Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yatırımcı Arıyoruz. . . ( 50. 000 Ytl )

BaşlatanEbrayhTarih24/01/2008 12:17:49Yorum36

İlk mesaj
Yurtdışında var olan bir sistemi Türkiye'ye getirmek istiyoruz.Mal alımı,satımı olan veya ticaret işi değil,tamamıyla hizmet sektörü olan bir iş.kazançlar ise,aylık olaraktır.Muhteşem bir proje olmak ile birlikte,aylık geliriniz,her ay sabit olmak üzere 30-40 milyara çıkabilir.Bunun üzerinede çıkabilir fakat düzgün bir çalışma,profesyonellik ve doğru bir kadro ile.Fakat başlangıç için gereken bir meblağ lazım,ve bu yüzden yatırımcı aramaktayız.Projeye ilgi duyarsanız,e-mail,yada telefonunuzu beklerim.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
slm hizmet sektörü ama ne sektörü öğrenebilir miyim
kasımaktaş

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Di?er
Valla benim projem de adam basina 20 YTL den 200bin ile 500bin kisiyi cekecek bir is ama yatirimci bulamiyorum. Ben detayli bilgi de veriyorum. Sizin ne sattiginiz, neyi teklif ettiginiz belli degil. Sari cizmeli mehmet aga.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis

İşin tanımı ;

Apartman ve Sitelerin yönetimlerini,profesyonel çerçevede bir ücret karşılığında devir almak.Detayları için sorabilirsiniz fakat,yüzyüze görüşmek gibiside yok tabiiki...
Ayhan Kışlalı
tel : 0538 - 669 00 96
msn : o.r.t.a.k@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
tam olarak işin aslı nedir bende merak ettim ne kadar paraya ihtiyaç var sizce konu karışık biraz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Nakit olarak 50 milyar gerekmektedir.gerçekten merak ediyorsanız,veya detay istiyorsanız,ya msnden,yada telefondan,yada en sağlıklısı yüzyüze görüşelim derim ben.
Saygılarımla,
Ayhan Kışlalı

Aynen.ayrıca bunun yanısıra daha birçok servisimiz var kat sakinlerine.
Ayhan Kışlalı

şu mailini yazıpta bilgi isteyenlere bir sorum var. mcikman ve muradkozan arkadaşlarım..

bu sitede yeni olduğunuz belli.

lütfen bu tip burada açıklanmamış olan fikirlere prim vermeyiniz.

ebrayh arkadaşımızın konuyu açıklamsına izin veriniz.

ebrayh arkadaşım sende yenisin anlaşılan. hoşgeldin. ama burada böle sarı çizmeli mehmet ağa yazıları cevap bulmaz. senden mail isteyenler yeni arkadaşlar zaten diğer arkadaşlarımıza dikkat ettiysen buradan sana sorularını yöneltmişler.

konunun hangi sektör oldugunu, kar marjı, hedef kitlesi gibi arkadaşlara mail attığında tek tek yazacağın şeyleri buraya 1 kerede yazman hepimiz için daha faydalı olacaktır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yorum yazan ve bundan sonra okuyacak arkadaşların dikkatini bir noktaya çekmek isterim.

Ebrayh profesyonellik ve doğru kadro ile yapılmasından bahsetmiş ve yatırımcı aramaktayız demiş.

Buradaki yazılar okunurken genelde beraber iş yapmak anlamında algılanılıyor. Ebrayh zaten kendini ifade etmiş. Ona sadece başlangıç sermayesi gerekli. Başlangıç sermayesi için yatırımcı aramaktayız demiş.

Yani MELEK YATIRIMCI aranıyor.

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=5225

Bu durumda işin ayrıntılarını

..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
sadece yatırımcılarla özel görüşmek istiyor olabilir.
..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Merhaba,

Yorumun için teşekkür ederim BUYUKHEDEF.
Melek yatırımcı için başvurdum, cevap bekliyorum.
Sanırım biraz daha olumlu olacak.

Seninde nickin gibi benimde hedefim buyuk, inşallah sonuc güzel olur.

Saygılarımla

bu fikri ortaya atan kişi galiba çocuk olmalı BİRAZ OLACAK İŞLERİ KONUŞ YAVRUM SEN BÜYÜ yok apartman site yönetimimişşş millet kapıcı parasını zor veriyor sen neden bahsediyorsun yavrum büyü de gel

Yerleşim / denizliMeslek Esnaf
GOKHANUNL,
Öncelikle saygılı olacaksın, dahada önemlisi adam olacaksın.
Lafını bilipte konuşacaksın. Eğer inanmıyorsan kanıt isteyeceksin.

Sadece laf sokmak, yada kötülemek o kadar basit birşeyki anlatamam. Zor olanı birlik olup fikir alışverişinde bulunup, beyin yormaktır. Ama beyin sende yoksa tabii ancak böyle boklar geçersin.

Aslında sana cevap bile yazmamak lazım ama, biz bu işe başladık ve Denizlidende ortaklarımız var. Eğer biraz daha ikna olmak istiyorsan cocuk işi olmadığı konusunda, ver telefon numaranı ve adresini, arkadaşlarımız gelip ikna etsinler seni. Yada uğra büromuza, beyninin algıladığı kadarı ile anlatsın arkadaşlarımız.

Gerçekten çok ve saçma gitmişsiniz yaw hep kuytu mekanlar mı war ben izmirdeyim burada Mavişehir diye bir mahalle war aylık aidatı 1500 YTL sadece aylık bu sekilde olan bir kaç apartmanı hesaplayın bu arada 1500 sadece tek daire apartmanlar 20 katlı! yani siz sadece madalyonun dökük yüzünü görüp afedersiniz biraz atıp tutmuşsunuz sadece küçük bakmamak lazım bu iş biraz dil yorarak olabilecek bir iş. Üstadım sende biraz işi anlatırsan sevinirim!

Yerleşim Türkiye / YZMYRMeslek Ö?renci
ebrayh arkadaşımız bir fikir ortaya koymuş , katılır ya da katılmayız ama birbirimizle konuşurken ya da yazışırken hitap şeklide önemlidir. ebrayh arkadaşımızın fikri ise bence mantıklı ama türkiyede uygulanabilmesi çok zor bana göre , inşallah başarır.
zaten amaç bu değil mi düşünüp tartışmak, yeni fikirler ortaya koymak, fikirleri geliştirmek...

ERK4NS4N antiemperyalist girişimci

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
ebrayh arkadasımız guzel bır fıkır atmıs ama bu sadece buyuk sehırlerde ve luks sıtelerde yapılacak bır ıs.ornek olarak ızmırde aylık aıdatı 50 ytl olan apartmanlar da var.bunlara bu para karsılıgında ne gıvı hızmet verılebılır.yada bu para karsılıgında verılen hızmetten ne kadar kar edılır.basta da dedıgım gıbı sadece luks sıtelerde ve semtler de olacak bır iş.
kim yanımda kaldı sanki o masum haliyle...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Bu siteye son yazımdır. İlk yazımı 24 ocak 2008de yazmışım, ve hala siteden doğru dürüst iş yapmak isteyen, ciddi hiç kimseye rastlamadım. Genelde insanlar buradan işin inceliklerini soruyorlar, ve asla geri dönmüyorlar.

Son kez çağrımı yeniliyorum ve aramızda ciddi yatırım yapmak isteyenler siteden değil, lütfen telefon numaramdan ulaşsınlar.

İş basit, Profesyonel Site ve Apartman Yönetimleri.
İstenilen yatırım miktarı 50.000 ytl.
1 seneye kadar her ay sabit olmak üzere aylık 20.000 ila 30.000 ytl arasında bir kazanç söz konusu.

Fırsatlar deniliyor ama alın size gerçek bir fırsat. Profesyonel kadromuz ile bilgi ve birikimiz hazır, sadece sorunumuz iş başlangıcındaki 50.000 ytl lik yatırımda.

Yinede bugüne kadar yazımı okuyan, olumlu olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ediyorum,

Saygılarımızla,

Ortak Profesyonel Site ve Apartman Yönetimleri...

Tel : 0538 - 669 00 96

Gerekli açıklamaları yapmışınız ihtiyaç rakamını ortaya koymuşunuz ancak Bahse konu hizmet sektörü olan bu iş için 50.000 ytl ne için lazım anlamış değilim arkadaşlar.Biraz detaylandırırsanız memnun olurum siz ortakmı arıyorsunuz ve ne tür bir ortaklık, 50.000 ytl karşılığında siz ortaya ne koyacaksınız yada mevcutta neyiniz var karşılığında.Bu hizmeti nerde yapıyorsunuz.Saygılar

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ebrayh
Bu siteye son yazımdır. İlk yazımı 24 ocak 2008de yazmışım, ve hala siteden doğru dürüst iş yapmak isteyen, ciddi hiç kimseye rastlamadım. Genelde insanlar buradan işin inceliklerini soruyorlar, ve asla geri dönmüyorlar.

Son kez çağrımı yeniliyorum ve aramızda ciddi yatırım yapmak isteyenler siteden değil, lütfen telefon numaramdan ulaşsınlar.

İş basit, Profesyonel Site ve Apartman Yönetimleri.
İstenilen yatırım miktarı 50.000 ytl.
1 seneye kadar her ay sabit olmak üzere aylık 20.000 ila 30.000 ytl arasında bir kazanç söz konusu.

Fırsatlar deniliyor ama alın size gerçek bir fırsat. Profesyonel kadromuz ile bilgi ve birikimiz hazır, sadece sorunumuz iş başlangıcındaki 50.000 ytl lik yatırımda.

Yinede bugüne kadar yazımı okuyan, olumlu olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ediyorum,

Saygılarımızla,

Ortak Profesyonel Site ve Apartman Yönetimleri...

O söylemiş olduğuınuz 50 bin ytl her halükarda bir şekilde ihtiyac kredileri alınarak da bulunulabilinir ..

Herhalde hiçbir banka faizi aylık %40 değildir.. Banka vermese bile bir tefeciye bile gitsen %4-5 ile para alıp işe başlarsın.. 50 bin ytl nin faizi ne ki.. alt tarafı %5 bile olsa 2.500 ytl tutar ki 17,500 ytl aylık size kar kalır.. Neden bu sermayeyi cebinde parası olmayan , olanın da sizinle ortak olmayacağı bir ortamdan arıyorsunuz ?
Hayat hata kabul etmez.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Sayın Parafesor,

Öncelikle siteye bir daha bu konuda yazı yazmayacağımı belirtmeme rağmen yazınıza cevap vermeden edemiyeceğim.

Siz anladığım kadarı ile bankacısınız. Bana yeryüzünde bir tane banka ismi verebilirmisiniz, maaş bordrosu olmayan ve yeni açılacak yada açılmış olan bir şirkete 50 bin ytl her halükarda bir şekilde ihtiyac kredisi verebilecek yada veren?

Tefeci konusuna gelirsek, %4 yada %5 ile para veren bir tefeci var ise, lütfen bana e-mail, adres yada telefon numarasını verin, çünkü benim görüştüklerim %15 ten kapıyı açıyorlar ve genelde ortalama %20 istiyorlar. Yani 50 bin ytl nin aylık faizi sizin hesaplarınıza göre 2.500 ytl değil, aylık olarak 10.000 ytl olmaktadır. Ayrıca bu meblağı veren tefeci, bir adet te tapu istemektedir kendini garantiye alabilmek adına.

Son olarakta, aylık kazanç 20.000 ytl , tefeciye 2.500 ytl verirsek, yine bize kalan 17.500 ytl olarak hesaplamışsınız. Yalnız sanırım kaçırdığınız bir detay var. Yazımda diyorumki, ( ki ciddi bir şekilde okusaydınız, ve sadece yorum yapmak adına yazmasaydınız sizde farkederdiniz ) "1 seneye kadar her ay sabit olmak üzere aylık 20.000 ila 30.000 ytl arasında bir kazanç söz konusu." Yani, hemen bismillah diyip işe başladığın gibi ayda 20.000 ytl gelmeyecek, 1 seneye kadar düzgün ve profesyonel bir çalışma ile gelebilecek bir rakam diyorum.

Son olarak sorduğunuz soruya gelirsek,
( Neden bu sermayeyi cebinde parası olmayan , olanın da sizinle ortak olmayacağı bir ortamdan arıyorsunuz ?)

Cebinde sermayesi olmayan insandan tabiiki herhangi birşey istememiz söz konusu değil, olanında bizimle ortak olmayacağını bilmiyorduk. İnsanlara bir fikir üretelim, yatırımı yapar belki birlikte sebeplenir, birlikte profesyonel bir çerçevede kazanırız diye düşündük ama bu siteden nasip olmadı.

Fakat biz bu siteden umudumuzu kestiğimizi 13/09/2008 tarihli yazımızda, "Yinede bugüne kadar yazımı okuyan, olumlu olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ediyorum," 3 ay önce yazmıştık.

Bunun üzerine, sizin yorumlarınız ve tam manası ile okumadan, sadece yorum yapabilmek adına yazdığınız yoruma pek bir anlam veremedim.

Bunun yerine size tavsiyem, yorum yapmadan önce, insanların yazılarını iyi okumanız, anlamadığınız veya çözemediğiniz bölümleri tekrar sormanız, sorduktan sonra elinizden gelen maddi veya manevi bir çözüm bulmaya çalışmanızdır. Çünkü insanlar buraya bazı şeyleri inanarak yazmakta ve yardım istemektedirler.
Yani sadece yorum yapabilmek adına yazmayınız ve insanları *** yada küçük görmeyiniz.

Yinede yazınıza ve ilginize teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Saygılarımızla,

"Ortak"
Profesyonel Site ve Apartman Yönetimleri
Manisa / Merkez

0555 - 986 20 86
E-mail : o.r.t.a.k@hotmail.com

istanbulda onlarca firma var bu işi yapan. yeni değil yani
Http://www.Hediye10.com Sevgiliye Hediye Sitesi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni ve iyi bir düşünce ortaya atılınca bunun olamayacağı, hayata geçemeyeceği, niçin ve neden yapılamayacağı konusunda herkes profesör kesiliyor. İstanbulda varsa izmirde neden olmasın, veya ankarada veya başka illerde. Pek tabi olabilecek bişey. biraz da işin olur tarafından bakılsın. Sevgili Ebrayh arkadaşım düşüncen ve projende samimi olabilirsin ancak buradan ciddi bir cevap alacağını sanmıyorum. Sadece işin inceliklerini ve detaylarını öğrenmek ve de kendilerine uyarmı diye analiz etmek isteyen uyanıklarla muhattap olursun. Sana tavsiyem bu tür projelerinde herhangi bir meblağ belirtmeden duyuru yapmandır. Çünkü 50.000 ytl yi kimse kolay kolay bulamaz ki versin:) Saygılarımla..
Süper Gelecek

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Grafiker
Sn ebrayh

anlamadığınız veya çözemediğiniz bölümleri tekrar sormanız, sorduktan sonra elinizden gelen maddi veya manevi bir çözüm bulmaya çalışmanızdır. Çünkü insanlar buraya bazı şeyleri inanarak yazmakta ve yardım istemektedirler.

Yukarıdaki satırlar size ait. Fakat siz yazdıklarınız ile bağdaşmayan ifadeler kullanmışsınız.

Bu forumların amacı bilgi paylaşımıdır. İnsanlar akıllarına gelen fikirleri yazar ve herkesin fikrini alarak yapacağı iş ile ilgili karşıt görüşleri, dolayısı ile sizin göremediğiniz yönleride görmenizi sağlar.

Apartman yöneticiliği yeni bir iş değildir ve sizin bahsettiğiniz sermaye gücüne değil beyin ve yönetim becerileri gücüne bağlıdır.

Bu iş ile ilgili forumda yazı yazanlar bu işi yapmamış olsalar dahi apartmanlarda oturanlar konu hakkında zaten bilgi sahibidir.

Yazınızda belirttiğiniz gibi maddi ve manevi çözüm bulabilmek için 50,000 tl'yi bahsettiğiniz işin hangi aşamasında kullanacağınızı açıkça yazmanız yerinde olacaktı. Böylece belki bu paraya ihtiyacınızın olmayacağı bir fikir ile bir arkadaşımız çıkıp sizin için yararlı olacak birşeyler yazabilirdi.

Yine yazınızda belirttiğiniz gibi insanlar inanarak yazı yazmaktalar fakat bu ne sizin inandığınız şeyin nede karşıt görüşte olanların doğru yolda olduğunu göstermez.

Yapacağınız iş gizlisi saklısı olmayan bir iş kaldıki burda bilgilerinizi sakla**** Türkiyedeki bütün binaların yönetim işini size vermelerini zaten sağlayamayacağınızdan detayları yazarak eksik bildiklerinizi öğrenebilir ve sizinde bildiğiniz konuları forumu ziyaret eden arkadaşlarında öğrenmesini sağlamış olurdunuz.

Koniks ve diğer konusu iş ve iş fikirleri olan forumlarda asıl amaç bilgi paylaşımıdır işiniz hakkında detaylı bilgileri yazdığınız taktirde okuyanlarda doğru şekilde yorumlarını yazacaktır.

Ayrıca bu forumlarda görüşlerini belirtenlerin mali yapısını hiçbirimiz bilemeyiz elinde sermayesi olmayanın kafası çalışmaz buraya yazamaz diyede bir olay yoktur.
Kaldıki site üyeleri arasında 50,000 tl sermayesi olanda vardır 500,000 tl sermayeside olan vardır. Bu paraları yönetebilen insanlarında para yatıracağı işin bütün inceliklerini bilmeyede hakları olduğuna inanıyorum.
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Merhaba,
Arkadaşımız bize olayı tam olarak anlatsa, belki birimiz 50.000 veremeyiz ama bu işi yapmak isteyenler toplaşarak o rakamı ortaya koyabiliriz.

Yerleşim TürkiyeMeslek Sigortacy
Arkadaşımız olayı başka bir sitede anlatmış ancak yukarıda yazdığı gelir rakkamlarını hesaplarken dairelerden toplayacağı 5 tl leri kendi cebince kalacakmış gibi hesaplamış sanırım.
Aylık 30-40 bin tl kazanabilirsiniz demiş buda dairelerden topladığı 5 tl'leri hiç harcamadan cebe atsa dahi 8000 daire demek.
Acaba manisada 8000 daire varmıdır? şaka bir yana arkadaş 8000 daireye hizmet ***ürmeyi kolay zannetti heralde.
İstanbulda site içerisinden seçtiğin yönetici komşun olduğu için bazı şeyleri görmezden gelip iyi geçinmeye gayret ediyosun ama iş dışarıdan hizmet almaya geldiği zaman bir apartımana günde 10 sefer çağırırlar abuk subuk sorunlar için gelmem diyemezsin, duvardaki boyada çizik olsa onu tamir ettirirler biyerde çöp görseler temizletirler, kimini lavabosu tıkanır gidersin kimi tuvalete malum bezlerden atar tıkanır gidersin burnundan gelir hayatın yollarda geçer senin hesapladığın gelirleri rüyanda görürsün bu iş dediğin gibi çok kazançlı olsa istanbuldada bu işi yapanlar var altlarında doğru dürüst araba bile yok genelde emekliler yapıyorlar bu işleri
öle avukatmış elemanmış unut bunları benim binamın yöneticisi avukat 15 yıl oldu daha 1 kişiyi bile mahkemeye veremedi kaldıki 15 daireden sadece 7 daire aidat ödüyor. kendin tek başına yapabiliyorsan doğru dürüst 4-5 site bulup hizmet verirsen ufakta olsa bir ekmek yersin gerisi hikaye.

Neyse Arkadaşın intoko sitesine verdiği reklamı aşağıya copy/paste yapıyorum merak eden arkadaşlar burda sır gibi saklanan çok kazançlı iş hakkında bilgi alabilirler.

Alıntıdır:
Veriliş Tarihi: 08-Ara-08

Sizinde siteniz veya apartmanınızda sorunlar var ise, çözümü basit.

Profesyonel Site ve Apartman Yönetimlerini arayın , avukat ve muhasebecimizle,yönetiminizi profesyonel ve deneyimli kadromuza teslim edebilirsiniz.

Site veya Apartmanınızda,

- Aidatlarınızı bankaya yatırabilirsiniz,yada belirlenen bir tarihte, kapı kapı dolaşan makbuz karşılığında elemanlarımıza verebilirsiniz. Aidatlarını ödemeyen veya ödemek istemeyen kat sakinlerine geçikme halinde ilk ay sadece %5 geçikme cezası uygulanır, ikinci ayda tekrar ödeme yapılmaması durumunda , haklarında yasal işlem başlatılır. Bu şekilde apartman veya site içerisinde komşularınızla sizin yerinize kötü biz oluruz.
- Her ay düzenli olarak, site veya apartmanınızın içinde veya dışında, hatta çevresinden oluşan herşeyden sizi mektup yolu ile bilgilendiririz. Bunun yanısıra, 3 ayda bir, yine mektup yolu ile site veya apartman sakinlerine mektup yolu ile bilançolar gönderilir. ( Bilançolar = ne kadar aidat toplanmış, yada toplanamamış, tüm giderlerin detayları )
- Şahsınıza veya dairenize ait olan telefon, elektrik, su faturanız var ise, makbuz karşılığı aidat toplamaya gelen elemanlarımıza bu kendi faturalarınızıda 1 ytl fazlalık karşılığında yatırtabilirsiniz.
- Site veya apartmanınıza ait umumi elektrik ve su faturalarınızın takibi ve ödemeleri yapılır.
- Var ise, kapıcınızın ssk ve diğer tüm işlemleri yapılır.
- Kaloriferli ise, en ucuz kömür temini ve kaloriferci temin edilir.
- Var ise en ucuz aylık bakımlar ile asansörcünüz temin edilir.

Hizmetlerimiz kesinlikle bunlarla ile sınırlı değildir. Buraya yazamadığımız diğer tüm hizmetlerimiz ve detayları için bizi arayabilirsiniz .

Kısacası, bu işlerin ve işlemlerin hiç birisine kendiniz koşturmanız gerekmez.
Size verilecek olan bir telefon numarasını aramanız yeterli olacaktır. Bu telefon numarası ile , apartmanınızın içi ve dışında , olması gereken tüm işlemleri bize aktarabilirsiniz, biz sorunu çözeriz. Herkeste rahat rahat sitesinin veya apartmanının keyfini çıkartır.

Site veya apartmanınızın yönetimini devir alabilmek çok basit.Bunun için , gereken şart tüm siteden veya apartmanınızdan %50 + 1 oy.

Ve yapılan tüm hizmetlerin fiyatı, sadece ve sadece aylık olarak daire başı 5 ytl'dir.

Kaynak site:
http://intoko.kijiji.com.tr/c-Emlak-Tan-t-m-Profesyonel-Site-ve-Apartman-Yoenetimleri-W0QQAdIdZ79679752
.

Ha belkide hesaplarken aidatlar haricinde daire başı 5 tl kendine komisyon alacak diyede hesaplamış olabilir yanlız ben istanbulda dahi 5 tl aidat ödüyorum bunun içerisinde bina giderlerinin hepsi var. Merdivenlerin temizliği, genel aydınlatma giderleri, kırığı döküğü senede 1 kere iç koridorların badana boyası.
Sadece 7 daire 5 er tl veriyor ayda 35 tl ye 15 daireli bir apartımanı bu bütçe ile yönette göreyim. Asıl profesyonel yönetici benim yöneticim. Hem bedava hemde bu bütçeyle binayı idare edebiliyor.
.

Sayın Jeansteam,

İlk yazımızı bu siteye 24/01/2008 : 12:17:49 tarihinde yazmışız. Yani bugün tam olarak 1 yıl geçmiş üzerinden.

Uzun zamandır bakmıyordum siteye , tesadüfen baktığımda yazılarınızı gördüm ve ilgimi çekti.

Kısaca ilk yazımızı yazdıktan sonra, geçen bir sene içerisindeki gelişmeleri kısaca özetlemek isterim.

Allah'a çok şükür şirketimizi açtık. İşlerimiz başladı.
Profesyonel bir kadro kurarak, günden güne büyümekteyiz. Aylık net kazancımızı buraya rakamsal olarak yazmak istemem fakat yanımızda şuanda 7 kişi full, 11 kişi parttime, ve bunun yanısıra 20 ye yakın, sadece iş olduğunda çağrabileceğimiz personelimiz oldu.

Cumartesi sabahları haftalık olağan toplantımızda sizin yorumlarınızı personelimize okuttum ve arkadaşlar size hafif gülümsedi...

Bu da önemli değil ama size tek tavsiyem, plan ve projeleri küçümseyerek, yada insanları küçümseyerek, bir yerlere gelmeye çalışmayın. Sizde üretin, paylaşın. Paylaşanları dinleyin, ve yapıcı olmaya çalışın.

Tabi tavsiyeme uymak istemezseniz, onuda siz bilirsiniz, o zamanda siz kendiniz olmaya devam edin.:)))

Herkese iyi akşamlar...