Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sürücü Kursu İçin Lütfen Yardım

BaşlatanMousTTarih25/11/2011 23:04:38Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye76 yazı
Merhaba arkadaşlar ,
Şu anda 1 tane parke firmamız var öz dayımla beraber işlettiğimiz son günlerde sürücü kursu düşünmeye başladık. Sizce girmelimiyiz hali hazırda 8000 tl ayırabileceğimiz ve 75 bin tl ye kadar çekebileceğimiz kredi imkanı mevcut. Kazanç ne olur açarken masraf ne olur ?
İmza yok parmak bassam?

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Emniyet görevlisi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye76 yazı
Birde neler gerekli sürücü kursu açmak için tam bilgiyi bulamadım nette :)
İmza yok parmak bassam?

Üye816 yazı
bilgialmak için millieğitim müdürlüğüne başvurman lazım.. ayrıca sermayeniz oldukça az.. alacagınız otomobiller.. e sınıfı için araçlar anlaşacagınız hocalar. kırtasiye malzemeleri vs..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye76 yazı

75 Bin Türk Lirası kadar kredi limitimiz var hocam.
İmza yok parmak bassam?

Üye816 yazı
benim bir arkadaş var ona soramam yanlış anlar onun için kendi şehrinizde değilde uzak bir şehrin sürücüm kursunu arayın durumu izah edin kendi şehrinizde yapacagınızı anlatın size mutlaka yardımcı olurlar .. bizim ülkenin en iyi huyu kendi şehri hariç herkese yardımcı olurlar..
bir zahmet aradıktan sonra tam sermayeyi burda yzarsanız bizimde bilgimiz olsun..
ayrıca sürücü kurslarına alınacak arabalarda sanırım vergi muafiyeti var ayrıca kurs öğretmenleri ise ders başı para alıyorlar yani ayda 200 tl civarı alırlar ayda ancak 40 saat ders veriyorlar.. güzel bir ortak bulursanız ama cevrenizden olmasın onunda farklı bir çevresi olsa işi yürütürsünüz gibime geliyor
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye76 yazı
Ortak olarak dayımla cıktık yola dayımla da devam etmeyi düşünüyorum başkasından iyidir en azından. :)

Ankarada bir sürücü kursu Allah razı olsun çok yardımcı oldu gidip birde çaylarını içeceğiz bakalım
İmza yok parmak bassam?