Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sakatatçıya İsim

BaşlatanxprojeTarih21/11/2011 16:18:32Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye83 yazı
2-3 ay sonra bütün sakatat türlerini içeren bir küçük lokanta açmayı planlıyorum şu anda yer araştırmları, fizibilite çalışmaları yapıyorum bir kaç isim var aklımda sizlerinde fikirlerini bekliyorum
SAKATATYA
SAKATATinYE
SAKATAT DÜNYASI
SAKATAT RÜYASI
parası olanın projesi yok, projesi olanın parası yok

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye93 yazı
sakatat dünyası uygun
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye159 yazı
abi başında sakatat var yani aklıma işkembe pişmemiş kokoreç falan gelio :)
sakatatlardan a ları atalım sktt
sktt deki t lerin birisi itici turuyo skt
rüya güzelmiş ingilizcesi dream
DREAM OF SKT harbiden süper oldu bence

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye83 yazı

teşekkürler kardeşim güzel daha çağa uygun bir isim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye816 yazı
sakatat ismini gerçekten atın sakatat ismi çig analmına geldiğinden lokantayı çağrıştırmaz
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,

Bence ismi 'sakatat' mantığından uzakta düşünmeniz gerekiyor. Çünkü bir marka olarak değerlendirilmesi gerekirse sakatat kelimesi hayvanın kasları dışında kalan bütün organlara verilen genel isimdir. Fakat siz yenilebilir bir gıda marka ismi düşündüğünüz için daha markaya uygun bir isim düşünmek yerinde olur. 'Sakat et' gibi algılanmasınıda aza indirgemiş olabilirsiniz. Ve türk kültüründe yaygın olan bir yiyecek sınıfına ingilizce isim vermeyide çok uygun bulmuyorum. Başarılar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye17 yazı
öncelikle hayırlı olsun :)
ssuless arkadaşın dediğine katılıyorum iştah kapatıcı değil iştah açıcı bir isim olmalı.
sakatat ta nihayetinde ettir ve et iştah açar.
ETÇİLLER YEMEK SALONU olabilir.
Benim istediğimi ALLAH benim için istememişse konu kapanmıştır !!!

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye73 yazı
Sakat-at bence güzel olur birde sakat bir at resmi koyarsın ki esprisini anlamaynda anlar
oldu mu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye170 yazı
:)) tabi birde burada at eti vermiyoruz diye de yazın :)))
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye83 yazı
kelle- paça, işkembe, kokoreç ,bumbar dolması, söğüş
malzemeler bunlar sakatat olayı doğru ama nasıl ilk okunduğunda yukarı da ki isimler çağrışım yapacak

Yeni Üye83 yazı
feşmekan kokoreç
lider kokreç
kokoş kokoreç (bu isim karşıyaka bostanlıda tutar sanki)
koko kokoreç
paça kokoreç

???

Üye125 yazı
"Hoppala"

İsim budur... :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye48 yazı
doyum kokoreç
hoştat
..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye98 yazı
İnsanlar birbirine söyleyebilmeli öyle uzun olmamalı , telefuzu kolay olmalı.
İsim herşey değil önemli olan senin ne katacağın , benim aklımda kalmış yerler , Paçacı Şaban , Pınar İşkembe gibi yerler isimler o kadar önemli değil.Benim nedense dilime "Çok Kelle" takıldı ama çok aman aman bir isimde değil.

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye53 yazı
iştah....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye93 yazı
arkadaşlar kokoreçe takılmayın bunun kellesi ,paçası vs. de var..
sakatat ürünleri ismine;
zaten kelime çok kaba olduğu için ne yaparsan yap düzelmiyor.
belki şu olabilir. saka-tat
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye83 yazı
çok kelle, hoş-tat, şaka-tat, coco cocoreç
diğer isimler de çok güzel ama bunlar daha mı akılda kalır
hepinizin emeği için teşekkürler

Yeni Üye30 yazı
Eğer ki ben bir dükkan açıcam ömrümü öyle sürdüreceğim diyorsan ismin önemi yok istediğin ismi verebilirsin ancak ben marka yaratacağım marka yaratmak için hem donanımım hemde kapitalim var diyorsan marka ismi hakkında ufak ipuçları vereyim sana marka ismi ilkönce akılda kolay kalan basit bir kelime olmalı.yapacağın işini ne olduğunu tek kelime ile müşteriye anlatmalısın.benim sana önerim ise sakatatçım olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı
sakatlar sakatat ***lar sofrası :):) diye bir filmde vardı konu nerden nereye geldi :)
matex

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Tekstil
Üye355 yazı
,, kefalet işkembe,

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye1359 yazı
ACIKAN BURAYA LOKANTASI
ACIKANLAR BURADA
BOL EKMEK BURADA

vs türevleri olabilir.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
bizim buralarda sakatat yemekleri söğüş yapan ciğer sarma vs yapan yerler var hepsinin ismide çorbacı hayat çorbacısı esnaf çorbacısı bunlardan bazıları .
isim önemli değil içerikteki kalite önemli hayat çorbacısına sabah araçla 30 dk kalık yol gittiğimizi biliyorum çorban iyiyse zaten diğer yemekleri gelenler görüyor

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye83 yazı
ŞAKA-TAT güzel :)) hem akılda kalır hem manalı ve güzel :)) teşekkürler

Üye305 yazı
isimler konusunda ıyı oldugumu dusuurum bu ısın okulunuda okudum şu ısım gercekten guzel, kendı capında esnaf olacakssanda, marka yaratacaksanda guzel ve akılda kalıcı ısım:
Şaka-Tat sakatatı guzel sekılde sevmeyenlerın bıle dıkkatını cekeccek sekılde anlatıyo bence bunu koy
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye114 yazı
Arkadaşlar bazen şaşıyorum bu siteye, çok daha önemli konulara 1.-2 yorum gelirken sakatatçıya isim konusuna 24 yorum gerçekten bu siteyi düşündürür hale geldi, sakın yardım isteyen arkadaş üstüne alınmasın ,ama ciddiyetini kaybettiğini düşünüyorum sitenin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye170 yazı
ben katılmıyorum ciddiyete bakış açınızı bilemiyorum burada sakatçılığı mı küçümsediniz anlayamadım
zira 1000 liraya ne kurabilirimden 100000 ne iş kurabilirime her şekilde düşünce fırtınası yaşanmakta ve marka isimle ilgili bu konuda ttr991 arkadaş gibi bilgisi olan veya her türlü fikir fırtınalarının yaşandığı bir site burası
ayrıca eğer 100 000 ne ne açarım gibi yerlerin pek rağbet olmadığını düşünüyorsanız insanlar bıktı artık burada pazarda eşarp satan arkadaştan yumurtacılık, tarım vs her türlü meslekleri yok gösteriliyor gerisi proje sahibinin kararı
ben AkınSelçuk beyi ve Koniks teki bütün emeği geçip arkadaşlara yardımcı olamaya çalışan herkese tebrik ediyorum
saygılarımla
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye305 yazı
@ATA34

kesınlıkle super bı sıte en azından farklı sektorlerden yada aynı ıs kolundan ınsanlar 7 den 70 e tecrubelerını aktarıyorlar bu: bu baslıkta oldugu gıbı bır ısım ıcnde gecerlı yada muhasebe uygulamalrnı soran bırı ıcınde gecerlı -yada ortaklıl urun satısı ıcın gecerlı, herkes kendınce bılgısını ortaya koyuyor ve bende butun arkadaşlarıma tesekkur edıyorum nedenmı dersen ATA34, burda okudugum kımı yorumlardan cok sey kattım kendıme, parayla satn alnmayack seyler ogrendm ve bızzzat denedm dogru cktılar onun ıcın sıtede BU İŞ BÖYLE OLUR, BurADA ORTAKLILK vs konuları gecıyorum asıl olan ne aradgını bılmek ve ona göre gelen tecrubelı yorumlardan kendımıze bıseyler katmak onemlı...
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye114 yazı
İşi küçümsediğimden değil yazdığım yorum ,hiç bir iş küçümsenmez benim şahsi fikrim,fakat sakatatçı değil kafeye telefoncuya isim arayışı için 20-30 yorum yapılırken farklı girişim konularında 1-2 yorum alan yazıları çok gördüm, benim sıkıntım bundan, farklı girişim konularına da yorum yapılsın insanlar tecrübelerini paylaşssın,daha yapıcı olmazmı...bahsettiğim konularda ciddiye alınsın sakatatçıya isim bulma konusunuda anlatmak istediğim bu...tekrar belirtiyorum HİÇ BİR İŞ KÜÇÜMSENMEZ EN AZINDAN BEN KÜÇÜMSEMEM...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye7 yazı
söğüş satacaksan adı söğüşle olabilir :D

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Hazyr giyim