Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yatırımcı Arıyoruz. . . ( 50. 000 Ytl )

BaşlatanEbrayhTarih24/01/2008 12:17:49Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
Yurtdışında var olan bir sistemi Türkiye'ye getirmek istiyoruz.Mal alımı,satımı olan veya ticaret işi değil,tamamıyla hizmet sektörü olan bir iş.kazançlar ise,aylık olaraktır.Muhteşem bir proje olmak ile birlikte,aylık geliriniz,her ay sabit olmak üzere 30-40 milyara çıkabilir.Bunun üzerinede çıkabilir fakat düzgün bir çalışma,profesyonellik ve doğru bir kadro ile.Fakat başlangıç için gereken bir meblağ lazım,ve bu yüzden yatırımcı aramaktayız.Projeye ilgi duyarsanız,e-mail,yada telefonunuzu beklerim.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye43 yazı
bu fikire doğrusu katılıyorum. yani akla mantıa aykırı bi durum yok apartman sakinlerininde bu işine gelir neticede kimse aşırı hesap kitapla ve işlerin takibatıyla uraşıcana en büyük derdi bu akşam dizide nevar yada behlül bu sefer kimle filan derdini yaş amak herhalde hortum patladı dairelerden şimcm nasıl bu durmu izah edecz muabbetinden daa yatkındır.
50.000Tllik yatırımdan bahsedilmiş benim kabaca hesabıma göre bu iş en muhafazakar hesapla bile en az 120.000TLdeğerindedir. bugün bu parayı bu işe yatıranın emin olun en az 70.000TL bu işten çıkarı vardır.
bigün sermayemi yetirebildim zemn(ki bunun için uraşyorum)bu işin istanbul ayağına kendi analizlerimi ve görüşmelerimide yaptıktan sonra tabiki proje sahipleride kabul ederlerse 70.000TLpaha biçer ve yatırırdım. kimbilir belki bi gün olur. saygılarımla... smevlevi@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye73 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - obur
Gerçekten çok ve saçma gitmişsiniz yaw hep kuytu mekanlar mı war ben izmirdeyim burada Mavişehir diye bir mahalle war aylık aidatı 1500 YTL sadece aylık bu sekilde olan bir kaç apartmanı hesaplayın bu arada 1500 sadece tek daire apartmanlar 20 katlı! yani siz sadece madalyonun dökük yüzünü görüp afedersiniz biraz atıp tutmuşsunuz sadece küçük bakmamak lazım bu iş biraz dil yorarak olabilecek bir iş. Üstadım sende biraz işi anlatırsan sevinirim!

1500 tl mi :S:S
abartma istersen arkadaşım yaa

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye292 yazı

Ben ayda 30-40 binlara kazanacaksam giderim bir bankadan kredi çekerim işimi yaparım. Bana vermiyorlar felan baheneside olabilir çevrenizde biri illaki vardır kredi çekebilecek. 50 binlira çek, 3 taksitel öde 6 ay vadeli yaptır. Ayda 30-40 bin kazanırsan zaten 2 ayda bitecektir borcun.

Bu bence bir girişimcilik değildir, Deneme Tahtası arayışıdır.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye34 yazı
En son 15 ay evvel yazı yazılmış bir başlığı nereden bulupta güncellediniz? hadi güncellediniz,en son 15 ay önce buraya yazı yazan kişilerin burayı takip ettiğini nasıl düşünüpte bu kişilere hitaben yanıt yazabiliyorsunuz?

Anlamak çok zor. Son zamanlarda geçmiş başlıklar sık sık güncellenmeye başladı.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Sporcu
Üye292 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Shotokan
En son 15 ay evvel yazı yazılmış bir başlığı nereden bulupta güncellediniz? hadi güncellediniz,en son 15 ay önce buraya yazı yazan kişilerin burayı takip ettiğini nasıl düşünüpte bu kişilere hitaben yanıt yazabiliyorsunuz?

Anlamak çok zor. Son zamanlarda geçmiş başlıklar sık sık güncellenmeye başladı.

Shotokan haklısın arkadaşım. Son iki mesaj tarihlri beni yanılttı.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye34 yazı
:) Bende zaten kişileri yanıltan güncellenmiş mesajlara tepki göstermiştim siz üzerinize alınmayınız.

Söz konusu arkadaşların bu konuyu, bilmem kaç sayfa geriden nasıl bulupta güncellediğine şaşırdım.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Sporcu