olan, çok fazla maliyet ve zaman yatırımı yapamadığımız e-ticaret sitemizi maddi sebeplerden dolayı devren satıyoruz.
bayan takı, çanta, aksesuar ürünleri satışı yaptığımız sitemiz için, tüm ürünler (80 civarı), alan adı, marka değeri, kurumsal kimlik çalışmalarının hepsi dahil 15000 TL gibi bir ücret düşünüyoruz. siteyi alıp direk satışa başlayabilirsiniz. her şey hazır aslında, zaten satışa devam ediyoruz.

eğer ciddi düşünürseniz, ilgilenip büyütebilecekseniz detaylı bilgi için ekyilmaz@live.com adresine mail atmanız yeterli.

lütfen "ben 100 liraya e-ticaret sitesi yapıyorum" tarzı mesajlar yazmayınız. ücretsiz e-ticaret yazılımları mevcuttur, ayrıca ücretsiz hazır tasarımlar da bulabilirsiniz.

siteyle ilgili maliyet analizi yapılmıştır.
ilana alan adı (yaklaşık 5000 lira değerinde), SEO çalışması, marka değeri, kurumsal kimlik çalışması, siteye özel tasarım (Türkiye'de bu tasarımı kullanan site yoktur, tasarım özel yaptırılmıştır), sitedeki ürünler (4400 TL değerinde), facebook hesabı (4200 takipçi) ve bir çok şey daha dahildir.

ayrıca fiyatta pazarlık payı vardır. yüz yüze görüşmek isteyenler için Ankara'dayız. ayrıca her türlü düşünce, yorum ve eleştiriniz için mail atabilirsiniz.

iyi günler dilerim

edit: sitemizde 2012 itibariyle satış yapmamaktayız. site açık fakat şu an ciromuz 0 dır. geçen sene 2-3 ay açık kalmış ve çok fazla satış yapmamıştır.
esas satılan, hali hazırda çalışan, satışa hazır e-ticaret sitesi, alan adı, markası, sosyal medya mecralarıdır.

ilgilenenlere teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / XMeslek Asker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorum
Yeni Üye47 yazı
mehmet bey mail iletilemedi, bilginize.

Üye193 yazı
bende bilgilendirme rica ediyorum.sitenin hiti nedir, aylık crosu nedir,ortalama kazancı nedir, giderleri nelerdir/ne kadardır?

besteci35@hotmail.com
İşleyen demir ışıldar

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı
gecikme için kusura bakmayın,
her iki mail adresine de detaylı bilgi gönderildi.

Yeni Üye13 yazı
merhaba, siteniz satılmadıysa mail adresi ve düşündüğünüz fiyatı mail atarmısınız. e77kan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye4 yazı
aylık ciro,site hit,sabit giderler,tedarikçiler vb. genel bilgileri içeren mailinizi bekliyorum

heroof1@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye135 yazı
merhaba, site bilgileri, ziyaretçi raporları ve aylık ciro bilgilerini gönderirmisiniz
fiyat konusundada bilgi

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye47 yazı
bir süre forumdan gelen mesajlara destek veremeyeceğimi belirtmek isterim.
daha detaylı bilgi isteyenlerin mail adresinden ulaşmaları gerekmektedir.
elimden geldiğince sık maillerimi kontrol etmeye çalışacağım.

ekyil@live.com