Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Birlik Beraberlik

Başlatanayyildiz_turkiye1Tarih21/11/2011 01:43:54Yorum6

İlk mesaj
Üye125 yazı
Merhaba arkadaşlar konu birlik beraberlik evet birlik olursak kazaniriz kendi acamizla kazanir kazandiririz ben bir cok is deneyimine sahibim otomotiv tekstil altin işi serbest ticaret hepsi ihtiyaç dahilindeki işler ama şuan gıda işindeyim ve en güzel kar ve hiç bitmeyecek bir iş olmasinin verdigi hazla düşüncelerimi bu yöne dogru kenetlemiş durumdayim araba kullanmasak birşey olmaz her hafta yeni elbise almasakda birşey olmaz suan çogu insanin parası yok altın almaz ama yemeden durabilirmiyiz hayır duramayız evde işde sokakda nerede ne yaparsak yapalim acıkırız ve ben çaliştıgım yerin ustası ile görüştüm konuştum çalıştıgımız yerden memnun degil şahsen bende degilim buda beni iş kurmaya iten bir sebep benim fikrim en fazla 5 bin tl ile 10 ( yada hisse 10 bin tl ile 2 kişilik) kişi ortak eger bu 10 kişiyi bulursak 50bin tl ortak hesapda toplanir ki 2 kisi hazır zaten toplam maliyet 15 ila 20 bin tl geri kalan bir araç ve malzeme gideri olacak pekii nasil kazanicaz iste burada herkez kolları sıvayacak muşteri gezecek ayarlayacak bu işte hep toptan hem perakende iş yapılıyor eger 10 kişi el ele verirsek yapamayacagimiz şey yok işin ciddiyeti bakimindan 3 araç servise gidiyor akşam toplandıklarinda kasaya 2.500 tl para giriyor bu işi şuanda 10 kişi ile yapmaktayız. şuan bende dahil 4 çalişan ile anlaşmış durumdayiz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye628 yazı
Sadece gülüyorum kardeş çalıştığın iş yerinde firmanın kazandığı paranın hesabını iyi yapmışsın , bu da yetmemiş 10 çalışanın 4 ünü ayartmışsın yani ihtilal yapacak yeni firma kurup ayrılacak, ve çalıştığınız yeri batar bir duruma getireceksiniz. (Batmaz çalışanlar hep şöyle zanneder ''Biz çıkarsak bu adam bir halt edemez batar gider, zaten bizim sırtımızdan kazanıyor '' derler genelde çalışanlar :-)

Ama emin ol ki bu çalıştığın firma senin bukadar anlattığın gibi kolay bir şekilde hesap makinası nı eline alıp toplayıp çarpıp bölerek bir çırpıda gelmemiştir bu seviyeye , eminim sağlıkla ilgili bir imalathanede hangi belgelere bile sahip olman gerektiğini henüz bilmiyorsun !

Umarım çalıştığın firma yeni personeli ile işleri daha hayırlı gider
Sizlerede Allah gönlünüzce versin !!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye125 yazı

sen saçmala yolunda devam et ben çalıştıgım yeri batırıcam onun rızkını kesicem v.s v.s diye bir şey söylemedimde imada etmedim herkez rızkını yer bende rızkımı arıyorum orada ne yazmışım usta memnun degil bende öyle ve bugün itibari ile 2 kişi çıkışını vermiş durumda bu adamlar o iş yerini batırmakmı istiyor yapabilirlermi hayır ben yapabilirmiyim hayır o adam istesin yarin 30 kişi getirir oraya neden memnun olmadıgımızıda yazayım size bir müsteri geliyor fazladan bir kutu istiyor isci veriyor ve bu adam öglene dogru kamera kayıtlarından izliyor o kutuların parasını cebindenmi veriyorsun diyor isci al diyip para veriyor 5 tl kutu 2 tl sözde işciye 3 tl veriyor matbaacı ile anlaştıgım fiyat 90 krş bu daha en iyisi ama ben kimseyi batırmak çamura yatırmak gibi bir amacım yok usta neden memnun olsun hangi iş yerinde usta temizlik yapmış burada yapıyor yapar sorun degil çırak yardım ediyor çıragı çagırıp bagırıyor sen niye şu işi yapmiyorsun diye ustaya yardım ediyorum diyor bırak kendisi yapsın diyor bu usta daha calışmak istermi sabah 6 da iş başı yaptırıp kahvaltı vermeyen kaç yer gördün sen kaldıki sen gıda işi yapıyorsun ister istemez kokuyor onun icin bilip bilmeden yedigi kaba pisleyen köpek muamelesi yapmaya çalışmışsınız ama açıklamam özür dilemeniz için yeterlidir umarım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye762 yazı
ayyildiz,

ben bu güne kadar uzun süreli ortaklık yapan ve memnun olan 2 tane Türk görmedim.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye125 yazı
iste sorunumuzun başlıca kaynagı aç gözlülügümüz ben daha çok kazanayim o benden daha çok kazanıyor ben bu fikirde kimseye zengin olacak demicem zaten kimse kimseyi zengin etmez ama 5 bin tl ile her ay 1000 tl v.s kazanabilir bin olmazda750 olur 750 olmazda 1500 olur o kişinin ticaretine vede şansına baglı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye628 yazı
:-) Ben sadece Allah gönlünce versin dedim ,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat