Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Kozmetik Sektorune Gırmeyı Dusunuyoruz .

BaşlatanisgucTarih16/11/2011 02:15:36Yorum5

İlk mesaj
Üye292 yazı
Toptan olarak satıs yapan yerler ve malı nerden tedarık ederız dukkan olarak acmayı dusunuyoruz.Ve kar marjı olarak ve fızıbılıte olarak sizce bu sektore gırılırmı .
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye84 yazı
selam öncelikle hayırlı olsun.sizi msn ekliyorum.size nivea ürün katalogunu göndericem.Ve size sunacağım fiyatları hiçbir tedarikçiden bulamazsınız..İddaa ediyorum.İlginize..
Önce Güven

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye84 yazı
Pardon mail bulamadım...Yazarsan görüşelim.
Önce Güven

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye33 yazı
Hangi ürünleri nerede satmak istiyorsunuz? mağazanız kaç metrekare, nerede? sermayeniz ne kadar? Stand ve ürünleri bedava da alabilirsiniz. Fakat işi nerede hangi elemanlarla yapacağınız mağaza dekorasyonunuz ve tabelanız bile önemlidir. Kar marjı yerine göre 20.000 ile 2.000 arasında değişebilir.
Semih

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Yeni Üye77 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Aydınkozmo
selam öncelikle hayırlı olsun.sizi msn ekliyorum.size nivea ürün katalogunu göndericem.Ve size sunacağım fiyatları hiçbir tedarikçiden bulamazsınız..İddaa ediyorum.İlginize..
Bende Ürünleriniz ve fiyat bilgilerinizi öğrenmek isterim. Bende bu sektörde internet üzerinden satış yapmak istiyorum yaz sonu gibi internet sitesini açmayı düşünüyorum şu anda araştırma içerisindeyim teşekkürler
Hayata yeniden başlasaydım, saniyelerin nabzını tutardım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er