Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bujiteri, Hediyelik, İç Çamaşırı İlgi Alanlarım

BaşlatanMT78Tarih23/01/2008 21:55:20Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
SLM ARKADASLAR ESNAF VEDE TİCARET ERBABLARI ONCELIKLE HAYIRLI ISLER CUMLEMIZE BENIM İLGİ ALANIM BUJİTERİ,HEDIYELIK,CAMASIR .VS GENEL ANLAMDA BUNLAR SIZINDE ILGI ALANLARINIZ BENIMKIYLE AYNIYSA GORUSE BILIRIZ EN AZINDAN BILGI FIYAT YENI URUNLER HAKKINDA KENDI ARAMIZDA BIR FIKIR ALISVERISI YAPABILIRIZ MSJ LARINIZI BEKLIYORUM
MT78

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar ,
öncelikle yazıma yazmış olduğunuz katkıya teşekkür ederim. Biz toptan kanalını kullanmadan gitmeye karar verdik ve kendi pazarlama grubumuzu kurduk. Şu anda da 300 noktayı geçtik. Boyner ve YKM ler de dahil olmak üzere 60 ilde satılıyoruz. Mayıs ayı sonunda başlamış olduğumuzu düşünürsek , hedeflerimizi yakalamış durumdayız.
Toptan ve market kanalları için de çalışmalarımız ilerlemekte. Eğer ilgilenirseniz 7-9 Şubat CNR de IF fuarındayız , davetiye iletebilirim. Bana melikcantaner@narkonteks.com.tr den ulaşabilirsiniz. Ürünlerimiz ile ilgili bilgilere www.narkon.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla
mt

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye8 yazı
ADRES ICIN TESEKKURLER AMA DIKKATSIZ OLDUGUM ICIN UZGUNUM AYNI ZAMANDA DIKKATSIZLIGIMN SEBEBI GONDERME TARIHINIZE BAKMADAN (YAPMIS OLDUGUM SAZANLIKTAN )TABIRI CAİZ ISE TEKRAR UZGUNUM ISLERIN DURGUN OLMASINDAN DOLAYI DIKKATSIZIM TESEKURLER
MT78

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf