Bu ürünleri biliyorum.Burada ureten firma var.derby eldiven var orneğin.
http://www.derbyeldiven.com/fiyat.htmOnun dısında unkapanında bir firma daha vardı.ozellikle nitrilde iyi bir firmaydı.yine unkapanında baska bir firma daha vardı.onlar ithalat yapıyordu.ama işleri kötü gidince kapattılar.
ayrıca çinden eldiven ithal eden bir firma daha vardı.adamlar fuara katılmıslardı standları dolup dolup bosalıyordu.urun almak için fuardan sonra telefon açınca adamlar çindeki fabrikada sıkıntı oldugunu soylemişlerdi.sıkıntıda fiyatları yukarı çekmiş çinliler.muhtemelen ilk partiyi uygun fiyat verip müşteriyi bağlayıp sonra fiyatı yukarı cekiyorlar.
çinden ucuz urun almak eskisi kadar kolay değil artık.adamlar fiyatları yukarı cektiler.ve bence bu surec boyle de devam edecektir.bu sebeple sizin yerinizde olsam kendim üretirim..ancak hammadde de yurt dısından geliyor olmalı bunlara dikkat ediniz lutfen.
gerçi satıslarınız uretim maliyetlerine katlanılacak kadar coksa hiç dusunmeden imalata geçin.yok değil ise ithal eden firmadan alıp satmaya devam edin.yukarıda bahsi gecen firmaların kartları olacak bende.
size tavsiyem alibaba.com a uye olun.orada eldiven satan firmalarla online goruserek fiyat alabilirsiniz.hammadde fiyatı da alabilirsiniz.
ayrıca koniks uzerinden ozel mesaj atıyorum şimdi size.görüşmek üzere.