Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Latex - Vinil Eldiven Ve Galoş Üretimi

BaşlatanHİZMET-NİMETTİRTarih23/11/2011 13:21:54Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye61 yazı
Merhaba Değerli Koniks Sakinleri.
Latex, Vinil Eldiven Ve Galoş üretimi hakkında yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Eldiven ve goloş üretimi yapmak istiyorum ve bunula ilgili cihazları ve hammaddeleri nereden temin edebilirim.
Maliyetleri ve prosedürleri nelerdir.
Eldiveni Genelde Çinden Ve Malezyadan alıyorlar. Üretmektense oradan almak dahamı karlı.
Kısacası eldiven ve galoş üretimi için en ince ayrıntısına kadar fikirlerinize ve tecrübelerineze ihtiyacım var.
Şimdiden Teşekkür Ederim.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye94 yazı
gel abine bilal :))

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye61 yazı
Merhaba Davut Abi. NBR Nasılsın.

Yeni Üye61 yazı

Değerli Koniks Üyeleri burada bahsettiğim işle ilgili araştırma yapmış olan bi çok arkadaşımız vardır diye düşünüyorum ve hepinizin bilgilerinizi aktarmanızı rica ediyorum. Şimdiden Teşekkür Ederim.

Yeni Üye32 yazı
Bu işi bende düşünüyorum. Deneyimli ve tecrübeli olanlardan ricam bilgilerini paylaşırlarsa.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye377 yazı
uretim için izin gerekebilir.turkiyede ureten firmalar var.çin malı ucuz ama kalitesiz.turkiyede nitril eldiven ureten pek cok firma var.ben olsam girmezdim.makinaya yatırım gerekicek bunun sanayi elektiriği izinleri kirası...o masraflara gireceğine git ureticiyi bul ondan yuklu al pazarla..riskin sıfır!

imalatta kar var ama su an için riske gerek yok bence.cunku dunya da bir ekonomik kriz var...aldıgın kimyasalın fiyatı bir bakmıssın düşmüş..ben gecen krizde yasadım bunu...1850 dolardan aldıgım urunu 1.5 sene içinde 650 dolarlardan aldım ama satacak musteri nerdi hadi sattın ödeyecek musteriye mi sattın..buyuk sıkıntıydı..

yuklu alalım kenara atalım urunden dedik bu defa düştükçe düştüğünü görünce vazgectik..abd krizi videolarını inceleyin. insanlar bankalar gidip paralarını cektiler:D dgl ticaret yapmak olanı kurtarma derdindeydiler...

vs vs..uretici olmak tabiki mantıklı ama sadece girişimcinin şartlarının iyi olması(sermaye dukkan işi bilmek vb) yetmiyor urunun pazarının musait olması gerekiyor saygılar
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye61 yazı
Full kardeşim değerlendirmen için çok teşekkür ederim. Ben şahsım olarak bu ürünlerin pazarı konusunda çok endişe etmiyorum. çünkü zaten bir ithalatçıdan alıyorum ve satıyorum. Şimdi burada yapmak istediğim şeyi arkadaşların tecrübelerini paylaşmasıyla karar vereceğim. Yani Ben kendim ithalmi edeyim yoksa üretim mi yapayım.
Bunun için bu işi yapan üreten yada ithal eden arkadaşlara rica ediyorum lütfen bilgilerinizi benmle paylaşınız. Teşekkür Ederim.

Yeni Üye61 yazı
Günceldir...... Arkadaşlar lütfen Özellikle bu işi araştırmış fizibilite çalışması yapmış yada bu ürünlerin ithalatını araştırmış yada yapnlardan yardım bekliyorum.

Yeni Üye61 yazı
Bu işi yapmış yada araştırmış arkadaşlarmı denk gelmiyor yazıma yoksa burda insanlar birbirine eskisinden dahamı az yardımcı oluyor fikirleri konusunda. Merak Ettim Diye Sordum.

Yeni Üye61 yazı
Israr Ediyorum :))) Bu işi derinlemesine araştırmış yapan insanlar vardır burda lütfennnnnn

Yeni Üye24 yazı
ilk önce latex eldivenin hammaddesinin ne olduğunu öğrenirsen , kafandaki problem aydınlanmış olur.
barış koşay

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye61 yazı
Arkadaşlar bu eldiven işini malezyadan yada çinden getirip satan yokmu aranızda. Üretimle ilgili bilgisi olan yok sanırım anladık. Ama ithal eden illaki vardır. Bari onlar bi bilgi versin

Üye377 yazı
Bu ürünleri biliyorum.Burada ureten firma var.derby eldiven var orneğin.http://www.derbyeldiven.com/fiyat.htm
Onun dısında unkapanında bir firma daha vardı.ozellikle nitrilde iyi bir firmaydı.yine unkapanında baska bir firma daha vardı.onlar ithalat yapıyordu.ama işleri kötü gidince kapattılar.
ayrıca çinden eldiven ithal eden bir firma daha vardı.adamlar fuara katılmıslardı standları dolup dolup bosalıyordu.urun almak için fuardan sonra telefon açınca adamlar çindeki fabrikada sıkıntı oldugunu soylemişlerdi.sıkıntıda fiyatları yukarı çekmiş çinliler.muhtemelen ilk partiyi uygun fiyat verip müşteriyi bağlayıp sonra fiyatı yukarı cekiyorlar.
çinden ucuz urun almak eskisi kadar kolay değil artık.adamlar fiyatları yukarı cektiler.ve bence bu surec boyle de devam edecektir.bu sebeple sizin yerinizde olsam kendim üretirim..ancak hammadde de yurt dısından geliyor olmalı bunlara dikkat ediniz lutfen.

gerçi satıslarınız uretim maliyetlerine katlanılacak kadar coksa hiç dusunmeden imalata geçin.yok değil ise ithal eden firmadan alıp satmaya devam edin.yukarıda bahsi gecen firmaların kartları olacak bende.

size tavsiyem alibaba.com a uye olun.orada eldiven satan firmalarla online goruserek fiyat alabilirsiniz.hammadde fiyatı da alabilirsiniz.

ayrıca koniks uzerinden ozel mesaj atıyorum şimdi size.görüşmek üzere.

Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye5 yazı
eldiven ve galoş üretimi konusunda yol kat edebildiniz mi? bende üretim taraftarıyım ve acaba hangisi karlı diye merak ettim..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
merhaba ..nasıl eldiven yapacaksınız..kumaş üzerine nitril kaplama mı..yoksa direk nitril mi..yoksa nitril ici kumaş tozu kaplamalı mı..yapacagınız bir model varmı..latex le silikon la poliüretan la yani her türlü hammadde ile ilgili sorunlarınıza benden cevap alabilirsiniz.. ben bu hammadde lerle ilgili özel makinalar yapıyorum..mail adresim fatihkalaman@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz..bilmiyorum ama mail yazmak dogrumu...ama yardımcı olmak isterim....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek