İlk mesaj
Genel İlanlar
Kiralık Tır Aranıyor ( Cok Acil )
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorumE
Yeni Üye50 yazı
N
Yeni Üye39 yazı
R
Yeni Üye28 yazı
Renault Arac Düşünseydin yardımcı olurdum fakat aradığın araclar malum..
Daha iyisini görmediniz...
K
Üye180 yazı
kartay
A
Üye265 yazı
Yabanci plakali Araclar olurmu olursa presodur nasil isler ?
E
Yeni Üye50 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - aabaci Yabanci plakali Araclar olurmu olursa presodur nasil isler ? |
Yabanci plakalı aracların Türkiyede bellir izinler alıktan sonra çalışmalarına izin veriyorlar ama onlarda cok uzun işlemler oldugu için pek buna kimse yanaşmıyor.
E
Yeni Üye50 yazı
Yazıyı gönderen - nasa27 kiralama süresi ne kadar |
Kiralama süresi 1 yıl
E
Yeni Üye50 yazı
Yazıyı gönderen - kartay sayin yetkili ekol tasimaciliktan istediginiz araclari bulabilirsiniz surekli filosunu yenilemekteler ,kolay gelsin |
Tesekkurler vermıs oldugun firma ile irtibata gectim fakat ellerinde kiralık arac bulunmamaktaymıs.
I
Yeni Üye9 yazı
bende 2009 axor var yeni aldım ama şöförsüz wermem hemde fiyat çok mu çok düşükkk ben o paranın ikikatına yakınını 1 ayda kazanıyorummm iyi bir fiyat yaz şöförlü gelip çalışayım c2 belgeliyim hemdeeee malum yeni kanunda c2 biraz zor werio şirketlerrr 2ye 1 olduğu için
E
Yeni Üye18 yazı
11/09/2012 : 00:25:17#10
Web sitesi
Alıntı
İstenilmesi halinde 2005-2008 model arası 50 adet tırı teslim edebiliriz.
tırların kapasite arası hangi işte kullanılması hakkında bilgiyi enginnarinc@gmail.com adresine gönderirseniz yardımcı olabilirm. ancak dorselerimiz düz dorsedir. uygun yatırım yapılması halinde çalışabilirz.
05413025690
engin
A
Yeni Üye8 yazı
TURKİYE İÇİ PİYASADA NAKLİYE İŞİ İÇİN ŞÖFÖRSÜZ 5 ADET TIR DORSELERİ İLE BİRLİKTE KAYARÇATI KAYAR PERDE 2010 ÜZERİ TIRLAR KİRALAMAK İSTİYORUZ TERCİHİMİ AXSOR ÖNCELİK 5000+KDV=5900TL SÖZLEŞMEMİZ BİR YILLIK OLACAKTIR TLGSM:5536005496 OSMAN AKAY
NOT :ARAÇLAR SERVİS KONTROLÜNDEN GEÇTİKTEN SONRA TESLİM ALINACAKTIR MUAYENE SİGORTA VE KASGOLARI OLAMALIDIR
akayosman@windowslive.com SORULARINIZ İÇİN MAİL ATINIZ
NOT :ARAÇLAR SERVİS KONTROLÜNDEN GEÇTİKTEN SONRA TESLİM ALINACAKTIR MUAYENE SİGORTA VE KASGOLARI OLAMALIDIR
akayosman@windowslive.com SORULARINIZ İÇİN MAİL ATINIZ
D
Yeni Üye2 yazı
KOCAELİ GEBZEDE YAŞIYORUM.ELİMDE 2 ADET DORSELİ ÇEKİ VAR. KAHRAMAN DURSUN 05352654127
Çekici
Marka Ford
Seri Cargo
Model 1838T
Üretim Yılı 2011
Km 30.00
Çekici
Marka Ford
Seri Cargo
Model 1838T
Üretim Yılı 2011
Km 30.00
S
Yeni Üye1 yazı
man tga ve sal dorseli aracımı kiraya vermeyi düşünüyorum
A
Yeni Üye1 yazı
man marka 2003 model tır k belgeli dorse söfördüz kiralık tır 05353411406
aygün
D
Yeni Üye1 yazı
4 adet havuz damper tirim kiralik tir 05434380404 is ariyorum
C
Üye232 yazı
Merhabalar,
Vekili bulunduğum şirketlerin sahip olduğu araç filosunda tır ve tanker dorse türü araç vardır. Araç sayısı istenildiği kadar temin edilmektedir. Araçlarımızı sabit olarak şoförü ile birlikte kiralamak veya düzenli iş bağlantısı ile işinizde çalıştırmak istiyoruz. Düşünen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.
gokselgokmenn@hotmail.com
Vekili bulunduğum şirketlerin sahip olduğu araç filosunda tır ve tanker dorse türü araç vardır. Araç sayısı istenildiği kadar temin edilmektedir. Araçlarımızı sabit olarak şoförü ile birlikte kiralamak veya düzenli iş bağlantısı ile işinizde çalıştırmak istiyoruz. Düşünen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.
gokselgokmenn@hotmail.com
S
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar
Cogunluk kutahya-istanbul, istanbul-kutahya arasinda calisacak dorseli damperli kiralik tir lazim iki veya tek soforlu ayda 20 sefer ortalama ile calisacak sorunsuz tir ve soforu lazim.
Cogunluk kutahya-istanbul, istanbul-kutahya arasinda calisacak dorseli damperli kiralik tir lazim iki veya tek soforlu ayda 20 sefer ortalama ile calisacak sorunsuz tir ve soforu lazim.
O
Yeni Üye47 yazı
Hocam sartlarinida bir yazarsan herkesin bilgisi olsun ne tasinacak? Kac ton? odemeler yakit arabanin yasi vs vs hayirli islet
O
Yeni Üye47 yazı
Hocam sartlarinida bir yazarsan herkesin bilgisi olsun ne tasinacak? Kac ton? odemeler yakit arabanin yasi vs vs hayirli islet
C
Yeni Üye6 yazı
İyi Çalışmalar,
Türkiye genelinde çalışacak (İç Anadolu, Ege, Marmara Akdeniz, Batı Karadeniz, ) aşağıda ki özeliklerde çekic+dorse takım olarak aranmaktadır.
Ortak Özellikler:
– K Belgeli
– ŞOFÖRLÜ/Şoförsüz
– 2007 model veya üstü
– 10 adet Tır/Çekici ve Pilot (Sal) dorse 13.60m takım halinde
– Mercedes, Volvo, Renault Tercih sebebidir.
– Her Dorse temiz en az 2 adet Tente ile teslim edilecektir (Pilot/Sal Dorse tentesi).
– Demir, Seramik, Çimento (torbalı), Big Bagli İhraç Malları, Kütük Demir, vs gibi temiz ürünler için araçlar kullanılacaktır…
kesinlikle “hurda” vs. gibi zarar verici yükler taşınmayacaktır.
Notlar:
– Aylık 9.000TL+KDV olarak Kiralanacaktır--BOŞ YATTIĞI GÜNLER DE DAHİL KİRA ÖDENECEKTİR.
– Minimum 24 ay maximum 60Ay Sözleşme Yapılacaktır
– Senelik Kira artışı 1.000TL dir.
– Basit Bakımlar tarafımıza ait olacaktır.
– Yakıt oranı Dolu/Boş her 100 km 35 Litredir.
– Geçiş ücretleri aylık beyan edilecek olup fatura karşılığı şirketimizce karşılanacaktır.
– Akaryakıt temini şirketimizce karşılanacaktır.
– Ay ortası 2500TL avans
-Ödeme: her ayın 30.günü Fatura kesilir Gelecek ayın 15.de ödeme yapılır
Yukarıda ki taleplere uygun çekici ve dorseleri olan şahıs ve/veya firmaların mesaj yoluyla araç bilgilerini göndermeleri rica olunur şirket merkezimiz Istanbul Anadolu yakasıdır.
Not: Lütfen alakasız şeyler için mesaj atmayın, Damperli veya Tenteli/Kapalı kasa veya dorsesiz sadece “tır” teklifleri dikkate alınmayacaktır. Tır+Dorse(pilot/sal) takım halinde kiralanacaktır.
Saygılarımızla
Türkiye genelinde çalışacak (İç Anadolu, Ege, Marmara Akdeniz, Batı Karadeniz, ) aşağıda ki özeliklerde çekic+dorse takım olarak aranmaktadır.
Ortak Özellikler:
– K Belgeli
– ŞOFÖRLÜ/Şoförsüz
– 2007 model veya üstü
– 10 adet Tır/Çekici ve Pilot (Sal) dorse 13.60m takım halinde
– Mercedes, Volvo, Renault Tercih sebebidir.
– Her Dorse temiz en az 2 adet Tente ile teslim edilecektir (Pilot/Sal Dorse tentesi).
– Demir, Seramik, Çimento (torbalı), Big Bagli İhraç Malları, Kütük Demir, vs gibi temiz ürünler için araçlar kullanılacaktır…
kesinlikle “hurda” vs. gibi zarar verici yükler taşınmayacaktır.
Notlar:
– Aylık 9.000TL+KDV olarak Kiralanacaktır--BOŞ YATTIĞI GÜNLER DE DAHİL KİRA ÖDENECEKTİR.
– Minimum 24 ay maximum 60Ay Sözleşme Yapılacaktır
– Senelik Kira artışı 1.000TL dir.
– Basit Bakımlar tarafımıza ait olacaktır.
– Yakıt oranı Dolu/Boş her 100 km 35 Litredir.
– Geçiş ücretleri aylık beyan edilecek olup fatura karşılığı şirketimizce karşılanacaktır.
– Akaryakıt temini şirketimizce karşılanacaktır.
– Ay ortası 2500TL avans
-Ödeme: her ayın 30.günü Fatura kesilir Gelecek ayın 15.de ödeme yapılır
Yukarıda ki taleplere uygun çekici ve dorseleri olan şahıs ve/veya firmaların mesaj yoluyla araç bilgilerini göndermeleri rica olunur şirket merkezimiz Istanbul Anadolu yakasıdır.
Not: Lütfen alakasız şeyler için mesaj atmayın, Damperli veya Tenteli/Kapalı kasa veya dorsesiz sadece “tır” teklifleri dikkate alınmayacaktır. Tır+Dorse(pilot/sal) takım halinde kiralanacaktır.
Saygılarımızla
B
Üye432 yazı
08/06/2017 : 10:43:58#21
Web sitesi
Alıntı
merhaba, özelden mesaj attım. iletişim bilgilerinizi paylaşırsanız görüşelim
F
Yeni Üye1 yazı
2012 Mersedes Axor damper dorseli k1 belgeli srcli şoförle kiraya verilir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz